O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
První projekt
Zdravím, začínáme řešit projekt domu. Nad obytnou částí valbová střecha, nad přístřeškem s garáží p…
ternik32
Před 5 lety
4
Stržení peněz z kauce při poškození bytu
Dobrý den, odešel ode mě nájemník, který zanechal byt poškozený a je potřeba některé věci opravit n…
ludmilanov
Před 5 lety
13
Více druhů oplocení kolem domu
Zdravím stavitelé, je tady někdo kdo má na pozemku kolem domu dva různe typy plotů? (Myšleno např.…
bayt
Před 5 lety
4
Kuchyně do U
Ahoj přátelé, mohla bych i já poprosit rady ohledně kuchyně? Bude nám ji dělat truhlář, takže si mů…
grabu
Před 5 lety
18
Dispozice kuchyně, spíže, obýváku a jídelny
Zdravím, koupili jsme pozemek se starým domkem, který si zaslouží rekonstrukci. Chtěla bych vás po…
bayt
Před 5 lety
2
Dispozice kuchyně
Ahoj, můžete nám prosím pomoci s dispozicí kuchyně. Rozměr je čtvercový 3,65x3,6m (ale může se lehc…
verunky
Před 5 lety
2
ZÁCLONY jaké nejlepší?
Ahoj, budeme mít okna na východ v novém bytě. Máme je i teď , a v určité dopolední hodiny do slunc…
myfairlady
Před 5 lety
1
Prostor pod Francouzskými okny
Zdravím , mám dotaz při realizaci podlah řeším situaci co s prostorem pod okny , už teď vím že jsem…
pavelkrocek
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Závěsy AINA Ikea
Zdravím , máte někdo doma závěsy Aina z Ikei? Potřebovala bych vědět, zda udrží soukromí ,když je u…
ladypet
Před 5 lety
1
Bukové dveře
Dobrý den, nemá někdo zkušenost z bukovými dveřmi? Případně nějaké fotky. Děkuji.
lacatej
Před 5 lety
1
Šedé interierové dveře
Zdravím, máte někdo doma šedé dveře? Můžu poprosit o foto? :slight_smile: Díky
annysek11
Před 5 lety
16
Garáž ve svahu
Dobrý den, mám jen teoretický dotaz, nemám vůbec technické vědomosti a ani prostorovou představivos…
alcour
Před 5 lety
1
Senzor CO2 - má to smysl ?
Ahoj, jsou ty měřiče kvality ovzduší v bytě k něčemu, nebo je to do bytu, kde není krb ani plyn, zb…
michalplechacek
Před 5 lety
23
Sousedé Nehvizdy Canaba
Dobrý den, kupujeme s manželem domeček v Nehvizdech. Jedná se o Canabu III. etapu. Ráda bych tu …
pernicek1
Před 5 lety
20
Postel PLATSA Ikea
Ahoj, prosím Vás, hledáme postel s podobným úložným systémem jako je postel PLATSA Ikea, ta je však…
nikiester
Před 5 lety
1
Pochlubte se mramorovými koupelnami
Na pinterestu vídám nádherné bílé mramorové koupelny nadpozemských rozměrů. Ráda bych viděla jak vy…
cuky_ducky
Před 5 lety
6
Zatepleni podlahy kontejneru
Zdravim, Rozhodla jsem se pro namorni kontejner jako zahradni domek+sklad. Mam dva dotazy: 1) budo…
zuzka0011
Před 5 lety
4
Dřevěný zahradní domek, kde sehnat?
Ahoj, potřebovala bych poradit, kde se dá koupit nějaký kvalitní dřevěný domek o min. rozměrech al…
zuzka0011
Před 5 lety
21
Jak zpevnit ujizdejici navazku?
Dobry den, mame kolem domu navazku 1m vysokou. Chceme stavet plot, ale prijde nam, ze navazka ujizd…
mararemes
Před 5 lety
8
Napojení vanového přepadu
Měl bych dotaz.Máme těleso Kludi navrženo na podomitkovou baterii s přepínáním na sprchu.Na fotce s…
martas85
Před 5 lety
2
Nová zeď, nutno penetrace?
Ahoj, zitra se chystam natahnout lepidlo s perlinkou na novou zed s Ytongu. Cetl jsem ze neni a ze …
xavik
Před 5 lety
13
Podomitková baterie - jak vyřešit problém?
Ahojky, moc prosim o pomoc lepime obklady a zjitili jsme ze nam remeslnici utopili (usadili prilis …
martas85
Před 5 lety
6
Kuchyňský ostrůvek, jak řešíte úklid?
Ahoj střecháčci, prosím nemáte někdo foto, jak řešíte "odclonění" kuchyňského "nepořádku" v případě…
catle
Před 5 lety
5
Zamítnutí - stanovisko k oddělení územního plánování
Zdravím chtěl bych vás požádat o radu. Nacházím se ve svízelné situaci. Po koupi pozemku 12/2017…
ptacihnizdo
Před 5 lety
1
2
33
90 % LTV
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaké máte nedávné zkušenosti se ziskem 90 % LTV hypotéky. Dočetla j…
arielka222
Před 5 lety
12
Ostrůvek se stolem
Ahojte, zalíbila se mi kombinace ostrůvku přecházejícícho v jídelní stůl. Chtěla bych vás poprosit…
lenkakot
Před 5 lety
1
Rekonstrukce domu z roku 1927 - co myslíte?
Ahoj, přítel zdědí domek, kde vyrůstaly asi 3 generace jeho předků. Vzhledem k tomu, že byl donedá…
thynin
Před 5 lety
11
Jak by jste zmenili barvu fasady?
Ahoj, Rozhodli jsme se ze budeme davat preokenni rolety, bohuzel jsme nedali kastliky tak nas napad…
thynin
Před 5 lety
8
Střešní okno, ano nebo ne?
Ahoj, potřebuji radu. Jsme ve fázi hrubé stavby a potřebuji vědět, jestli tady má někdo dětské poko…
puhelin
Před 5 lety
2
Přípojka od ČEZu
Zdravím, najde se tady někdo, kdo žádal v nedávné době o přípojku od ČEZu v okresu Plzeň-sever? Za…
nicmat
Před 5 lety
2
1
2
…
379
380
381
382
383
…