O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak postupovat při úpravě terénu kolem domu?
Prosím o rady, jak postupovat při úpravě terénu kolem domu. Zahradu jsme měli v mírném svahu, který…
zbranda
Před 6 lety
3
Kde koupit povlečení v prodloužené délce?
Dobrý den, Můžete mi poradit, kde se dá koupit kvalitní povlečení v prodloužené délce - tedy peřin…
marketa_sob
Před 6 lety
6
Zapravení mezer - Ytong bez zateplení
Ahoj všem, začali jsme stavět z Ytongu (bez dalšího zateplení) dnes jsme byli na stavbě hromada Yto…
matesboy
Před 6 lety
1
Makrolon jako krytina, je možné dát?
Zdravím, budu sundávat makrolon s terasy, budu tam dávat palubky a chtěl bych ten makrolon zpátky …
zdenna
Před 6 lety
1
Nechat sednout a vymrznout hrubou stavbu z Ytongu?
Dobrý den, letos zhruba v červnu začneme stavbu bungalovu 4+kk z ytongu 450 bez zateplení a aktuáln…
netmaster
Před 6 lety
2
Jakou značku spotřebičů do kuchyně?
Dobrý den, jakou značku spotřebičů máte v kuchyni a jak jste spokojeni? Možností je tolik .... …
voky115
Před 6 lety
10
Na kolik vyjde rekuperační jednotka s kompletní vzduchotechnikou?
Ahoj všem. Budeme stavět nízkonákladovou dřevostavbu a začal jsem uvažovat o možnosti rekuperace v…
awakened
Před 6 lety
25
Bungalov Miami
Ahoj všem, zatím čistý nástřel.. vybíráme z projektů od gservis, nejvíc se nám zalíbil jejich dům M…
barca3979
Před 6 lety
1
2
...
3
63
sponzor fóra
Koupě 1 rok starého domu na 3 splátky s dočasným užíváním majitelů
Zdravím všechny. A předem děkuji za reakce. Jsme v situaci, kdy po strašně dlouhém hledání (hled…
moncia
Před 6 lety
9
Bungalov - mám pár otázek
Ahoj všichni, strašně moc bych chtěla domeček, zatím mám jen představu a pár otázek. Domeček c…
anetka2017
Před 6 lety
4
Možnosti vyrovnání křivého betonu na stropě
Ahoj přišel jsem pro radu. Před pokládkou kročejové vaty potřebujeme vyrovnat betonovou podlahu. …
zubr487
Před 6 lety
3
Podlahové topení - dotaz
Podlahové topení a plynový kotel. Mám dotaz ohledně vytápění - po vyvětrání oknem, kdy se větrá nár…
josef_vavra
Před 6 lety
9
Dokončení hrubé stavby
Zdravím všechny..;) Máme v plánu koupit hrubou stavbu RD, ale potřebovala bych poradit. Dům má u…
jajinkass
Před 6 lety
1
2
46
Podlahové topení do pasivního domu
Dobrý den, chci se zeptat zda máte někdo zkušenost s podlahovým topením v pasivním domě a jakou jst…
zubr487
Před 6 lety
21
Jak správně zateplit strop bungalovu?
Dobrý den, Ahoj prosím o radu jak správně zateplit strop bungalovu. Na domku máme sbíjené vazníky,…
vittyna
Před 6 lety
1
Dispozice koupelny, jakou variantu vybrat?
Ahoj všem, kupujeme větší byt a budeme ho muset rekonstruovat. Poradíte mi prosím s dispozicí koup…
baltazarek
Před 6 lety
12
Zkušenosti s kuchyňským studiem Oresi v Teplicích
Prosim vás, prateta chce kuchyni od Oresi. Bydlí v Teplicích. Nemáte někdo zkušenost s prodejnou Or…
xhex
Před 6 lety
2
Reklamace Bramac - zkušenosti
Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenost s reklamací popraskané glazury na keramických taškách? Gla…
nikolakrouzilova
Před 6 lety
7
Návrh koupelny - připomínky
Máme 2 možnosti jakýkoliv barevných úprav v návrhu. Co byste prosím změnili? Jinak ten antracit nen…
specnaz84
Před 6 lety
13
Od koho máte hliníkový plot?
Zdravím, chtěla jsem se zeptat od jakého výrobce máte hliníkový plot, zatím jsme poptávali Lamark… …
kkacca_2019
Před 6 lety
1
Stavební firma Iridia s.r.o. - recenze
Dobrý den, neznáte někdo firmu iridia? Chtěli by jsme stavět a nabídka této firmy se nám líbí, ale …
mallik
Před 6 lety
1
Betonové desky 250 x 30 x 4 cm od této firmy - znáte?
Zdravím, znáte někdo firmu v ČR co vyrábí betonové desky 250 x 30 x 4 cm, viz link https://www.beto…
nemeasis
Před 6 lety
1
Led podhledové svítidla v kuchyni a obýváku - inspirace
Ahoj, právě dokoncuji podhledy v kuchyni a obýváku. Prosím o inspiraci osvětlení v kuchyni a obývá…
ajagachova
Před 6 lety
4
Keramický dřez - vykroužení otvoru pro baterii
Prosím radu, mame zakouoeny dvoudrez a neni tam otvor pro baterii, ale je jakoby predpripraveny, ze…
pastikaa
Před 6 lety
13
Bungalov do T 5+KK s dvojgaráží - váš názor
Hezký dobrý den, řešíme s manželkou návrh půdorysu bungalovu do T s dvojgaráží, který bychom si …
qeszi
Před 6 lety
11
Jak zamezit průjezdu těžké techniky?
Dobrý den, potřebujeme poradit, protože víc hlav, víc ví. Máme novostavbu, teď řešíme vjezd, bránu,…
jaroslav1987
Před 6 lety
6
Terasa na terče - kontakt na někoho z Kolína a okolí
Pěkný den všem, prosím nemáte někdo nějaký super kontakt na někoho, kdo by udělat komplet celou te…
drn
Před 6 lety
4
Rada s podlahou/stropem
Zdravím, Chtěli jsme se zeptat, zda-li by někdo dokázala vypočítat kolik a jaké trámky a kolik pou…
pepitocz
Před 6 lety
3
Podlahové topení a tepelné čerpadlo
Ahoj, s manzelem jsme ve fázi zajišťování síti a tak dal a samozřejmě už můžeme začít dělat projekt…
teresh07
Před 6 lety
1
2
59
Varná deska na plyn, jakou doporučujete?
Prosím,vy co máte varnou desku na plyn-vestavnou-doporučíte? Chtěla bych černou,už jsem měla vybran…
obludak
Před 6 lety
9
1
2
…
472
473
474
475
476
…