O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Váš názor na nástřel domu
Zdravím všechny! Moc prosím o posouzení našeho nástřelu - dlouho jsme to ladili, teď budeme kontakt…
mirekb
Před 5 lety
10
Pomoc s terasou
Zdravim, Mam malej problem. Mame jiz 2 rok terasu kde mame krytinu z polykarbonatu. Letos jsem rek…
strapecek
Před 5 lety
18
Tvar kuchyně s obývákem , rozměry oken
Dobrý den, prosím poraďte jak by bylo podle vás nejvhodnější uspořádat obývák s kuchyní a jídelnou.…
cankikris
Před 5 lety
13
Věnec - doba zrání
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho by měl zrát věnec v 2.NP než na něj usadíme krov? Věne…
marcela_b
Před 5 lety
4
Jak se dělají úpravy dřevěných venkovních obkladů?
Zajima mne zda mate nekdo zkusenost s natery drevenych fasad ktere opravdu "funguji"...nabizi se ru…
jaros77
Před 5 lety
12
Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch + el. topné kabely
Zdravím Vás stavitelé, máme v projektu navrženo vytápění tepelné čerpadlo vzduch-vzduch a elektric…
cankikris
Před 5 lety
17
Zahrada pro děti. Inspirace co udělat?
Hezky den,prosim o inspirace jak pripravit zahradu tak,aby byla super pro deti. Klasika jsou takove…
leneee
Před 5 lety
27
Retenční nádrž, studna
Dobrý den, Jsme ve fázi projektu RD. Aktuálně řešíme vodu. Potřebujeme radu. Vodu chceme hlavně na…
atilius
Před 5 lety
17
sponzor fóra
Vyvýšený schodek před vstup. dveřmi ano nebo ne?
Dobrý den, rozhodujeme se, zda nechat před domem dlažbu v rovině od branky až k domu, tj. cca 6m, n…
jenye
Před 5 lety
7
Přístřešek pro auto
Zdravím, Chtěl bych se zeptat jestli je nějaké řešení , aby mi přístřešek na auto úplně nezastinil …
jumpmans
Před 5 lety
5
Jakou možnost zvolit?
Zdravím, už poměrně dlouho procitam fórum a jelikož se už nejspíš blížíme ke koupi pozemku, zajímal…
kofejn
Před 5 lety
6
Řemeslnící - Zlínský kraj
Ahojte, během stavby jsem vyzkoušel mnoho řemeslníků, někteří byli fakt průšvih, ale někteří byli v…
ksarka
Před 5 lety
2
Zničená sádrokartonová zeď po tapetě
Dobrý večer všem, potřebovala bych poradit, jak postupovat při malování poškozené zdi ze sádrokart…
sonaxoxo
Před 5 lety
2
Taška nebo plechová krytina
Zdravím, žádám o další pomoc a zkušenosti. Projektujeme RD a řešíme střechu (jednoduchá, 120m4 a 35…
tente84
Před 5 lety
8
Šedý dům - jakou barvu dřeva na zahradní domek?
Dobrý den, kdo máte omítku domu do šeda, jakou barvu máte na dřevěných prvních na zahradě? Na šedou…
outanka
Před 5 lety
1
Lino x plovoučka x něco jiného?
Předěláváme pokoj po babce, kde na podlaze byla dřevěná prkna. Ta jsou prožraná červotoči, takže se…
hankaah
Před 5 lety
2
Kuchyně, co říkáte na návrh?
Ahoj, už jsem tady viděla spoustu chytrých rad a tak bych se chtěla poradit taky :slight_smile: Za…
abasim
Před 5 lety
6
Špatné rozměry?
Má někdo podobnou zkušenost? Po dlouhé době jsme se dostali do fáze, že přijeli montážníci s vyrob…
mirek1990
Před 5 lety
1
Vlastnické právo vs. hypotéka
Dobrý den, s přítelem chceme stavět dům. Měli jsme se brát, ale vzhledem ke koronavirové situaci js…
puhelin
Před 5 lety
3
Pokládka lina na litý beton.
Dobrý den, prosím o radu. Je možné položit lino na litou betonovou podlahu rovnou nebo je třeba niv…
skunkos
Před 5 lety
3
Projektant + stavební firma
Ahoj, chystáme se stavět a potřebovali bychom tip na projektanta a především na solidní stavební fi…
boby1
Před 5 lety
1
Tarkett a elektricke podlahové topení
Ahoj, chci se zeptat, jestli bude nejaky problem v kombinaci lepenych vinylovych dilcu Tarkett iD I…
honzap88
Před 5 lety
1
Čím odstranit barvu ze stropních lišt
Dobrý den, prosím o radu ohledně vyčištění barvy ze stropních polystyrenových lišt. Na některá míst…
werunqa1994
Před 5 lety
16
Obývák bez okna
Ahoj, koupili jsme pozemek, ke kterému jsme zdarma dostali tento už skoro hotový projekt. Téměř vše…
bayt
Před 5 lety
16
Nábytek na terasu-umělý ratan
Ahojky, prosím o doporučení výběru sestavy ratanového nábytku na zastřešenou terasu stul + 6, hodně…
kvasnicatomas
Před 5 lety
6
Systém vytápění a chlazení v novostavbě-bungalovu
Přeji hezký den všem, mám na vás dotaz. Jsme ve fázi projektu a plánujeme systém vytápění a chlaze…
bayt
Před 5 lety
16
Navýšení hypotéky - úvěr ze stavebního spoření
Mám dotaz na ty z vás, kdo má s tímto zkušenost. V roce 2019 jsme koupili pozemek včetně projektu v…
spaghetka
Před 5 lety
3
Jaký antoníček
Zdravím všechny, moc prosím o radu, začínám z toho být jelen :slight_smile: Začali jsme vyřizovat p…
hamikaw
Před 5 lety
4
Fasáda zateplení
Dobrý deň, Som slovák žijúci v Kladne. Chcel by som sa spytať na cenu fasady. Vybrqli sme si firmu…
lukoid
Před 5 lety
4
Dlažba - kde sehnat
Ahoj, asi budu mít smůlu ale i tak to zkusím.. Na třetí týden v dubnu máme domluveného obkladače sk…
dollysek7
Před 5 lety
1
1
2
…
380
381
382
383
384
…