O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Tapeta přímo na sádrokartonu - nová tapeta
Dobrý den, potřebuji poradit. Máme 10 let starou dřevostavbu a tenkrát nám dávali tapety přímo na s…
sissive
Před 5 lety
1
Dispozice malá kuchyň
Zdravím, v RD máme menší kuchyň - 7m2 + špajz. Zkouším si tedy pomocí ikea plánovače udělat předst…
verunky
Před 5 lety
6
Nové pojezdy na posuvné dveře v pouzdře
Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit, kde koupit novou lištu a nové pojezdové vozíčky do dveří…
lillien88
Před 5 lety
1
Posuvné dveře - kování
Ahojte. Resim posuvne dvere s montazi na strop. Chci koupit kovani. 1.Na co jste se zamerovali pri …
lillien88
Před 5 lety
4
Dodatečné instalace podlahoveho konvektoru
Zdravim, Je tu nekdo kdo dodelaval k podlahovemu topeni elektricky podlahovy konvektor k francouzsk…
zdenna
Před 5 lety
1
Stavba a manzelstvi
Ahoj, chtěla bych vědět, jak to máte ostatní na stavbách. Teď s partnerem procházíme nějakou krizi,…
atilius
Před 5 lety
8
Vyvýšený záhon - vychytávky a typy
Plánujeme vyvýšené záhony -nejspíše ze ztraceného bednění (z důvodu životnosti). Budu ráda za rady …
slabici
Před 5 lety
2
Jaké světlo dát do vyzděného sprchového koutu?
Víte prosím někdo, jaké konkrétní světlo můžeme dát do sprchového koutu? Nějak pořád nic nemůžeme n…
molanmolab
Před 5 lety
17
sponzor fóra
Ideální velikost :-) vyvýšeného záhonu?
Existuje něco takového? Místa máme dost a uvažujeme záhony dva u sebe.
jaasminka
Před 5 lety
1
Dveřní pouzdra
Dobrý den, máte zkušenost s jinými dveřními pouzdry než JAP a Eclisse? Díky za tip.
jandour
Před 5 lety
15
Obklady za vanilkovou linku
Dobrý den, prosím o radu, jak barevně sladit obklady za kuchyňskou linkou a protilinkou. Stěny a …
diabreta
Před 5 lety
12
Základová deska technologická přestávka
Hezký den. Nemám se bohužel na koho obratit, tak to zkouším tady :slight_smile: Stavíme s RD Rýmař…
jenye
Před 5 lety
3
Venkovní žaluzie a parapety
Dobrý den, plánujeme venkovní žaluzie a chci se zeptat, zda se na parapet vleze i truhlík s muškáty…
cyklos
Před 5 lety
2
Pomoc s koupelnou
Zdravim, mame koupelnu 2,40 x 2,40. Dokazal by mi nekdo udelat navrh, jak by mohla koupelna vypadat…
t_makovice
Před 5 lety
9
Interierove květiny jako dominanta mistnosti
Ahoj, tuhle jsem videla obyvak A. Gebriana. Zaujalo me, kolik tam bylo velkych rostlin. Prochazela …
kacunek2019
Před 5 lety
1
2
37
Jak vyrovnat terasu
Ahoj, jdu si za Vama pro radu. Mam terasu ze ZB kterou jsem pak vylival betonem. Bohuzel je to vel…
dkrukovsky
Před 5 lety
13
Dub kansas hnedy
Potrebovala bych prosim videt v tomto provedeni realnou fotku kuchyne. Muzete mi prosim ukazat? Dek…
sabyv
Před 5 lety
3
Nejlepší bíla fasadni barva
Dobry den, poradil by mi nekdo nejlepsi bilou fasadni barvu? Mame chatu 31m2 takze uplne na cene ne…
urbanovic
Před 5 lety
3
Doporučení na firmu
Dobrý den, chtěli by jsme si nechat postavit rodinný dům a dívali jsme se na Ekonomické stavby ale …
romik67
Před 5 lety
2
Bungalov 1175 od Euroline - stavíte někdo nebo máte postavený?
Hezký den, stavíte nebo máte již někdo postavený tento dům? Ráda bych získala nějaké informace, dů…
avv
Před 5 lety
6
Dům na klíč - Domky CZ s.r.o.
Dobrý den, prosím o informaci, zda někdo stavěl RD na klíč od stavební firmy Domky CZ s.r.o. - htt…
roman86
Před 5 lety
1
Připojení ČEZ
Zdravím, najde se tady někdo, kdo žádal v nedávné době o přípojku od ČEZu v okresu Plzeň-sever neb…
verujel
Před 5 lety
4
Kulatý sprchový kout bez vaničky - jak vypadají dlaždice?
Do koupelny nám lépe pasuje kulatý sprchový kout, ale nechceme dlaždičku. Na podlaze máme navržené …
janazzz
Před 5 lety
1
Bungalov 1175
Máte někdo fotografie domu - interiér ? Našla jsem jen dva uživatele s albem tohoto bungalovu. Je …
avv
Před 5 lety
2
Šikovný projektant
Ahoj lidi, chtěli bychom se pustit do dřevostavby. Nemáte někdo tip na šikovného projektanta z Jihl…
okr460
Před 5 lety
3
Jak velké máte umývátko na WC a jak velkou baterii?
Jak veliké máte umývátko na WC a jak velikou baterii? Máme vybranou sérii Eurocube od Grohe, mají t…
fidorka86
Před 5 lety
10
Zahradní domek s plotem
Chtěla jsem se zeptat, jestli můžu postavit zahradní domek na hraně pozemku a udělat tak stěnu zahr…
skunkos
Před 5 lety
4
Používáte chytré žárovky?
Přes co ovládáte?
hanarejch
Před 5 lety
1
Vynyl po rekonstrukci v panelákovém bytě. Prosím o radu.
Dobrý den, jsem trošku zklamaný/zoufalý ze situace. Prováděl jsem celkovou rekonstrukci panelovéh…
hanarejch
Před 5 lety
6
Dvířka pod vanou
Zdravím, povedlo se mi rozbít dlaždičku, která zakrývala prostor pod vanou. Náhradní nemám. Vím, že…
rybar1
Před 5 lety
2
1
2
…
378
379
380
381
382
…