O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Názor na projekt našeho RD
Dobrý den, mohl bych poprosit o nějaké pripominky nebo rady zkušenějších nebo těch co už to mají za…
pepitocz
Před 6 lety
8
Povolení na sítě a sjezd na pozemek - žádat de iure vlastníka komunikace/sítí anebo obec ?
Ahoj všem, naše sága s obcí a stavebním povolením bohužel pořád nekončí ( víc tady http://www.mo…
skunkos
Před 6 lety
7
Zkušenosti s AquaEmix 450S
máme vrt, kde voda zapáchá...nechali jsme udělat analýzu a ve vodě je čpavek, železo, mangan...navr…
majkl22
Před 6 lety
3
Pasivní dům na klič Kolínsko
Zdravím Vás, pravě jsem začal přemýšlet o domě. Jsem v začátcích. Bude se to financovat hypotéko…
xloxtar
Před 6 lety
2
Stavba - dodavatelsky nebo na klíč?
Dobrý den ve spolek. Chtěl bych znát Vaše názory a rady, na naší situaci. Máme koupený pozemek, kom…
mitote
Před 6 lety
1
2
34
Placení daně z koupi/prodeje pozemku
Dobrý den, Mám na Vás dotaz pořád se to prý mění. Když si kupujeme pozemek kdo prosím platí daň m…
aneri53
Před 6 lety
5
Levná digestoř s centrálním odtahem - tip
Ahoj! Akurat rekonstruuji koupeny byt a zjistil jsem, ze v nem centralni odtah digestore (tj zapne…
peterdubec
Před 6 lety
1
Firma na výstavbu RD na klíč - Středočeský kraj
Dobrý den, máte tip na firmy na výstavbu rodinného domu na klíč? Středočeský kraj- Kolín. děkuji
kirstinie
Před 6 lety
8
sponzor fóra
Předokenní rolety
Dobrý den,od jaké firmy máte předokenní rolety.Doporučíte? děkuji
zdiby
Před 6 lety
3
Demolice a výstavba RD - nové žádosti?
Dobrý den, právě jsme zdemolovali starý RD, který byl již v minulosti obydlen. Vše na pozemku vč…
anusenka93
Před 6 lety
19
Obložení zároveň s omítkou?
Dnes nám začínají stříkat sádrové omítky, potřebujeme dořešit dvě situace: 1. Obklady na wc chci…
zubr487
Před 6 lety
3
NED/pasivni dum-teplota v dome v lete
Hezky den, 1)vy co mate NED/pasivni domy,jakou teplotu udrzite behem horkych dni (30 stupnu) v int…
t_makovice
Před 6 lety
12
Názory na půdorys bungalovu tvaru L
Zdravím, zajímaly by mě Vaše názory na tento půdorys, zatím jsme ve fázi projektu... Moc díky :).
angie.shy
Před 6 lety
12
Zastavitelnost 120 m2, stačí to?
Ahojte spolubojovníci za krásné bydlení, mám dotaz týkající se procentuální zastavitelnosti pozemk…
jendad
Před 6 lety
13
Klimatizace do bytu bez balkonu?
Rád bych do bytu 3 klimatizační jednotky. Bydlíme v 5. patře, nemáme balkón a nad celým naším bytem…
puhelin
Před 6 lety
4
Dřevohliníková okna Windowstar nebo RI/WD okna
Ahoj,mate doma nekdo drevohlinikova okna od Windowstaru nebo WD, nyni RI okna? Jak jste spokojeni, …
rebut
Před 6 lety
13
Jaký doporučíte plot?
Prosím o radu, zkušenost. Chceme udělat plot 35m dlouhý a je u chodníku, takže nějaká zídka atd...P…
dracula
Před 6 lety
6
Venkovní žaluzie barvy antracit nebo stříbrné?
Budeme mít okna zvenku antracitová, uvnitř bílá. Jakou barvu žaluzií vybrat? Antracitové barvy se b…
hamikaw
Před 6 lety
14
Strojní omítky - Jihomoravský kraj
Dobrý den, mohli byste mi prosím doporučit někoho na strojní omítky, nejlépe z Jihomoravského kraj…
madav
Před 6 lety
3
Názor na půdorys bungalov 4kk, pozemek u dráhy
Prosím tímto o zhodnocení půdorysu, co udělat jinak? Ještě bych Vás chtěla poprosit o názor na koup…
mandy26
Před 6 lety
7
Čím vyhladit zeď?
Dobrý den, nedávno nám v bytě natahovali elektriku k předokenním žaluziím, bohužel použili hrubší z…
helenqua
Před 6 lety
2
Okna antracitové + rolety stříbrné
Prosím má někdo kombinaci Okna antracitové + rolety venkovní stříbrné??? můžete sem hodit foto?????…
milkah82
Před 6 lety
7
Cena kuchyně
Ahojte, děláme kuchyň, teda zatím zjišťuji, od koho ji nechat udělat. Máme poměrně velkou kuchyň. D…
zmrz_lina
Před 6 lety
20
Sousedův potok na našem pozemku
Zdravím všechny a prosím o radu. Chystáme se koupit pozemek za fajn cenu na super místě. Věc má jen…
katkamor
Před 6 lety
6
Je tady někdo kdo rozumí včelám?
Pěkný den, prosím Vás, je tady někdo, kdo trošku rozumí včelám? Koupili jsme pozemek a hned vedle n…
panlorenc
Před 6 lety
4
Porcelanosa Oxford natural, máte někdo?
Prosím, nevíte kde lze koupit tyto obklady - vzhled lamely? Děkuji
lizik
Před 6 lety
3
WC Vitra Shift nebo Laufen Pro
Prosím o vaše zkušenosti s výše uvedenými značkami. Chceme bez splachovacího okruhu. Případně jinou…
lizik
Před 6 lety
5
Chytrá izolace ICYNENE
Zdravím, uvažujeme nad zateplením izolací ICYNENE. Poprosila bych o Vaše zkušenosti a názory. D…
zubr487
Před 6 lety
2
“Povinné” podkroví - ani či ne?
Ahoj, resime stavebni povoleni. Kdyz na urade koukali do uzemniho planu, vedle max vysky budovy, sk…
jitulkaka
Před 6 lety
1
2
48
Sprchový kout - od koho?
Dobrý den, budeme dělat sprchový kout (skleněný, bez vaničky). Chtěla jsem se zeptat, kdo vám jej d…
qeszi
Před 6 lety
4
1
2
…
443
444
445
446
447
…