O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Bude mít koronavirus vlyv na sazby hypoték?
ahojte Co můžeme očekávat po koronaviru? Jaké můžeme čekat sazby hypoték? stejné? zvýšené? sníž…
petsmr
Před 5 lety
10
Návrh dispozice - nějaké rady, změny...
Dobrý den, snažila jsem se zhruba přenést náš projektový návrh dispizice, abych měla lepší předsta…
zuzinahol
Před 5 lety
1
Zhodnoceni dispozice
Dobry den, dostali jsme od architakta podklady a radi bychom slyseli i nezavisle nazory od Vas co j…
pepitocz
Před 5 lety
16
Tepelné čerpadlo + krb/kamna
Dobrý den, plánujeme postavit bungalov o velikosti 135 m2, kde budeme topit podlahovým topením + …
maximsoon
Před 5 lety
17
Jak umístit nábytek v obývacím pokoji?
Dobrý den, ahoj, po částečné renovaci obývacího pokoje s jídelnou (nové podlahy, obklady na zeď,…
scorpion9
Před 5 lety
12
Sklo ve sprchovem koute - walk in
Mohu se prosim zeptat, jak se resi dodatecne sklo ve sprchovem koute? Chteli bychom sprchovy kout …
annysek11
Před 5 lety
6
Výroba Kallax
Dobrý den, chceme s manželem vyrobit něco jako Ikea Kallax v bílé barvě. Jaký typ desek by jste ná…
jarin1
Před 5 lety
11
Bílá nebo černá kuchyně - praktičnost
Ahoj, co vám připadá praktičtější? Mít bílou kuchyni?(to teď vídám velmi velmi často) a nebo naopak…
luciifer
Před 5 lety
8
sponzor fóra
Kuchyň kolem komínové zdi
Zdravím, snad je toto správné forum, kde se na to zeptat. Chystáme rekonstrukci domu a jsme ve fáz…
samotcze
Před 5 lety
1
Patrový dům 5+kk půdorys
Ahoj, najde se někdo kdo má půdorys patrového domu 5+kk menší než 11m x 8.25m? Chceme co nejmenší d…
michaelabinasova
Před 5 lety
28
Kameny do skalky
Kde sehnat lomové kameny do skalky? Nemáte nějaký tip kde sehnat na královéhradecku?
peta7178
Před 5 lety
1
Zastínění terasy/pergoly
Hledám řešení pro konstrukci dřevěné pergoly a jejího zastínění (na automatický pohon), viz. přilož…
tralalas
Před 5 lety
2
Návrh RD
Dobrý den všem, máme vypracovány první nástřel našeho budoucího domečku. Budu moc ráda, když mi nap…
puhelin
Před 5 lety
14
Věnec - ano či ne
Ahoj, stavíme na zahradě zahradní domek a potřebuji zvednout obvodovky ještě o dvě šáry. Chci se z…
zubr487
Před 5 lety
4
Parapet k antracitovým oknům
Prosím jaké máte parapety k antracitovým oknům? Klidně i s fotkou nebo odkazem z kama je máte. Děk…
dita_a_ivan
Před 5 lety
5
Jak upravit zahradu - tipy, rady
Dobrý den, rekonstruujeme baráček po babičce, kde je i velká zahrada (viz foto). Potřebovala bych …
brigitta
Před 5 lety
3
Zkrášlení zahradního domku😀
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo neřešil "zkrášlení" dřevěného zahradního domku, neb…
alinka1234
Před 5 lety
13
Zařízení pokojů v podkroví
Najde se prosím někdo kdo by byl ochotný se podělit o fotky vybavených pokojů v podkroví? Budeme st…
qeszi
Před 5 lety
5
Jak sladit obývák a kuchyň
Dobrý den, ráda bych se podívala na fotky Vás, co máte černou bílou kuchyň (bílé dvířka, černá desk…
marta_kovar
Před 5 lety
2
Bungalov 5+KK
Dobrý den, sháním inspiraci, nějak se v tom plácáme :disappointed: Potřebuji projekt na bungalov 5+…
barushka0404
Před 5 lety
5
Překlad nad dvougaráží 5,5 m
Zdravím, projektant mi u přízemního obdélník. domu(bez obytného podkroví) se sílou zdi Ytong lambda…
jajinka121
Před 5 lety
13
Zapach
Dobry den.mame 7let starou zdenou novostavbu z porotherm 44.v OP pod parapetem a i v zasuvkach mame…
ozzy77
Před 5 lety
2
Projektant Brno a okolí
Dobrý den, hledám projektanta z Brna a okolí za rozumnou cenu. Stavba by měla být jednoduchý bungal…
januletygrikova
Před 5 lety
3
Atika ploché střechy
Dobrý den, prosím o radu jak bude lépe provést atiku zděné stavby s plochou dřevenou střechou: ze p…
darti
Před 5 lety
1
Z čeho stavět?
Prosím o radu, jsme úplní začátečníci ve stavebnictví. Chystáme se stavět a uvažujeme o stavbě z iz…
maximsoon
Před 5 lety
19
Život po dostavbě domu
Zdravím, zajímal by mě váš názor na to, jak se vám změnil život po dostavbě a nastěhování se do vaš…
maximsoon
Před 5 lety
1
2
...
3
64
Rekuperace - rozvody vzduchu ve stropu bungalovu
Zdravím, vzniká nám projekt zděného bungalovu a narazili jsme na rozpor v přístupu stavební firmy a…
petr13
Před 5 lety
6
Vytápění novostavby
Dobrý den, příští rok budeme stavět, tak přemýšlím o správném vytápění domu, který bude mít ztrát…
wpavel
Před 5 lety
1
2
42
Optický kabel internet
Dobrý den, prosím o radu. Na hranici pozemku nám vede optický kabel - internet, TV Ctěli bychom roz…
jarin1
Před 5 lety
11
Stavba dřevostavby od firmy Deufol - zkušenosti
Dobrý den, budeme stavět s firmou Deufol dřevostavby. Jednání probíhá perfektně referenční domy js…
terezazd
Před 5 lety
9
1
2
…
382
383
384
385
386
…