O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Budeme stavět altán, víte o odborníkovi (architektovi)?
Ahoj, rozhodli jsme se postavit si na zahradě dřevěný altán o rozměrech 4m x 5m. Rádi bychom si ho …
neco
Před 9 lety
4
Rolety bez vrtání, máte zkušenost?
Pořád přemýšlím, čím zastínit okna. Do žaluzií už se mi moc nechce... Objevila jsem tyhle roletky b…
petma112
Před 11 lety
10
Jaké byste vybrali venkovní parapety?
Máme antracitovou ( černou ) střechu, černé okapy a okna v barvě zlatý dub, fasáda bude nějaká svět…
breberka
Před 12 lety
4
Životní pojištění celé rodiny, poraďte
Potřebovala bych poradit s životním pojištěním pro celou rodinu. Popřípadě jestli můžete někdo uděl…
hondrle
Před 12 lety
4
Hledám sousedy - Bemett Jinočany Jih, dům C
Zdravím , najdu zde sousedy kteří budou bydlet v Jinočanech v domu C? Měl bych se stěhovat ke konc…
dehehe
Před 12 lety
5
Slepice nám přestaly snášet, co to mohlo způsobit?
Ahoj, máme takový malý problém :-) Máme 6 slepic, které na začátku léta snášely 5-6 vajec denně, al…
martina3203
Před 8 lety
10
Kde všichni berete peníze na tak krásné domy?
Vím, že ta otázka může být pro někoho osobní, ale chtěla bych se zeptat kde berete peníze na tak…
pyramis
Před 2 dny
1
2
...
...
10
11
317
Hypotéka nebo úvěr ze stavebního spoření?
Ahoj, potřebovala bych radu, určitě máte zkušenosti...do čeho byste šli? hypotéka nebo úvěr ze stav…
soleilll
Před 11 lety
1
2
...
3
67
sponzor fóra
Koupelnový nábytek Lillången - Ikea, máte zkušenost?
Prosím, máte někdo zkušenost s nabýtkme LILLÅNGEN z Ikea? Cena je oproti jiným nábytkům opravdu níz…
roozenka
Před 10 lety
7
Prosím o zkušenosti s vchodovými dveřmi od firmy Benedoor
Jaké máte prosím zkušenosti se vstupními dveřmi obalenými v plastu od fi Benedoor? Díky. ;-)
andreaverbikova
Před 12 lety
1
Je možné do komína připojit druhý vstup?
Do naší dřevostavby máme již koupený komín schiedel stabil výšky 8,6m s napojením 45°na krbovou vož…
flakac
Před 12 lety
2
Odstoupení od smlouvy o dílo ze strany zhotovitele
Mám SoD s stav.firmou, již 4 měsíce se dohadujeme o vícepracích a odpočtech a teď mi sdělili, že mi…
jarunkap
Před 12 lety
11
Sháním tuto dlažbu
Ahoj stavaři. Moji rodiče rekonsruují dům a potřebujou změnit místnosti, ale chybí jim tahle dlažba…
lorrelai
Před 12 lety
4
Nevíte někdo, kolik si účtují sádrokartonáři za práci?
Chystáme se dát do patra sádrokartón na stropy a v přízemí realizovat v kuchyni nějaké podhledy pro…
veronickalongipes
Před 11 lety
7
Poraďte mi, které dřevo do kuchyně? Oliva nebo makassar?
Které dřevo na spodní skříňky do kuchyně? k této podlaze co je na obrázku, dveře budou tmavé asi we…
simouna
Před 10 lety
14
Přehoz na postel - pomůžete mi vybrat?
Pomůžete mi vybrat přehoz na postel? Mám postel viz obrázek, koberec je šedý, podobný jako je na ob…
maceo
Před 11 lety
22
Dveře zásuvné - odkud a kolik cca stojí?
Ráda bych zjistila,. kolik cca stojí dveře se zásuvem do futra včetně práce. Nyní máme dveře normál…
akkord
Před 12 lety
4
Poraďte stojací krbová kamna na dřevo a uhlí, do 15 tis.
Ahoj, dokončujeme rekonstrukci bytu a začali jsme řešit, jaká stojací krbová kamna pořídit do …
rockerka
Před 12 lety
1
Vyplatí se takový dům kupovat, ano či ne?
Zdravím všechny, jsem tu nová takže se předem omlouvám, jestli už tady taková diskuse je. S manžel…
davescz
Před 12 lety
3
Zastropit a zateplit půdu, jak na to?
Máme půdu,kde není strop a jdou vidět střešní tašky. Na půdě máme jen žebřík,který vede do mini půd…
pajula
Před 12 lety
1
Jsem tady nová - libul
Ahoj všem, jmenuji se Líba, bydlím kousek od Plzně. Stránky jsem objevila úplnou náhodou a protože…
libul
Před 12 lety
1
Prosím, pomožte mi najít tuhle dlažbu
Ahoj stavaři. Moji rodiče rekonsruují dům a potřebujou zvětšit obývák, ale chybí jim tahle dlažba (…
lorrelai
Před 12 lety
1
Velikost obkladu za varnou deskou - poradíte?
Nemůžeme se rozhodnout, jak vyřešit obklad za plynovou varnou deskou. Kuchyň je do L, nad pracovní …
dannyst
Před 12 lety
9
Koupelna, máte obklad ze série Manufaktura?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemá obklad( siko, rako) ze serie MANUFAKTURA?? Nedo…
jahok1
Před 11 lety
2
Vermikompostér - zakládání, nakládání, užívání
Velmi mne nadchly žížalí kompostéry. Mohou být v bytě a při správné údržbě nezapáchají, žížaly neb…
kasha
Před 9 lety
5
Táborová chatička - kde ji sehnat?
Prosim o radu, chtela bych si na zahradu dat nejakou chaticku, jen na prespani, ulozeni veci (sekac…
etiiik
Před 12 lety
1
Baumit fasáda, kdo ji máte? A jakou barvu?
Ahojky prosím prosím, kdo máte fasádu od baumitu? A jakou barvu děkuji...my sháníme nějakou světle …
m2s
Před 3 lety
1
2
41
Oprava chyby v katastrálním operátu
Katastr po týdnu opravil výpis, což jsem neskutečně rád. Bohužel však text "Oprava chyby v katastrá…
cevepe
Před 12 lety
4
Co říkáte na naše návrhy koupelny?
Ktera se Vam vic libi? S fialovym prouzkem nebo bez fialovych prouzku? Jen asi zmenime to zrcadlo, …
hhranolka
Před 12 lety
1
2
33
Barva pracovní desky ke kuchyni bahenní dub/bílý lesk?
Nemuzeme se rozhodnout. Libi se nam svetle - tmave seda a tmave hneda. Jakou barvu by jste doporuci…
adelll
Před 12 lety
17
1
2
…
1025
1026
1027
1028
1029
…