O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Marmolit místo kamenného obkladu na fasádě
Dobrý den, známý vyřkl myšlenku použit místo kamenného obkladu na fasádu (kolem dveří, okna a teras…
masim89
Před 5 lety
11
Plovoucí podlaha v koupelně a na wc
Dobrý den, má někdo prosím zkušennost s kvalitní plovoucí podlahou v koupelně a na wc?
katamr
Před 5 lety
5
Mozaika v koupelně - inspirace
Dobrý den, prosím kdo máte, dejte fotky, nebo odkaz na "normální" koupelnu s mozaikou.Skoro nic j…
mardaren
Před 5 lety
1
Špatná výška stavebního otvoru pro dveře
Prosím poraďte. Nějak jsme špatně měřili a máme výšku stavebního otvoru pro dveře 2050 mm. Už máme …
lala211
Před 5 lety
11
Poctivé dveře, znáte tuto firmu?
Firma "Poctivé dveře" - Moc prosím neznáte někdo tuto firmu na dveře???Nemáte od nich dveře?????Děk…
lala211
Před 5 lety
13
Dřevěná terasa - pokládka
Ahoj, naše by se tu někdo, kdo už montoval terasu s dřevěných prken a podělil se s radou jak na to?…
mitoma
Před 5 lety
2
Zhodnocení bungalov 4kk 99m užitné plochy + terasa
Krásný den všem, prosím o připomínky, nápady či konstruktivní kritiku na náš amatérský návrh bungal…
bayt
Před 5 lety
19
Projekt ano nebo ne?
Dobrý den Plánuji přístavbu k domu - 16m2, na 2 patra (vzniknou nad sebou dvě kuchyně 4x4m Sháněl …
travas
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Stavební firma a dozor
Zdravím všechny a přejdu k dotazu. Chtěl bych postavit zděný rodinný dům v Plzni a sháním stavební …
holota123
Před 5 lety
1
Nábytkové spojovací kování
Zdravím, potřebuji rozdělat šatní skříň, která je spojována kováním dle obrázku. Byla vyrobena cca …
rojta
Před 5 lety
1
Prodloužení řadu - stavební povolení
Ahoj,prosím o radu. Pro připojení na vodu musíme prodloužit vodovodní řad.Sehnali jsme všechny vyjá…
adula000
Před 5 lety
3
Vrtaná studna - krok za krokem
Dobrý den, máme od obce koupený pozemek. Bohužel bez vodovodu. Budeme provádět vrtanou studnu. Na …
gocovkaveru
Před 5 lety
12
Demolice - výmaz z katastru
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně výmazu čísla popisného z katastru nemovitosti. Již …
geodett
Před 5 lety
21
Projekt 4kk zhodnoceni
Poprosim o nazory a pripominky.
t_makovice
Před 5 lety
5
Snížená podlave ve vestavěné garáži
Dobrý den, Jdu si k vám pro radu protože jsem narazil (celekm pozdě) na jeden problém. Máme mírně…
maximsoon
Před 5 lety
3
Rozdílná výška základové desky domu a garáže - oproti projektu
dobrý den , mám problém projekt mám kreslený na rovinu , při zaměření základů se řešilo-zjistilo a…
juriussory
Před 5 lety
7
Záložní zdroje, vaše rady a zkušenosti
Ahoj, chtěl bych se vás tu zeptat na problematiku záložních zdrojů a prosím o vaše zkušenosti. V do…
yadru
Před 5 lety
27
Obestavený krb - jakou podlahu máte před krbem?
Ahoj všichni, aktuálně řešíme jakou podlahu dát do obýváku s kuchyní a jídelnou. Jelikož tam budeme…
hanicka1991
Před 5 lety
2
Dilema kuchyně
Ahojte, mám dilema. Chceme bílou kuchyň s pracovní deskou dub true tobacco. Jenže jakou bílou? Lesk…
verunky
Před 5 lety
10
Vnitrni parapet z eternitu?
Dobry den, nevite nekdo jestli je mozne ze by parapet v byte mohl byt pokryty eternitem? Bydlime ve…
candat
Před 5 lety
7
Dřevostavby Třebíč
Ahoj všichni, nemáte někdo zkušenosti s firmou Foltýn - dřevostavby z Třebíče? Děkuji.
okr460
Před 5 lety
1
Kdo máte tento systém řešení otvírání skříněk?
Ahoj, kdo máte, prosím, tento systém řešení otvírání skříněk, jste spokojení? Uvítám zkušenosti, vý…
edcbubu
Před 5 lety
4
2 umyvadla reseni
Kdo mate v koupelne 2 umyvadla?Muzu poprosit o inspiraci/foto, jak mate reseno? Dvojumyvadlo, dve s…
dita_a_ivan
Před 5 lety
2
Posuvné dveře do pouzdra - doporučení
Zdravím. Mohla bych poprosit o radu na prověřenou značku posuvných dveří do pouzdra? Nehledáme desi…
zubr487
Před 5 lety
8
Stavební firmy rekonstrukce - zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenosti s následujícími firmami? Budeme dělat komplet rekonstrukci bytu v Praze…
adla123
Před 5 lety
1
Rekonstrukce nebo demolice + parcelizace
Dobrý den, ráda bych zde poprosila o radu / názor zkušenějších, odbornějších. Předem děkuji. Již …
l_sekanina
Před 5 lety
3
Ytong lambda 375 (ne)zateplit!? Máte rozhodnuto?
Po měsíčním pročítání různých fór a diskusí jsem se rozhodl bilancovat nad stavbou z Ytongu lamda 3…
wpavel
Před 5 lety
23
Granitový dřez Aquastone - recenze
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s granitovým dřezem od značky Aquaston…
majak78
Před 5 lety
3
Obložení sprchové vaničky
Ahoj, rekonstruuju byt v paneláku a vaničku sprchového koutu jsem proto musel zvednout 10 cm nad ze…
fyii
Před 5 lety
2
Tepelné čerpadlo ACOND - zkušenost?
Kdo má tepelné čerpadlo ACOND. Nějaké, rady, postřehy, zkušenosti.
burum
Před 5 lety
9
1
2
…
402
403
404
405
406
…