O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dvojumyvadlo - jiná rozteč sifonů, než je stavební příprava
Máme v koupelně hotové rozvody vody i kanalizace a obklady a řešíme osazení dvojumyvadla. Počítali …
davex
Před 5 lety
2
Drevo a beton v koupelne
Prosim poradte jak sladit koupelnu, rozmer 380x300. Umyvadla budou na drevene deske. Chceme dlazbu …
jenye
Před 5 lety
8
Nerezová nádrž na dešťovou vodu
Dobrý den, chci se zeptat zda může být nádrž na dešťovou vodu z nerezu a bez nějakého papíru když s…
hoskyn
Před 5 lety
4
Hypotéka s rodičovským příspěvkem
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda někdo v poslední době žádal o hypotéku na rodičovské do…
petta33
Před 5 lety
9
Nosná zeď dům -St.povolení/ohláška
Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit? Pokouším se najít a dočíst se jak je to s rekonstrukcí do…
maulus
Před 5 lety
1
Nopová fólie ano nebo ne?
Dobrý den, měl bych prosbu na zkušené stavebníky. V tuto chvíli řeším zateplení soklu, mám nalepený…
skunkos
Před 5 lety
2
Nová přička, poradíte?
Zitra se chystam postavit novou pricku z Ytongu, nacetl jsem si ze by nemela nova pricka byt na zdi…
zubr487
Před 5 lety
2
Sedačka do obyváku. Koupit přes eshop či v obchodě?
Chtěla bych Vás poprosit o sdělení vašich zkušeností s nákupem sedačky do obyváku. Chtěli bychom pr…
michalplechacek
Před 5 lety
20
sponzor fóra
Ovládání Venkovního osvětlení Podhled+Nástěnné
Ahoj jak máte řešené ovládání venkovního osvětlení v podhledu a dekorativního nástěnného na fasádě?…
jarin1
Před 5 lety
3
Jak nejlépe opravit tenkovrstvou fasadu?
Ahoj, chtěl bych poprosit o pár rad, jak nejlépe opravit fasádu na zdi na terase - původní místy vů…
chipiik
Před 5 lety
1
Studie a projekt domu
Dobrý den, budeme stavět chalupu pro rekreaci. Prosím o doporučení na architektonický ateliér nebo …
rymarovchalupa
Před 5 lety
4
Odvoz zeminy na zarovnání pozemku
Dobrý den. Vím, že je tu už podobných příspěvků dost, ale.... všude se řeší jak všichni bez problé…
lenkakech
Před 5 lety
10
Lité teraco
Dobrý den, máte prosím s touto podlahou nějaké zkušenosti? Jak se škrábe/praská?
bayt
Před 5 lety
5
Třísky - jak ošetřit terasu sibiřský modřín?
Dobry den všem. Koupili jsme dům kolem kterého je i cca 3 roky neudržovana terasa ze sibiřského mod…
jakuda
Před 5 lety
3
Terasa nebo pegola ve svahu - vaše inspirace
Ahoj, potřebujeme nějakou inspiraci, jak vymyslet terasu se zastřešením v mírném svahu, zatím teda …
kaspiaro
Před 5 lety
16
Betonový bazén bez fólie
Chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaká Česká firma na betonové bazény ale bez fólie, tak jak s…
milotaz
Před 5 lety
4
Zakomponovani cisticky do zahrady.
Ahoj, chci poradit, tak mate zakompomovanou COV do zahrady tak, at to trochu slusne vypada. Dekuji.
peta7178
Před 5 lety
2
Kuchyne z masivu?
Kuchyne z masivu...pro/proti,zkusenosti,ano ci ne? Nemusela by byt samozrejme cela...cast ci predni…
chocolate22
Před 5 lety
16
Vytápění garáže - ANO - NE
Ahoj všem, prosím o info, jak máte ( nemáte ) řešené vytápění garáže? plocha cca 45m2 zdivo Ytong l…
jaksestavisen
Před 5 lety
8
Promočená izolace - co s ní?
Kupili sme dom v stadiu hrubej stavby, garaz je oddelena od domu tak, ze medzi stenou/zdivem garaze…
jura77
Před 5 lety
1
Plechová střecha
Dobrý den, Má někdo, prosím, zkušenosti s otevřeným stropem nad OP, nadkrokevní izolací a plechovou…
jitka_hajkova
Před 5 lety
1
Cihly pod betonem
Zdravím všechny a poprosil bych o radu. Začal jsem rekonstrukci kolem RD. Půjčil jsem si sbíječku a…
tanden
Před 5 lety
9
Co vše koupit k závěsnému WC?
Ahoj, potřebovala bych poradit, co vše mám koupit a jak hlídat kompatibilitu. Budeme rekonstruovat…
petr13
Před 5 lety
2
Koupe bytu se zastavnim pravem
Ahoj, kupujeme si byt pres realitku a zjistili jsme (od maklere) ze si pry majitelka toho bytu pujc…
hbboy
Před 5 lety
7
(Ne)oddelit zadveri?
Zdravim, prosim o radu ohledne oddeleni zadveri od zbytku chodby. Rekonstruujeme RD a uvazujeme o v…
luciifer
Před 5 lety
12
Projektová dokumentace - dodavatelé ?
Dobrý den, s manželkou jsme se rozhodli pro výstavbu RD svépomocí. V současné době hledáme ideální…
norikakaa
Před 5 lety
2
Obec nechce dat souhlas pro stavbu
Zdravim, mam klasickou situaci kde obec da souhlas se stavbou jenom za nevyhodnych podminek. Koup…
n_ergy
Před 5 lety
18
Projektant pasivu z VPC
Ahoj, nemáte, prosím, nějaký typy na projektanty, kteří mají zkušenosti s pasivními domy a VPC? Ne…
xhex
Před 5 lety
4
Awdomy
Zdravím. Má tu někdo zkušenost s awdomy? Děkuji za odpověď
arakin93
Před 5 lety
1
Habr, jilm sibiřský nebo ?
Rozkaz zněl jasně, postav mi tady živý plot ať nečumí sousedi když půjdu do bazénu :smiley: Co ří…
danadan
Před 5 lety
5
1
2
…
381
382
383
384
385
…