O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Mobilní domy a stavební povolení
Zdravím, řeším možnosti pořízení mobilní domku na přechodné bydlení v době stavby rodinného domu (o…
jacrow93
Před 2 lety
3
Čez - nedodržení termínu dokončení úpravy zařízení distribuční soustavy
Ahoj, na pozemku již máme el. budku od ČEZu i naši. Ze sloupu je svedený kabel, průraz pod cestou …
cloo
Před 2 lety
10
Zakončení vzduchotechniky profesionální firmou
Dobrý den, na fotografii je zakončení vzduchotechniky v mé koupelně, přivedené skrze stoupačky v rá…
uk005
Před 2 lety
3
Bouchání ve stoupačkách
Dobrý den, Chtěla bych se prosím zeptat na váš názor. Sousedčiny stoupačky jsou hned za mojí lož…
marketa2010
Před 2 lety
19
Omyvatelná barva do kuchyně
Zdravím vás, chtěla bych poprosit o radu. Sháním omyvatelnou barvu, která by se hodila k nátěru jed…
michaela_hk
Před 2 lety
1
Svahová tvárnice
Nemáte někdo na zahradě svahovou tvárnici Svahoblok od Ditonu? Chtěl bych jí použít na zpevnění sva…
mbaud
Před 2 lety
1
Hliníková okna - Jihomoravský kraj
Dobrý den, prosím o doporučení firmy v Jihomoravském kraji, případně by ještě šel Olomoucký a Zlín…
hon13zik
Před 2 lety
1
Detektor CO a/nebo kouře?
Dobrý den, do nového domu plánujeme krbová kamna. Chceme pořídit detektor - a teď nevíme. Stačí det…
edison101
Před 2 lety
8
sponzor fóra
Jak polozit celoplosny koberec + podlahove topeni
Zdravim, chtel jsem se zeptat na vase zkusenosti s koberci a podlahovym topenim. mame klasiku teplo…
faro202
Před 2 lety
5
Filtrace vody Aqua solutions
Ahoj, máte někdo filtraci vody od firmy Aqua solutions? Uvažujeme že od nich pořídíme... Sháním něj…
kvikvik
Před 2 lety
1
Hledám řemeslníka/ firmu na stavbu betonového schodiště Mělnicko
Dobrý den, prosím o doporučení řemeslníka/ firmy na stavbu betonového schodiště s podestou. Realiz…
hortenzie87
Před 2 lety
10
Projekt domu L/obdelník
Dobrý den, Mohl bych poprosit o případné komentáře na oba projekty domu? a) dům obdelníkového tvar…
xkarlos
Před 2 lety
21
Montáž SDK na palubky
Dobrý den, chtěl bych se vás zkušenějších zeptat, zda-li je možné v podkroví na strop jakožto podhl…
majkl1993
Před 2 lety
8
Firma Střechy Duch doporučení
Dobrý den, ráda bych na základě nedávné pozitivní zkušenosti doporučila firmu Střechy Duch. Firm…
hortenzie87
Před 2 lety
3
Falcovaná hliníková střecha - střešní okna
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na názor ohledně našeho provedení střechy. Zejména co se okolí stř…
edison101
Před 2 lety
4
Názor na projekt bungalov 5+kk (sedlová střecha)
Zdravím, obracím se na Vás s jednoduchým půdorysem našeho bungalovu se sedlovou střechou. Byl bych …
maty56
Před 2 lety
1
2
32
Realizace sjezdu mimo projekt
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně mé situace. V projektu RD pro stavební povolení máme i p…
franti_p
Před 2 lety
8
Nezpevněná cesta vedoucí k baráků, která je města
Dobrý den, prosím Vás o radu. Zdědili jsme dům, kousek od města, na osadě. Teď tam jezdíme ho předě…
catle
Před 2 lety
8
Hliníkový plot Gardis
Zdravím, nemáte náhodou někdo zkušenosti s firmou Gardis? Uvažujeme o hliníkových výplních od této …
roman001
Před 2 lety
3
Sprchový systém kielle
Zdravím, má, prosím, někdo zkušenost se sprchovým systémem značky kielle. Díky!
pavel_l
Před 3 měsíci
26
Vata ve stropě 100mm bez parozábrany
Zdravím, mám technický dotaz, vata skelná 100mm ve stropě, zespoda SDK, ten je umístěn mezi dřevěný…
zubr487
Před 2 lety
18
Podomítkový profil pro kotvení skel sprchového koutu
Dobrý den, nemáte tip na výrobce, který umí bezrámový sprchový kout, tedy se skrytým kotvením skel?…
bayt
Před 2 lety
1
Voda v zabetonovaných základových pásech
Dobrý den, včera jsme zalili betonem základovou spárů (60cm výška betonu) a na povrchu betonu se dr…
bazzy
Před 2 lety
7
Orientační svítidla na schodiště - lumeny lx
Dobrý den, mohu poprosit o radu, kolik lumenů by měla mít orientační svítidla na schodišti a v chod…
lokomotiva13
Před 2 lety
1
Sprchove posuvne dvere
Dobry den, mate niekto skusenosti so sprchovymi dverami do niky od https://www.hezkakoupelna.cz/po…
catle
Před 2 lety
8
Dotaz na vymahatelnost rezervačního poplatku
Dobrý den, mám otázku ohledně propadnutí části rezervačního poplatku RK. Mám podepsanou rezervační…
m_i_r_e_k
Před 2 lety
24
Zadveří - vybavení
Ahoj, poradíte jak vybavit zádveří? Při vstupu po levé straně je akorát místo na mini sedátko s bot…
barebare
Před 2 lety
2
Ztracené bednění vysvětlení
Zdravím, Spíše jen ze zvědavosti. Když jsem stavěl dům, tak jsem měl zdivo Porotherm 30 proti dryf…
jarin1
Před 2 lety
5
Aquablade nebo Rimless?
Dobrý den, má někdo z vás zkušenosti s WC s technologií Aquablade i Rimless? Nedokážu posoudit, kt…
rs01
Před 2 lety
3
Ako zladiť okná, dvere, strechu s fasádou
Ahojte, prosime vas o radu prípadne foto. Vždy sme chceli zelené dvere (Ral 6011, posielam ilustrač…
leidydy
Před 2 lety
3
1
2
…
98
99
100
101
102
…