O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Přístavba u chaty, jde to?
Dobry den, vubec nic prakticky o tom nevime a potrebovali bychom par odpovedi. Chceme si koupit cha…
linduschka81
Před 5 lety
3
Jak řešíte rozmístění nábytku - kuchyň a obývák?
Zdravim vsechny, potrebovala bych poradit s rozvrzenim nabytku v obyvacim pokoji. Neplanujeme zadn…
lena.k
Před 5 lety
7
Vchodové dveře LOMAX
Nechávali jste si někdo dělat u firmy LOMAX vchodové dveře? Případně jestli jste měli možnost porov…
cyklos
Před 5 lety
9
Projekt Hradiště, co na to říkáte?
Zdravím stavebníci, prosil bych zkušenější o rady k půdorysu. Co na to říkáte? Jinak orientace je …
martinanaruby
Před 5 lety
10
Amazon Echo plus smart hub a Zigbee
Ahojte. Rozmýšľam nad kúpou Amazon echo. Objavil som verziu plus, ktorá má v sebe aj smart hub na p…
keeny
Před 5 lety
1
Prodej bytu nebo výměna bez realitní kanceláře
Dobrý den, chtěla bych vyměnit byt, stejnou kategorii, za stejnou kategorii ( popř. prodat a koupi…
geodett
Před 5 lety
30
Zkušenosti se stavební firmou Bartoš Kladno
Zdravim, mate nekdo zkusenosti se stavebni firmou Bartoš z Kladna?
morgaina
Před 5 lety
1
Kvalitní hrnce a pánve na indukci, co vydrží myčku
Ahoj, můžete mi doporučit kvalitní, ale ne nejdražší hrnce a pánve na indukci a do myčky? Měla jsem…
nicmat
Před 5 lety
22
sponzor fóra
Výběr stolu do kuchyně
Ahojte, prosím o radu ohledně výběru stolu do kuchyně. Aktuálně s manželem vybíráme k nové kuchyni …
lidus93
Před 5 lety
7
Přeložení plynového vedení STL
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenost s nutností přeložení STL plynovodu. Mám pozemek vyvýšený op…
tulda27
Před 5 lety
6
Varianty na vytápění domu na elektřinu a TZ domu
Zdravím, chtěl bych poprosit o radu co se týče TZ domu a zvolení vhodného otopného systému. Chystá…
noemi77
Před 5 lety
30
Podlahové topení - jak řešíte regulaci?
Dobry den. Jak resite regulaci elektrickeho podlahoveho vytapeni? Stavebnik mne laka na teplo…
lukoid
Před 5 lety
1
2
60
Venkovní žaluzie ISOTRA
Dobrý den všem, mám dotaz ohledně venkovní žaluzie na hliníkové terasové okno o velikosti 330cmx225…
annysek11
Před 5 lety
16
Máte někdo zkušenosti nebo postaveno s firmou www stavby Znojmo?
Hledáme firmu na dřevostavbu a o této jsme nenašla žádné recenze. Budu ráda pokud někdo jste s firm…
belinda
Před 5 lety
3
Zkušenosti se sklopnou baterií ke dřezu
Dobrý večer stavebníci, máte zkušenosti se sklopnou baterií ke dřezu? Pozitiva/negativa, doporučen…
marta_kovar
Před 5 lety
2
Kam umístit baterie v koupelně?
Hezký den, poradíte kam umístit baterii s ruční sprchou ve vaně a kam ve sprše? Jestli u vany někam…
ajagachova
Před 5 lety
4
Stavební parcela
Dobrý den, mám dotaz týkající se územního plánování a zastavění pozemku. Vlastníme pozemek v Pra…
zumbakus
Před 5 lety
5
Střešní šablony
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Z důvodu lomené střechy nám bylo navrhnuto dát jako střešní…
mavej43
Před 5 lety
1
Rozpoctovy formular - banka chce
Zdravim vsechny a mam prosbu: Banka pro schvaleni komplet uveru (na pozemek i dum) potrebuje rozpoc…
belmonka
Před 5 lety
22
Klimatizace mimo projekt, problém pro kolaudaci?
Měla bych dotaz týkající kolaudace. Dle projektu máme podlahové topení a elektrokotel. Navíc jsme s…
vetor3x
Před 5 lety
19
Lednice - Liebherr nebo Bosch?
Hledáme lednici, dohadujeme se o těchto dvou značkách. Protože spíme asi 2 metry od lednice, je jed…
lukkke
Před 5 lety
24
Změna sklonu střechy, jde zažádat o výjimku?
Dobrý den, dnes jsme dostali závazné stanovisko z odboru územního plánování a to takové, že nám nap…
esmeralda2
Před 5 lety
24
Kuchyň "svépomocí"
Zdravím, řešili jste někdo kuchyň tak, že jste si nechali nařezat desky přímo u výrobců nebo prostě…
edcbubu
Před 5 lety
4
Darování RD s hypotékou a vložení věcného bremene
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se někdo nesetkal s podobnou situaci. Tchán by rád věnoval dům…
mitoma
Před 5 lety
3
Sítě do HS-portálu
Zdravím, máme v novostavbě plánovaný HS-portál široký 4m (2x2m). Máte někdo zkušenosti s instal…
paveler
Před 5 lety
7
Odvětrání podlahy a zdí u starého domu
Ahoj. Prosím o prohlédnutí nákresu i zvoleného postupu. 1. odkopání vnitřních podlah a zeminy …
arcihovado
Před 5 lety
2
E.ON doba zbudování připojení
Za jak dlouho Vás připojili? Máme nyní smlouvu o dílu,kde je uvedeno,že budeme napojeni na inženýrs…
jajuskaa
Před 5 lety
1
Projekt bungalov 5+kk - jedna koupelna a šatna nebo dvě koupelny bez šatny?
Zdravím, prosím o Vaše zkušenosti. V projektu máme jednu hlavní koupelnu (vana, sprcha, WC, dvoju…
tofiffe
Před 5 lety
28
Přesilikonování sprchového koutu - jak se to dělá?
Moc prosim o radu. Meli jsme doma remeslnika na presilikonovani sprchoveho koutu. D silikonu se nam…
mejj
Před 5 lety
9
Stresni okna 60x60
Ahoj, v projektu mame naprojektovana tri stresni okna o velikosti 60x60. Vyrabi se vubec neco takov…
blazblaz
Před 5 lety
2
1
2
…
390
391
392
393
394
…