O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Půdorys kuchyně s obývacím pokojem
Dobrý den, můžete říci svůj názor na půdorys kuchyně a obýváku? Jsme ve fázi vymýšlení projektu a t…
jarin1
Před 5 lety
18
Oprava akrylátové vany
Dobrý den, prosím, je tady někdo, kdo si opravoval nějaký větší šrám na akrylátové vaně? My jsme po…
radim83
Před 5 lety
4
Zatepleni vatou nebo polystyren?
Zdravim, chystame se zateplovat dum jen jsme na vazkach a nevime zda zvolit vatu ci polystyren. Co …
zubr487
Před 5 lety
30
Základová deska
Ahoj střecháčci, chci se vás zeptat. Nezdá se vám základová deska moc utopená? Díky za názory!😊 Prv…
nicmat
Před 5 lety
8
Okna Vekra profil Komfort Evo - recenze
Zdravím všechny, po dlouhém zvažování jaká plastová okna a dveře do novostavby jsme těsně před ro…
janabina
Před 5 lety
10
Zkušenosti s 'Patio Life'?
Dobry den, dostal jsem cenovou nabidku na system Patio Life jako levnejsi (o polovinu!) alternativu…
paveltieff
Před 5 lety
1
Podorys poschodového domu 5+kk
Ahojte, chcel by som poprosiť o Vaše názory a rady ako vylepšiť návrh rozmiestnenia izieb poschodo…
pepitocz
Před 5 lety
8
Dřevostavba od Retail-house nebo Kodex reality
zdravím, poradíte? chceme si nechat postavit dřevostavbu na klíč dispozice 3 + kk nebo 4+kk v ceno…
luci987
Před 5 lety
6
sponzor fóra
Kolik stojí m2 základové desky
Kolik stojí m2 základové desky od firmy? Práce, materiál, dovoz atd. Děkuji
atilius
Před 5 lety
4
Plot vs veřejné prostranství
Zdravím, koupili jsme pozemek, postavili garáž, udělali studnu, a teď jsme si chtěli oplotit pozeme…
obludak
Před 5 lety
9
Nový neosobní nebo starý dům s duší?
Ahoj, mame krasny pozemek, hotovy projekt, vyrizene stavebni povoleni..., presto ted uvazujeme o …
alinka1234
Před 5 lety
1
2
...
3
66
Podlahové topení
Ahoj, chystáme se na kompletní rekonstrukci bytu v přízemí v asi tak 45 let starém RD. Aktuálně př…
travas
Před 5 lety
14
Cena ploché střechy
Zdravím, kolik vám firmy nacenily plochou střechu na klíč? Spiroly, 40cm zateplení, asfaltové pásy.…
nikakaa
Před 5 lety
6
Hypotecni banka nebo stavebni sporeni?
Prosim moc nekoho o radu. Vyrizujeme si uver. Byli jsme se ptat v hypotecni bance i Lisce. Liška na…
peju
Před 5 lety
31
Prodej obecního pozemku - zkušenosti s námitkou
Prosím máte někdo zkušenosti s podáním námitky proti plánovanému prodeji obecního pozemku? Jaky je…
konan
Před 5 lety
9
Jak zakrýt trubku od digestoře
Dobrý den, ačkoli nás kuchyňské studio ujišťvalo, že to bude vypadat "v pohodě", tak se mi to tak …
verunky
Před 5 lety
8
Plastové boxy na uložení
Dobrý den, konečně jsme zrekonstruovali i půdu, kterou bychom chtěli používat k ukládání nepotřebný…
sygin
Před 5 lety
5
Dřevostavby Václav Mareček Nedakonice - špatná zkušenost
Chtěla bych všechny varovat před stavitelem dřevostaveb Václavem Marečkem z Nedakonic. Před víc jak…
prispivatel
Před 5 lety
4
Vinylová podlaha BERRY ALLOC CLICK
Máte někdo podlahu v clicku od tohoto výrobce?
spaghetka
Před 5 lety
1
Tepelné čerpadlo u domu 9m vzdáleného od našeho?
Prosim radu, co byste si vybrali. Mame drevostavbu, soused bude stavet 4,5m od plotu, my jsme take …
malcao
Před 5 lety
31
Věcné břemeno na budoucí kanalizaci
Zdravím, mám dotaz ohledně kanalizace a věcného břemene. K domu si budu muset postavit kanalizační …
tte
Před 5 lety
3
Zastínení oken
Dobrý den,rozhodujeme se, co dát do oken, pro zastínění(aby v noci byla tma, v létě nešlo vedro do …
oskar83
Před 5 lety
2
Program na návrh koupelny 3D
Dobrý den, máte někdo tip na nějaký šikovný program na návrh koupelny, ve 3D? Předem děkuji za kaž…
nitramq
Před 5 lety
1
2
43
Klimatizace Gree
Dobrý den, chceme si pořídit klimatizaci do bytu. Máte zkušenosti s klimatizací Gree? Děkuji.
xkudrlinka
Před 5 lety
1
Stavební povolení (ohláška) na zastřešení terasy 35m2
Chtěla bych se zeptat všech, kteří stavěli terasu u domu nad 25m2, zda se skutečně musí žádat o sou…
duck09
Před 5 lety
1
2
55
Kamenný koberec - renovace
Dobrý den, tady se ví všechno, tak to zkusím. Tento rok už opravdu musím přetřít kamenný koberec na…
bonika69
Před 5 lety
1
Foto domu ve tvaru "kostka" pro inspiraci
Dobrý den, nemáte, prosím, někdo foto domu ve tvaru kostky pro inspiraci? Rovná nebo pultová střech…
janzah
Před 5 lety
14
Pomoc se zaměřením - rotační laserový nivelák
Ahoj, chystám se letos udělat základovou desku pro sklad nářadí. Chtěl bych si zapůjčit nivelační …
zubr487
Před 5 lety
3
Koupili byste v současné době pozemek na rekreaci?
Dobrý den, byli jsme před podpisem kupní smlouvy na pozemek, který chceme použít na rekreaci. Měl b…
maximsoon
Před 5 lety
12
Stavěl někdo dřevostavbu od firmy Rovax?
Ahojky, stavel nekdo s touto firmou drevostavbu?? Doporucili byste ji?? Dekuji..
lucienov
Před 5 lety
5
1
2
…
383
384
385
386
387
…