O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Změna jednofázového jističe na 3 fázový
Ahojky, rekonstruujeme byt a chteli bysme si kvuli indukcni desce nechat predelat jednofazovy jisti…
zofkaaz
Před 5 lety
10
Obkladač na chodbu a koupelnu v dubnu - Praha
Ahojky, prosím vás o tip na obkladače, potřebujeme položit chodbu a obložit koupelnu. Bohužel pů…
zofkaaz
Před 5 lety
1
Tepelné čerpadlo Samsung - i jako klimatizace?
Zdravím všechny, dnes jsem objevil pro mě velice zajímavou alternativu tepelného čerpadla voda/vzd…
cisi_
Před 5 lety
10
Doporučte stavební dozor - Beroun
Dobrý den, plánuji stavbu RD blízko Berouna. Máte prosím někdo doporučení na kvalitní stavební d…
wirthmi
Před 5 lety
1
Stavební dozor v okolí Berouna
Zdravím všechny stavebníky, nemáte někdo reference, dobré zkušenosti na stavební dozor v okolí Bero…
wirthmi
Před 5 lety
2
Zkušenosti s firmou AVStav
Dobrý den, hledám reference na firmu AVStav. Chystáme se stavět cihlový rodinný dům a dostali jsme …
wirthmi
Před 5 lety
2
Vana - akrylátová nebo smaltovaná?
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu - rekonstruujeme koupelnu a nevím, jakou pořídit vanu. P…
slabici
Před 5 lety
18
Schod mezi náma a sousedem je 1,5 metru
Dobrý den, máte nápad nebo zkušenost s tím, že jsme o metr a půl níž než soused? Jak udělat plot? T…
radim83
Před 5 lety
3
sponzor fóra
Rako reklamace
Dobrý den, jdu se zeptat na vase zkusenosti s dlazbou/obklady RAKO. Objednala jsem cca 70 baliku RA…
zuzkaulm
Před 5 lety
1
WINKLMANN CB24
Stavel ci stavi nekdo z cihelnych bloku winklmann CB24
medunovi
Před 5 lety
1
Vstup na strechu ano ci ne
Dobry den, zajimaly by me nazory a zkusenosti na moznost vstupu na strechu? V ramci architektonicke…
puhelin
Před 5 lety
5
Slevy Siko, Ptáček a Rako
Ahoj střecháčci,momentálně jsem prošvihla slevový kupon do koupelen jako je siko,ptáček,rako a dalš…
loken
Před 5 lety
17
Čislo popisné vzhled
Má někdo nějaký netradiční vzhled čísla popisného? Hledáme inspiraci
skunkos
Před 5 lety
3
POPTÁVKA - Připojení na vodu
Dobrý den, sháním v co možná nejkratším termínu vodaře na rozvedení vody po rodinném domě (novostav…
alenape
Před 5 lety
1
Vytápění podkroví
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké jsou možnosti v podlahovém vytápění. Strop mám ytong ekonom …
chnik
Před 5 lety
1
Ytong - PUR Pěna
Ahoj, chystám se doma vyzdít jednu příčku - nenosnou. Dočetl jsem se že existuje stejně jak Porothe…
petr13
Před 5 lety
2
Máte doma boxspring?
Ahoj všichni, chci se zeptat, jestli máte doma tuto postel? A je to lepší než klasika? Díky Iv.
iveta_89
Před 5 lety
6
Výpočet materiálu - kdo poradi?
Zdravim, Dokaze mi nekdo rict kolik by stal pouze material na vystavbu zakladove desky na kumbal u …
jarmilkako
Před 5 lety
2
Trávník
Kdy se chystáte sít trávník prosím? Vůbec nevím kdy jsou ty dobrý podmínky. Děkuji
jakuda
Před 5 lety
6
Sádrové omítky JM
Prosím tip na kvalitní firmu, která dělá sádrové omítky, realizace Jižní Morava Děkuji
mirek1990
Před 5 lety
1
Dodatečná zkouška těsnosti jímky
Zdravím všechny. Přišla jsem si k Vám po radu. V blízké budoucnosti si pořídíme prefabrikovanou be…
geodett
Před 5 lety
2
Dobrý časopis o bydlení
Doporučte mi prosím někdo nějaký dobrý časopis o bydlení, aby to nebyla jen samá reklama. Chtěla by…
misabure83
Před 5 lety
11
Silikonové formy
Zdravím, Zarizuju si novou kuchyn a chtela bych se tento rok zlepsit v peceni buchet, babovek. Nema…
misabure83
Před 5 lety
2
Tepelný komfort
Dobry den, máme terasu na jih a v létě je tam jak v peci, tak bychom ji rádi zastřešili. Uvažovali …
lto007
Před 5 lety
5
Rada koupelna - dřevo dekor
ahoj, chtěl bych se zeptat na názor ohledně této koupelny. Dali byste dřevo i na vanu nebo není tam…
honzap88
Před 5 lety
5
Ceny materiálu na stavbu v 2020
Dobrý den, kdo poptáváte materiál na stavbu, na jaké jste se dostali ceny ztraceného bednění nebo c…
lukven
Před 5 lety
1
Stavba drevostavby i s odkazy na firmy
Zdravim vas vsechny co uz drevostavbu mate a bydlite v ni. Chceme taky stavet a rad chci slyset dop…
molanmolab
Před 5 lety
12
Vinyl click
Kdo máte prosím položené vinylové zámkové dílce bez přechodových lišt mezi jednotlivými místnostmi?
spaghetka
Před 5 lety
5
Ratanový nábytek - kde koupit
Prosím poraďte kde koupit ratanový nábytek ( kvalita za rozumnou cenu). Sháním 2 křesla s lavicí a …
spaghetka
Před 5 lety
6
Recenze na remeslnika
Nemáte někdo zkustenosti s panem jménem Pavel Buryanek? - Řemeslník z Roztok u Prahy Předem děkuji …
pamielizu
Před 5 lety
1
1
2
…
384
385
386
387
388
…