O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Hypotéka Moneta
Co říkáte dnešní nabídce, kterou jsem dostala od Monety máte někdo teď lepší? A kde prosím? Díky Ho…
cudla78
Před 5 lety
4
Firma Elprovod s.r.o. - recenzie
Ahojte Ma niekto skúsenosti s firmou Elprovod s.r.o.? Plánujeme s nimi stavať montovaný dom na klu…
gaaboy
Před 5 lety
1
Roman Šudák, ičo: 02233665, VAROVÁNÍ
Ahoj, varuji vás před podnikající fyzickou osobou ROMAN Šudák se sídlem v Brně, IČO:02233665. Ne…
davex
Před 5 lety
24
Změna UP - nesouhlas zastupitelstva
Dobrý den, zdědil jsem pozemek po prarodičích v centru obce (nyní zahrada naproti chalupě), která …
frantanovaku
Před 5 lety
3
Izolace do podlahy
Zdravím, potřeboval bych se zeptat někoho zkušenejšího. Stavíme dům a chceme se dostat do Skupiny d…
radim83
Před 5 lety
5
Qhouse zkušenosti
Dobrý den, máme v plánu stavět na klíč s Qhouse. Moc recenzí jsme na netu nenašli (kromě pochvalnyc…
candat
Před 5 lety
2
Pračka ve skříni - praktičnost?
Zdravím, prosím o zkušenosti. Nemáte někdo umístěnou pračku tak, jak je tomu tady na fotce? Budeme …
redakce
Před 5 lety
8
Kryté stání
Tak letos snad konečně zámkovka. Počítal jsem s krytým stáním pro auto, ale teď mě hlodá myšlenka, …
lucka_dc
Před 5 lety
10
sponzor fóra
Zhlaví vrtané studny
Zdravím ,dostali jsme povoleni k odběru podzemních vod. Máme vrt,ale potřebujeme udělat zhlaví s be…
maco6666
Před 5 lety
1
Podlahy Mitro Lukáš
Dobrý den, V případě, že řešíte nové podlahy doporučuji se podívat na FB stránky viz. Odkaz https:…
lenik02
Před 5 lety
1
S.O.S - BÍLÉ PODLAHOVÉ LIŠTY
Dobrý den, není tu někdo kdo má bílé podlahové lišty? Dnes nám je dodělali a kvalita napojení mi …
termat5
Před 5 lety
1
Kuchyň
Ahoj, mam par otazek ke kuchyni :slight_smile: - kdyz jsou horni skrinky v drevodekoru (ne az do s…
verunky
Před 5 lety
8
Umístění domu na pozemku + uspořádání místností
Zdravím, máme s přítelem čerstvě koupený pozemek a chystáme se řešit projekt. S projektantem ještě …
puhelin
Před 5 lety
8
Jak řešit napojení přístupové cesty?
Dobrý den všem, obracím se na Vás s problémem příjezdové cesty k budoucímu domu. Před pozemkem …
werushka92
Před 5 lety
1
Nátěr pergoly
Ahoj, za měsíc plánujeme stavbu pergoly z KVH hranolů a chtěl bych se zeptat, zda máte nějaké dopo…
viados
Před 5 lety
8
Zasklimeto. cz
Zdravím. Máte nějaké zkušenosti s firmou zasklimeto. cz? Mě 2x neprijeli zasklit lodzii v domluvene…
oklahomma
Před 5 lety
1
Přístavek a nástavba
Chtěla bych se zeptat, na kolik by podle vás vyšlo přistavět k takovémuto zahradnímu domku pokoj o …
puhelin
Před 5 lety
4
Biokrb / Ekokrb. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, zisťujem názory na bio krby a tiež hľadám firmu s dobrými referenciami, ktorá ich ponúka. M…
obludak
Před 5 lety
1
2
...
...
4
5
133
Světlo do obýváku
Zdravím všechny. Řeším zrovna světla do nového obýváku a nevím co mám zvolit. Na netu je hrozně moc…
zuzkanem
Před 5 lety
4
Dotace na zateplení střechy svépomocí
Dobrý den, máte někdo už zkušenost se zateplením střechy svépomocí v rámci zelená úsporám? Co je po…
kimitko
Před 5 lety
1
Věcné břemeno ČEZu, máte zkušenost?
Ahoj, kdo máte zkušenosti, přišly nám smlouvy na podpis na zřízení věcného břemene ČEZu na "anto…
hujdova
Před 5 lety
12
Obklad koupelny - jakou zed oblozit?
Ahoj, stavime baracek (bungalov) a pred nama je vyber obkladu do koupelny. Nase vize je tmavsi dr…
luckavra
Před 5 lety
2
Šedý porobeton - zkušenosti
Zdravím, máte někdo zkušenosti se šedým porobetonem? H+H, prefabet premium a další? Vychází cenově …
dzanek771
Před 5 lety
1
Jaké okno do této kuchyně? a kam dřez a desku?
Zdravím, vytvořila jsem si návrh kuchyně do tvaru u, který se mi líbí. Je to zatím opravdu jen prov…
olimoun
Před 5 lety
10
Vinyl - click nebo lepený?
Může prosím někdo shrnout pozitiva a negativa? Díky :slight_smile:
venf
Před 5 lety
1
Jak nastavit topení?
Ahoj, již je tu několikrát psáno a opakováno stále do kola. Když topím mám topit termostatem nebo e…
zdenna
Před 5 lety
25
Gerflor creation 30 ballerina
Zdravim vas, nemate nekdo tuto podlahu? Pripadne za foto bych byl moc vdecny. Dale jak se udrzuje? …
andrew1
Před 5 lety
1
Vyvýšená terasa - jak upevnit?
Dobrý den všem, prosím o vaše tipy... U dočasného bydlení bych chtěla udělat malou terásku, jen …
specnaz84
Před 5 lety
10
Střecha bez okapů - zkušenosti
Zaujalo mě u některých nových domů, že mají zvláštní vestavěné okapy. Setkali jste se s tím někdo? …
maximsoon
Před 5 lety
1
2
34
Kuchyne s atypickym tvarem
dobry den, planujeme prestavbu kuchyne. nyni je do tvaru obraceneho L. napadlo nas zazdit dvere do …
pepper12
Před 5 lety
16
1
2
…
386
387
388
389
390
…