O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Ucpana sprchova hlavice, cim?!
Zdravim, prosim o radu, cas od casu se nam ucpe sprchova hlavice v dome v patre jakymsi slizem, moz…
kotatko03
Před 5 lety
1
Demolice svépomocí
Zdravím, rád bych se zeptal, zda má někdo z vás zkušenosti s demolicí domu svépomocí. Všechny ceno…
sisfa
Před 5 lety
14
Jak vyrovnat podlahu
Dobry den, chtela jsem se zeptat. Odstranili jsme dlazbu a remeslnici nam nivelacni smesi vyrovnali…
zubr487
Před 5 lety
8
Oprava deštové jímky
Dobrý den, Mám plastovou samonosnou jímku na dešťovou vodu. Dnes jsem zjistil, že mám vyboulený bo…
kossakowski1980
Před 5 lety
1
Tvar stropu nad podzemim
Vie mi niekto vysvetliť čo tým konštruktér myslel tie čierne hrubé čiary zeby preklad?
puhelin
Před 5 lety
8
Výběr WC, zkrácená délka
Ahoj, máme stávající místnost pro wc o rozměru 90 x 90 cm. Jít raději do zkrácené verze wc? Ve výb…
solaris
Před 5 lety
1
Lhůta o vydání dodatečného povoleni
Zdravím. Mám otázku. V pátek jsme měli kontrolu jelikož nás nekdo udal, že stavíme na černo. 🙄 No a…
myre4ka
Před 5 lety
1
2
33
Betonová štěrka
Zdravim, Chci se zeptat, pred par lety jsem delal terasu, bohuzel neni nijak rovna a proto budu del…
zdenna
Před 5 lety
6
sponzor fóra
Dispozice kuchyně RD
Ahoj řešíme dispozici kuchyně, zatím máme jen takový hrubý návrh, který jsme si vytvořili. Máme tam…
cankikris
Před 5 lety
4
Koľko ste platili nedoplatok za elektrinu po dokončení stavby?
Dobrý deň, chcem sa spýtať ako je to s elektrinou po dokončení stavby. Máme elektrinu od ČEZ s mesa…
petr_krupica
Před 5 lety
5
Dlažba na terče, jakou máte zkušenost?
Dobrý den, jaké máte, prosím, zkušenosti s dlažbou na terče? Pokud někdo máte, kde a za kolik jste …
luk92
Před 5 lety
8
Okna - exteriér antracit (REN 7016) a interiér bílá
Ahoj, máte někdo barevnou kombinaci oken - vně tmavá (nebo nějak jinak barevná) a uvnitř bílá? Pros…
martas85
Před 5 lety
12
Umyvadlo Kolo Traffic 90 cm s dvěma bateriemi - máte někdo?
Prosím máte někdo umyvadlo Kolo Traffic 90 cm s dvěma bateriemi a jak jste spokojeni? Nevejde se ná…
showme_a
Před 5 lety
29
Lednička- námraza
Ahoj, jdu si pro radu. Mamce se začala dělat v ledničce námraza na jednom místě a je to dost silná …
jamesie
Před 5 lety
1
Kubik XL nebo podobný
Ahoj. Hledám dům, kde je oddělená kuchyn od obýváku a zároven spodní patro slouží jako "dospělácké"…
tulda27
Před 5 lety
3
Ikea plánovač kuchyní
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda má také někdo problém se přihlásit k plánování kuchyně na st…
l_sekanina
Před 5 lety
5
Mrazak v garazi a suflikovy, nebo pultak?
Dobry den, vahala sem, jestli se ted v dobe koronavirove poustet do tehle debaty, ale koupe mraza…
fidorka86
Před 5 lety
25
Změna z jednoho investora na více
Ahoj, máme vydané stavební povolení, kde je jako investor a majitel pozemku uveden můj přítel. Doho…
puhelin
Před 5 lety
2
Anhydrit-brousit před pokladkou vinylu?
Zdravím, firma před pokládkou vinylu na click značky Gerflor nezbrousila anhydrit, momentálně nám o…
petros4
Před 5 lety
5
Dům Slávka 4
Dobrý den, má někdo postaven dům Slávka 4?Našla jsem ho v katalogu Ekonomické stavby. Zajímají mě f…
menak
Před 5 lety
1
Nábytek Cedr
Dobrý den, máte někdo zkušenost s firmou Cedr z Roudnice n. L.? Plánujeme kuchyni, tak hledáme refe…
jitazem
Před 5 lety
1
Nášlapy
Nemá doma někdo nášlapy ze šamotových cihel a nepodělil se o fotky? Děkuji
lindaaa10
Před 5 lety
1
Stání
Dobrý den potřeboval bych poradit jak je to s povolením nebo ohlaskou na stání pro dvě auta o velik…
dkrukovsky
Před 5 lety
2
Firma HP domy - HP90
Dobrý den, zaujal nas tento domeček od stavební firmy HP domy, našel by se tu nekdo, kdo by se vyj…
katerinapelikanova
Před 5 lety
30
Plovouci podlahy/dlazba na strope souseda - hluk
Dobry den, mam nad sebou byt, kde jsou plovouci podlahy a v polovine bytu dlazba. V byte jsou naje…
katulepraha
Před 5 lety
6
Máte zkušenost s kuchyněmi Karásek?
nemáte někdo zkušenost s kuchyněmi Karásek z Jemnice? nechala jsem si od nich nacenit kuchyň, ale c…
katkamor
Před 5 lety
11
Quick step - dub kaňonový béžový X přírodní
Zdravím, mám v top výběru tyto dva dekory od QS. Máte někdo? Nevím, která podlaha je do domu prakt…
hansoi
Před 5 lety
11
Čím vyplnit prostor pod chodníkem mezi zídkou a domem
Ahoj! Vedle domu mám opěrku z novabriku a na prostor mezi domem a zídkou chci dát stěrk, chodník a …
xkac
Před 5 lety
7
Kuchyne oresi - dolti
Dobry den , ma nekdo kuchyn z oresi kolekce Dolti ? Mohu poprosit fotku ci jestli jste s kuchyni s…
norikakaa
Před 5 lety
4
Dřevostavby na klíč, dům Lignia142, máte zkušenost?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s firmou Lignia??? Moc se nám líbí jejich cenová nabídka…
rozumbrada
Před 5 lety
1
2
51
1
2
…
364
365
366
367