O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Parapety v barvě pracovní desky
Ahoj, budeme mít drevohlinikova okna dub/antracit. Ve stejné barvě dubu bude kuchyně, schody v obýv…
zuzkanem
Před 5 lety
6
Nesmyslné požadavky?
Zdravím, chci se zeptat, jestli se někdo setkal s něčím podobným a případně jak si vydupal své. Jd…
koky999
Před 5 lety
1
2
32
Hypo+SFRB?
Ahoj, máte prosím tip na to, která banka je schopna nabídnout hypotéku v kombinaci s úvěrem z SRFB?…
sarkatr
Před 5 lety
11
Existuje vana 160x60?
Máme pidi koupelnu ve staré zástavbě, kde původně byla klasická smaltová vana o velikosti 170x70 ny…
janess
Před 5 lety
13
Projekt patrového domu
Hezký den, chtěla bych poprosit o komentáře k projektu našeho rodinného domu. Toto je první návrh o…
simonasivakova692
Před 5 lety
12
Podzemní voda na pozemku,
Nejde udělat přepad do kanalizace, vody je dost, je to původně pole a byli meliorace, které se rozb…
gepe
Před 5 lety
6
Prosím poraďte vzorky nebo revize?
Ahoj, prosím ty kdo dávají vzorky nebo mají revizi 1xza dva roky. Co je lepší? Mám na mysli z pohle…
utety
Před 5 lety
2
Zídka z dutých pálených cihel
zbylo mi celkem dost cihel Heluz 44 a plánuji z nich udělat zídku. Zdil bych je na pěnu na tloušťku…
zubr487
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Vjezd na pozemek
Ahoj všem, Začínáme s projektem domu a momentálně řešíme vjezd na pozemek. Od silnice je to cca 50 …
pajaj1
Před 5 lety
3
Stropni late bez kotveni do stropu
Dobry den. Zase jdu prosit o radu nebo zkusenost. Mate nekdo v rekonstruovanem byte latovy strop? …
milan1965
Před 5 lety
6
Venec
Dobry den,chtel bych se zeptat jak spravne propojit rohy vencovych kosu.Nekdo rika ze se pretahuje …
kuca1
Před 5 lety
22
Vestavná lednice
Hodně diskutované téma-vím. Vestavná bude, ale poraďte jakou máte značku vestavné lednice aby byla …
peti76
Před 5 lety
5
Upevneni brany na betony plot
Dobrý vecer, řešili jste prosim někdo upevneni dřevěné, dvoukridle brany, primo na betonový plot? …
rdkubis74
Před 5 lety
5
PU pěna
Dobrý den, chceme lepit polystyren na PU pěnu tytan. Dopočujete penetrovat zdivo či nikoliv. Děkuji
klikenka
Před 5 lety
1
Ovelos. Máte s nimi zkušenost?
Máte někdo zkušenosti s firmou OVELOS? Koukala jsem na jejich stránky, jsou super a v podstatě máme…
crazycarodej
Před 5 lety
1
2
...
...
4
5
121
Navýšení hypotéky
Ahoj, rozhodli jsme si koupit pozemek, na který budeme brát hypotéku. Ale stavět dům je v plánu až …
jenye
Před 5 lety
21
Plot mezi sousedícími pozemky - pletivo
Zdravím všechny, ještě jsme daleko s nějakými terénními úpravami, ale jen ze zvědavosti mě zajímá p…
jandour
Před 5 lety
10
Trouba IKEA Bejublad
Máte někdo zkušenost s troubou Ikea Bejublad (ta bílá skleněná)? Na webu mají jen jedno hodnocení a…
jaanina86
Před 5 lety
1
Koupelna a chodba
Prosím vás, kde koupit obklady a dlažbu do koupelny a chodby? Kvalitní, ale ne předražený. Chceme d…
nicmat
Před 5 lety
3
Vesper Frames (montované dřevostavby) - reference
Chceme s touto firmou (sídlí v Rýmařově) stavět dům, ale nikde jsme nenašli žádnou referenci na jej…
terezazd
Před 5 lety
8
Kačírek místo trávníku - jak ho vytvořit?
Zdravim, chteli bychom na zahrade na nekterych castech misto travniku udelat kacirek. nenasel js…
total
Před 5 lety
1
2
41
Strojní omítky Maxit - máte zkušenosti?
Zdravim. Mate skušenost se strojnimi omitkami od Maxitu? Musi byt na ne firma nebo se to da zvlad…
jana_jd
Před 5 lety
26
Fasáda - Martin Černý Příbram strojní profiomítky
Recenze Nedoporučení firmy www.strojni-profiomitky.cz/ - Příbram, pan Černý Martin : Pan Černý se…
jana_jd
Před 5 lety
5
Stavba drevostavby k trvalému bývaniu
dobry deň je mozne postaviť na pozemku Vedenom ako orná pôda alebo trvalý trávnatý porost drevostav…
obludak
Před 5 lety
2
Bazén jiné barvy než modrá?
Dobré ráno, máte někdo prosím zapuštěný bazén jiné barvy než modré? Zvažujeme "bílá káva". Zajímala…
marthall
Před 5 lety
13
Jak vyřešit práh u vstupu na terasu?
Plánujeme dlažbu do štěrku, ale většího formátu, takže chceme zabránit zařezávání dlažby (před dveř…
msvec
Před 5 lety
3
Sadra x stuk
Dobrý den, chci se zeptat zda je lepší dávat štuk na zdi a nebo sadru? Děkuji
jajinka121
Před 5 lety
7
Deska pod umyvadlo EBS VITA vs. Ravak
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli se nenajde někdo, kdo by měl doma nějakou z výše uvedených…
ladypet
Před 5 lety
1
Zda se zjistit zda určitý typ vinylu obsahuje ftaláty?
Ahoj. Mám dotaz, dá se někde vyčíst, zda určitý typ vinylu obsahuje ftaláty? Případně, zda se dá ně…
evule1982
Před 5 lety
31
Zemedelska puda jako zastava
Zdravim vsechny, Prosim o info, zda nekdo daval jako zastavu zemedelskou pudu a zda je v tom neja…
belmonka
Před 5 lety
1
1
2
…
387
388
389
390
391
…