O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jaké máte zkušenosti s vestavěnou lednicí?
Chtěla bych se zeptat všech, kteří mají doma vestavnou lednici, jak jste s tímto řešením spokojeni.…
fidorka86
Před 5 lety
1
2
...
3
72
Odhad od KB
Zdravím, momentálně si vyřizujeme hypo u KB, v pondělí minulý týden (16.2.2020) jsme posílali vešk…
lucyje89
Před 5 lety
15
Je tu někdo, kdo dělá sádrokartony?
Prosím je tu někdo kdo dělá sádrokartony?
jascha
Před 5 lety
2
Dostupná kvalitní odvětrávaná fasáda
Dobrý den, můžu se zeptat na vaše zkušenosti, tipy, případné kalkulace za odvětrávanou fasádu. Máme…
kpuctuha
Před 5 lety
1
Použití VPC tvárnic při stavbě bungalovu
Zdravím všechny, rád bych realizoval svůj sen a postavil si RD typu bungalov. Momentálně řeším otáz…
jajinka121
Před 5 lety
10
Okna - zpozdeni montaze
Zdravim, Mozna je jedna o trivialnost, ale co se da/muzeme delat pri zpozdene montazi oken a dveri…
mirek1990
Před 5 lety
4
Granitový dřez - Franke nebo Schock?
Prosím o pomoc s konečným výběrem dřezu, první varianta je Franke BFG 611 grafit, druhá varianta Sc…
tania0
Před 5 lety
24
Polystyren je zdraví škodlivý?
Ahojky, mám dotaz ohledně polystyrenu. Koupili jsme roli polystyrenu na vnitřní obklad stěn a dali …
travas
Před 5 lety
10
sponzor fóra
Jaká bývá cena kuchyně včetně spotřebičů?
Dobrý den, jaká bývá cena včetně spotřebičů? Vím, ze se to odvíjí od velikosti kuchyně, ale chci si…
antoinet
Před 5 lety
11
Podlaha sportoviště
Dobrý den Všem , měl bych otázku ohledně realizace podlahy v budoucím pohybovém centru. Jsme mladý …
jakub999
Před 5 lety
1
Zivy plot z thuji - vzdalenost
Koupili jsme domek, kde je zalozeny zivy plot udelany z thujek. zda se mi ale, ze jsou u sebe moc b…
davex
Před 5 lety
6
Granit nebo keramika? Nad nebo pod?
Wanted: DřezINformace Vybírám dřez a mám dvě dilemata.... Granit nebo keramiku. Na nebo pod desku? …
awakened
Před 5 lety
12
Jaký výtopný systém
Ahoj všichni, prosím o radu ohledně výtopného systému, zpočátku jasná volba komplexního řešení od f…
junkovaden
Před 5 lety
7
Beroun - nechtěl by s námi někdo dvojdomek?
Ahoj, nechtěl by jít s námi někdo do stavby dvojdomku? Lokalita Beroun, Králův Dvůr či v Praze-zá…
azsinanecovzpomenu
Před 5 lety
9
Co vyřídit dřív? Stavební povolení X hypotéka?
Ahoj, chtěla bych se zeptat těch, kteří už mají zkušenosti, co vyřídit dříve. Jestli stavební povol…
sibelius
Před 5 lety
28
Jak dlouho trvá vyřízení povolení projektantem?
Zdravím, koupili jsme pozemek bez sítí. Vyřízení stavebního povolení jsme nechali na projektant…
puhelin
Před 5 lety
10
Příprava pozemku před stavbou
Dobrý den, je možné po koupi pozemku vybagrovat základy a už něco dělat na pozemku (např srovnat po…
puhelin
Před 5 lety
6
Hluková studie pro tepelné čerpadlo - Praha a okolí
Ahoj hygiena chce po mě hlukovou studii k tepelnému čerpadlu. Stavební úřad mi neudělá kolaudaci be…
davex
Před 5 lety
11
Sedací soupravy - Polsko
Zdravím všechny, nemáte tip, kam jet do Polska koupit sedací soupravu? Počítáme s tím, že plánujeme…
yamsick
Před 5 lety
1
Rozbor vody
Zdravím, je tu nějaký ,,chemik,, který by mi mohl něco víc říct k výsledkům rozboru vody ?
gocovkaveru
Před 5 lety
2
Nábytek na terasu
Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s nábytkem z umělého ratanu? Konkrétně s těmito sestavami: https:…
spaghetka
Před 5 lety
4
Varný ostrůvek? Ano x ne?
Moc se nám líbí varný ostrůvek, můžete mi prosím dát info kdo s ním má jaké zkušenosti z hlediska p…
berta5
Před 5 lety
1
2
42
Tip na ocelové zábradlí
Prosím o tipy na ocelové zábradlí. Rekonstruujeme dům, dáváme mu moderní vzhled a máme zvýšené př…
jane_n
Před 5 lety
1
Projekt bungalov 4+kk - vaše názory
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o zhodnocení našeho projektu - domeček 4+kk se sedlovou střec…
pavulka
Před 5 lety
6
Jeden pokoj pro dvě děti
Ahoj, ráda bych poprosila o radu. Máme dvě děti, bydlíme v pronájmu, takže do velké rekonstrukce se…
puhelin
Před 5 lety
1
2
32
Jaké vytápění do novostavby od r. 2020
Zdravím všechny, obracím se na vás s prosbou o radu. S manželem se chystáme na jaře začít stavět dř…
martinad24
Před 5 lety
4
Jaké je nejlepší umístění domu?
Dobrý den, mohu poprosit o vaše názory? chtěla bych dům hlavním vchodem k silnici (není zakreslena…
gocovkaveru
Před 5 lety
9
Připomínky k návrhu kuchyně
Dobrý den, delší dobu sleduji web bez registrace. A nyní přicházím s mojí prosbou o konzultaci. Nap…
dominika8855
Před 5 lety
22
Změna příjezdové cesty
Dobrý den.chtěla bych poprosit o rady a zkušenosti.. máme naprojektován dům.všechny vyjadŕovačky js…
puhelin
Před 5 lety
2
Vstupní dveře do SDK
Dobrý večer. Chtěla bych se zeptat, zda má smysl dávat vstupní dveře do bytu jako bezpečnostní, kdy…
azsinanecovzpomenu
Před 5 lety
1
1
2
…
388
389
390
391
392
…