O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Návrh obytného prostoru s kuchyní
Dobrý den, momentálně si hraji s uspořádáním našeho obývacího prostoru, zkouším různé varianty apo…
zuzinahol
Před 5 lety
6
Francouzská okna
Ahoj, Chtěla jsem se zeptat, zda nemá někdo zkušenosti s montováním zábradlí na franckouzská okna.…
felineli
Před 5 lety
2
Podzemnímu sklepu se hroutí vchod
Zdravím pánové a dámy, snad mi tu nějaký kutil poradí jak nejlépe a nejtrvanlivěji opravit toto. Dů…
petrmm
Před 5 lety
4
Jaká je cena za výstavbu nosných zdí?
Kolik se dava zednikum za vystavbu nosnych zdi? Nevite ceny za m2. Cihelny blok winkelmann CB24
medunovi
Před 5 lety
1
Základová deska pod letní kuchyň
Zdravím všechny, poradíte, jak udělat základovou desku pod letní kuchyní. Dům je po celém obvodu od…
nialady
Před 5 lety
1
Vinylová podlaha Fatra Thermofix-s podlahovkou-chemický zápach
Ahoj, máte někdo vinylovou podlahu od Fatry a cítíte nepříjemný chemický zápach? U nás to je hlavn…
mitoma
Před 5 lety
12
Úprava ceny projektu při zpomalení ekonomiky
Ahoj, rádi bychom se poradili a zeptali na Vaše názory. Budeme mít dokončený projekt, který dáme k…
viados
Před 5 lety
12
Rekonstrukce bytu - cena a pořadí prací?
Dobrý den, uvažuju o rekonstrukci bytu (3+1, 80 m čtverečních), ale nemám absolutně představu, koli…
radim83
Před 5 lety
5
sponzor fóra
ROMIX nebo Weber?
Zdravím stavaře a stavitele. Chystáme se na finální vrstvu fasády a řešíme zda zvolit Weber Aqua Ba…
lucisekb
Před 5 lety
1
Potah EKTORP IKEA - jaký je kvalitnější?
Ahoj, budeme kupovat potah na pohovku ektorp a chtěla jsem se zeptat, jakou máte zkušenost. Momentá…
norikakaa
Před 5 lety
2
Podlahové topení nebo radiátory
Hezký den, ráda bych se zeptala na vaše názory a praktické zkušenosti s podlahovým topením. Budeme …
daruna
Před 5 lety
23
Barva dlažby do předsíně, když v obýváku bude dřevěná podlaha
Ahoj, máte nějaké nápady jakou barvu dlažby do bytu, kde z chodby bude otevřený vstup do obývacího …
myfairlady
Před 5 lety
2
Dřevomorka
Ach jo. V dřevěné podlaze na chalupě jsme našli dřevomorku. Nemáte prosím někdo zkušenosti co s tím…
houzkova
Před 5 lety
15
Zhodnocení dispozice - bungalov 5KK+G
Ahoj, prosím o zhodnocení bungalovu 5kk s přistavěnou garáží. Z ložnice a obýváku bude vstup na ter…
jakubkonecny
Před 5 lety
8
Dřevostavby
Dobrý den chtěla bych se zeptat máte někdo zkušenosti s firmou Kodex reality co se týče dřevostavby…
lucinka39
Před 5 lety
1
Vinylova podlaha Hornbach
Dobry den,mate nekdo vinylovou ci korkovou podlahu z Hornbachu? Jste s ni spokojeni a je kvalitni?D…
maceta2
Před 5 lety
1
Vinyl
Dobry den,mame na vyber ze 2podlah,nelibi se mi ani jedna,poradte,tmave bych dala jen do pokoju a z…
maceta2
Před 5 lety
6
Ostatní pozemek-šance na stavbu
Dobrý den,koupili jsme pozemek který je veden jako ostatní plocha.Je nějaká šance získat povolení k…
weru90
Před 5 lety
6
Všeobecné obchodní podmínky-záruka na okna
ahojte lidičky, když už jsme si konečně vybrali dodavatele oken,nechali jsme si zaslat všeobecné ob…
verhal
Před 5 lety
1
Teplovodní podlahovka + klimatizace
Ahoj, jsme s přítelkyní teprve na začátku a já shromažďuji informace. Budeme mít přízemní bungalov …
koronavirus
Před 5 lety
1
2
36
Stavební povolení bez souhlasu obce
Dobrý den, prosím Vás, územně plánovací úřad v Kladně se vyjádřil tak, že jsme v souladu s územním…
kluzo
Před 5 lety
7
Vinyl click bez přechodů
Kdo máte prosím položené vinylové zámkové dílce bez přechodových lišt mezi jednotlivými místnostmi?
mr_falko
Před 5 lety
15
Vchodové hliníkové dveře do dřevostavby
Krásný den, jsme těsně před rozhodnutím, kterého dodavatele vchodových dveří zvolíme, stavíme s RD…
zdenek_klement
Před 5 lety
18
Zdivo Leier
Dobrý den, chci se zeptat zda někdo stavěl se zdiva Leier a jaký máte na to názor oproti Heluz, Por…
hoskyn
Před 5 lety
1
Předokenní žaluzie v překladu/přiznané
Na jaře zaciname stavět a právě objednávame cihly a překlady a zajímá mě, zda je lepší dát předoken…
davex
Před 5 lety
2
Rada - kuchyně šedá/bílá/dřevo
ahoj, chtěl bych poprosit o radu, co říkáte na toto barevné provedení kuchyně? skříňky matně bílá, …
honzap88
Před 5 lety
13
Inženýrsko-geologický průzkum, máte zkušenosti?
Rád bych Vás požádal o názor a zkušenosti s IGP. Podle map je pozemek s vysokou úrovní spodní vody…
6miska4
Před 5 lety
7
Obložní krbové vložky
Ahoj, Jaký materiál jste prosím použili pro obložení kolem krbové vložky? Rádi bychom udělali spe…
felineli
Před 5 lety
1
Zahradní úložný box - tipy?
Zdravím, chtěl bych poprosit o tipy a zkušenosti na zahradní boxy na terasu. Měl by sloužit pro ta…
libor7
Před 5 lety
3
Firma Poctivé domy s.r.o. - máte zkušenosti?
Máte někdo zkušenost s brněnskou firmou poctivé domy s.r.o?
stavebnictvicr
Před 5 lety
1
2
38
1
2
…
385
386
387
388