O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zakončení vzduchotechniky profesionální firmou
Dobrý den, na fotografii je zakončení vzduchotechniky v mé koupelně, přivedené skrze stoupačky v rá…
uk005
Před 2 lety
3
Bouchání ve stoupačkách
Dobrý den, Chtěla bych se prosím zeptat na váš názor. Sousedčiny stoupačky jsou hned za mojí lož…
marketa2010
Před 2 lety
19
Omyvatelná barva do kuchyně
Zdravím vás, chtěla bych poprosit o radu. Sháním omyvatelnou barvu, která by se hodila k nátěru jed…
michaela_hk
Před 2 lety
1
Svahová tvárnice
Nemáte někdo na zahradě svahovou tvárnici Svahoblok od Ditonu? Chtěl bych jí použít na zpevnění sva…
mbaud
Před 2 lety
1
Hliníková okna - Jihomoravský kraj
Dobrý den, prosím o doporučení firmy v Jihomoravském kraji, případně by ještě šel Olomoucký a Zlín…
hon13zik
Před 2 lety
1
Detektor CO a/nebo kouře?
Dobrý den, do nového domu plánujeme krbová kamna. Chceme pořídit detektor - a teď nevíme. Stačí det…
edison101
Před 2 lety
8
Jak polozit celoplosny koberec + podlahove topeni
Zdravim, chtel jsem se zeptat na vase zkusenosti s koberci a podlahovym topenim. mame klasiku teplo…
faro202
Před 2 lety
5
Filtrace vody Aqua solutions
Ahoj, máte někdo filtraci vody od firmy Aqua solutions? Uvažujeme že od nich pořídíme... Sháním něj…
kvikvik
Před 2 lety
1
sponzor fóra
Hledám řemeslníka/ firmu na stavbu betonového schodiště Mělnicko
Dobrý den, prosím o doporučení řemeslníka/ firmy na stavbu betonového schodiště s podestou. Realiz…
hortenzie87
Před 2 lety
10
Projekt domu L/obdelník
Dobrý den, Mohl bych poprosit o případné komentáře na oba projekty domu? a) dům obdelníkového tvar…
xkarlos
Před 2 lety
21
Montáž SDK na palubky
Dobrý den, chtěl bych se vás zkušenějších zeptat, zda-li je možné v podkroví na strop jakožto podhl…
majkl1993
Před 2 lety
8
Firma Střechy Duch doporučení
Dobrý den, ráda bych na základě nedávné pozitivní zkušenosti doporučila firmu Střechy Duch. Firm…
hortenzie87
Před 2 lety
3
Falcovaná hliníková střecha - střešní okna
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na názor ohledně našeho provedení střechy. Zejména co se okolí stř…
edison101
Před 2 lety
4
Názor na projekt bungalov 5+kk (sedlová střecha)
Zdravím, obracím se na Vás s jednoduchým půdorysem našeho bungalovu se sedlovou střechou. Byl bych …
maty56
Před 2 lety
1
2
32
Realizace sjezdu mimo projekt
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně mé situace. V projektu RD pro stavební povolení máme i p…
franti_p
Před 2 lety
8
Nezpevněná cesta vedoucí k baráků, která je města
Dobrý den, prosím Vás o radu. Zdědili jsme dům, kousek od města, na osadě. Teď tam jezdíme ho předě…
catle
Před 2 lety
8
Hliníkový plot Gardis
Zdravím, nemáte náhodou někdo zkušenosti s firmou Gardis? Uvažujeme o hliníkových výplních od této …
roman001
Před 2 lety
3
Sprchový systém kielle
Zdravím, má, prosím, někdo zkušenost se sprchovým systémem značky kielle. Díky!
pavel_l
Před 3 měsíci
26
Vata ve stropě 100mm bez parozábrany
Zdravím, mám technický dotaz, vata skelná 100mm ve stropě, zespoda SDK, ten je umístěn mezi dřevěný…
zubr487
Před 2 lety
18
Podomítkový profil pro kotvení skel sprchového koutu
Dobrý den, nemáte tip na výrobce, který umí bezrámový sprchový kout, tedy se skrytým kotvením skel?…
bayt
Před 2 lety
1
Voda v zabetonovaných základových pásech
Dobrý den, včera jsme zalili betonem základovou spárů (60cm výška betonu) a na povrchu betonu se dr…
bazzy
Před 2 lety
7
Orientační svítidla na schodiště - lumeny lx
Dobrý den, mohu poprosit o radu, kolik lumenů by měla mít orientační svítidla na schodišti a v chod…
lokomotiva13
Před 2 lety
1
Sprchove posuvne dvere
Dobry den, mate niekto skusenosti so sprchovymi dverami do niky od https://www.hezkakoupelna.cz/po…
catle
Před 2 lety
8
Dotaz na vymahatelnost rezervačního poplatku
Dobrý den, mám otázku ohledně propadnutí části rezervačního poplatku RK. Mám podepsanou rezervační…
m_i_r_e_k
Před 2 lety
24
Zadveří - vybavení
Ahoj, poradíte jak vybavit zádveří? Při vstupu po levé straně je akorát místo na mini sedátko s bot…
barebare
Před 2 lety
2
Ztracené bednění vysvětlení
Zdravím, Spíše jen ze zvědavosti. Když jsem stavěl dům, tak jsem měl zdivo Porotherm 30 proti dryf…
jarin1
Před 2 lety
5
Aquablade nebo Rimless?
Dobrý den, má někdo z vás zkušenosti s WC s technologií Aquablade i Rimless? Nedokážu posoudit, kt…
rs01
Před 2 lety
3
Ako zladiť okná, dvere, strechu s fasádou
Ahojte, prosime vas o radu prípadne foto. Vždy sme chceli zelené dvere (Ral 6011, posielam ilustrač…
leidydy
Před 2 lety
3
Kuchyň daleko od stoupaček
Dobrý den, zvažuji koupi nově rekonstruovaného bytu, kdy došlo ke změně dispozic a kuchyň byla přes…
m_i_r_e_k
Před 2 lety
2
Hypotéka přes finančního poradce - ano nebo ne
Dobrý den, jelikož nás zaujala nabídka na nemovitost, začali jsme se nezávazně zajímat o konkrétní …
verjanja
Před 2 lety
18
1
2
…
98
99
100
101
102
…