O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Ostravsko / Karvinsko - sekání trávy
Zdravím všechny, máme zakoupen stavební pozemek, na kterém jsme zařídili všechny přípojky i změny …
angie.shy
Před 5 lety
3
Mezera pod dveřmi
Ahoj všichni. Včera jsem měla dotaz ohledně barvy na futra, nyní máme ještě jiný problém - máme mez…
werunqa1994
Před 5 lety
2
Pozemky
Chci se zeptat na řešení situace ohledně rozdělení pozemků. Vlastníme pozemek o výměře cca 25 000 …
jardalunak
Před 5 lety
1
Požadavky hypoteční banky na vlastnictví domu
Dobrý den, neřešil jste někdo situaci, kdy si chcete vzít hypotéku na dům, jehož nejste vlastníkem …
esmeralda2
Před 5 lety
2
Hledám stavbyvedoucího - Frýdlant nad Ostravicí a okolí
Ahoj, hledám stavbyvedoucího v okolí Frýdlantu nad Ostravicí. Najde se někdo, kdo má dobrou zkušeno…
smant
Před 5 lety
3
Betonové schodiště vs šroubovací schodové hrany
Mám betonové monolitické schodiště na které bych rád nalepil vinyl. Chtěl bych poprosit o radu, jak…
mhlavaty
Před 5 lety
1
Máte vstup ze zádveří bez dveří?
Nemáte někdo vstup ze zádveří do chodby bez dveří? Pokud ano, jakou s tím máte zkušenost? Nepořádek…
zuzalinkak
Před 5 lety
15
Štukování
Dobrý den, Ráda bych se zeptala, máme starý cihlový byt a nechali jsme si od zedníka přeštukovat ob…
zubr487
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Plotové tvárnice Besta luneta...
Máte někdo ploto z tvarnic Lunetu od Bestu? Ráda uvidím fotky, děkuji klidne i do zpráv.
peta7178
Před 5 lety
3
Návrh k projektu rodinného domu - zhodnocení
Dobrý den. Mohla bych vás poprosit o zhodnocení návrhů . Tyto dva dělal manžel. Máme svého projekta…
barcasemi
Před 5 lety
6
VPC tepelný most bungalov
Dobrý den, mám dotaz na ohledně řešení tepelného mostu, viz. jednoduchý náčrt, obvodová stěna z VP…
xhex
Před 5 lety
4
Kam uschováváte usušené prádlo k vyžehlení?
Ahoj, promýšlím nějaké místo na vyprané prádlo určené k vyžehlení. V koupelně se mi nechce, je tam …
bayt
Před 5 lety
14
Jak odstranit fleky na světlých ručnících?
Hezkou neděli. Máme od konce roku sušičku. Nemůžu 100% tvrdit, že mi to dělá sušička, ale dřív s…
matty001
Před 5 lety
5
Na kolik vyjde výkop bazénu 10x5m ?
Hezký večer, chystáme se na výkop pro bazén, který by měl být 10x5 metrů a hloubka 180 cm. Může m…
bayt
Před 5 lety
16
Barva futer ke dveřím - stříbrný dub
Ahoj všichni. S přítelem budeme za týden natírat futra a já si nejsem jistá, jakou barvu nátěru zvo…
werunqa1994
Před 5 lety
3
Dohoda o plotu mezi sousedy. Jak by měla vypadat?
Ahoj, prosim o radu - koupili jsme pozemek zcasti oploceny a nyni se domlouvame se sousedy, ze jim…
ufin22
Před 5 lety
1
2
...
3
62
Nastěhovali jste se do domu, který nebyl uvnitř hotový?
Dnes jsem vše propočítala a jistila, že nebudeme mít dost financí na dostavbu. Asipři nastěhování …
mam2016
Před 5 lety
1
2
46
Poznáte firmu Dom snov?
Chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosť s firmou http://www.domsnov.net/
kawa114
Před 5 lety
1
2
40
Stavební firma Přerov, Bystřice, Hranice a okolí.
Zdravím. Sháním doporučení na stavební firmu, která zařídí i projekt, stavební povolení a vše okolo…
wonder142
Před 5 lety
3
Úzká příjezdová cesta bez možnosti rozšíření - stavební povolení
Dobry den, treba se tady najde nekdo, kdo resi stejny problem co my. Mame rekreacni parcelu na kter…
barunka23
Před 5 lety
21
Výjimka na šířku příjezdové cesty
Dobrý den, prosím vás řešíme příjezdovou cestu k našemu pozemku kde by mohla vést příjezdová ces…
barunka23
Před 5 lety
7
Zhodnocení natočení domu do L
Dobrý den Požádám o zhodnocení natočení domu půdorysu do L a to s ohledem na světové strany. Trošku…
travas
Před 5 lety
4
Koupě nemovitosti a následné dluhy
Ahoj, měl bych dotaz. Popis situace: Jedná se o pozemek s domem na demolici. Prodej je přes real…
nevim0005
Před 5 lety
5
Technická místnost - odvětrání
Dobrý den, plánujeme plynový kotel a krbovou vložku, chtěli jsme zadní přikládání z technické, al…
zuzn
Před 5 lety
4
Příjezdová cesta - věcné břemeno, převod části pozemku
Dobrý večer, Jak byste postupovali.. u pozemku je cesta (ostatní komunikace) která má několik maji…
barunka23
Před 5 lety
1
Zhodnocení projektu RD
zdravím, prosím o zhodnocení našeho projektu domu, díky
antoinet
Před 5 lety
19
Čím začít, když máme pouze nezasíťovaný pozemek?
Dobrý den, jsem tu nováček a jdu si pro radu. Poslední 2 roky jsme s obcí řešili změnu územního plá…
jandour
Před 5 lety
9
Drevostavba na klic kolem 2 mil
Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli nekdo nemate zkusenosti s Drevostavbou na klic do 2,3 mil, …
barushka0404
Před 5 lety
14
Přeprodej/Odkup projektu
Máte někdo zkušenost, že by jste odkoupili "použitý" projekt od někoho, kdo stavěl nedávno a má dom…
lucyje89
Před 5 lety
2
Dětské hřiště na zakázku - střední Čechy
Zdravím, sháním někoho, kdo by nám vysochal dětské hřiště na míru. 😀 A jestli někdo takové máte, bu…
linduschka81
Před 5 lety
6
1
2
…
389
390
391
392
393
…