O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Tepelko země voda
Prosím.někoho kdo má tepelné čerpadlo.Ohřívá mi vodu do podlahy jen na 18 stupňů.nemá někdo podobno…
zubr487
Před 3 lety
7
Kondenzační kotel topí pouze na 40 stupňů ani míň ani víc
Dobrý den, prosím Vás vlastním kondenzační kotel Junkers cerapur acu zwsb 28/22-3 E 23. Z nějakého…
saurion
Před 3 lety
3
Únosnost trubky podlahového topení
Zdravím, dostali jsme se do mírného problému - zrušili nám betonáž podlah. Nový termín nejdřív za …
jarin1
Před 3 lety
6
Biokoridor
Dobry vecer, zajímalo by mě, jestli někdo ma skušenost kde obec navrhuje změnu v UP pozemkú na biok…
milanq
Před 3 lety
2
Problém s topením vyřešen
Děkuju všem, kteří mi různě radili ohledně naší otopné soustavy v domě. Pokud někdo ví, nepodařilo…
dusli
Před 3 lety
13
Systém vytápění RD - plynový kotel, krbová vložka s výměníkem, solární kolektory
Dobrý den, řeším vytápění RD kde je jako primární zdroj uvažován plynový kondenzační kotel doplněný…
satinst
Před 2 lety
10
Vybudování přípojek v zimě
Ráda bych se zeptala, zda jste někdo vybudoval kanalizační a vodovodní přípojku v zimě - když mrzlo…
blooddrunk
Před 3 lety
4
3D plánovač
Ahoj, prosím o radu, zda někdo nepoužívá nějaký volně dostupný 3D plánovač, se kterým je spokojený …
pepa89
Před 3 lety
3
sponzor fóra
Fotoobraz
Máte prosím někdo zkušenosti s hliníkovými fotoobrazy? Doporučite prosím firmu?
duck09
Před 3 lety
1
Izolace pod a nad parozábranou
Ve stavěném bungalovu máme na půdě 40cm izolace, pod tím parozábrana a pak instalační mezera pro re…
franti_p
Před 3 lety
10
Chlazení novostavby
Dobrý den, na jaře začneme stavět RD s plochou střechou, 2 NP. Aktuálně se snažím získat co nejvíc…
bayt
Před 3 lety
12
Místo pro WC
Plánujeme novou koupelnu se záchodem, takže si jdu pro radu a vaše zkušenosti. Kolik místa je potře…
jozkakomosny
Před 2 lety
10
Zateplený sokl a sníh v zimě
Zdravím, zateplili jsme na zimu pouze sokl XPS polystyrenem. Jenže tím, že je tam teď úskok od zdiv…
davex
Před 3 lety
4
Umyvadlová skříňka - materiál
Zdravím, prosím o radu. Do nové koupelny hledám umyvadlovou skříňku a chci se zeptat, zda "stačí" …
puhelin
Před 3 lety
4
Program volně ke stažení na návrh interiéru
V jakém programu který je volně ke stažení si navrhujete moderní interiéry aby se s ním dobře a jed…
dana_racko
Před 3 lety
5
Akustika stopu v bungalovu?
Stavíme na klíč a brzy by se měl zakrývat strop. Strop počítáme z klasického SDK, nad kterým je 20…
jarin1
Před 3 lety
4
Atypická zárubeň
Hezký den, nějaký nápad jak udělat zárubně na stavební otvor viz. foto? Děkuji
kekita
Před 3 lety
3
Zateplení stropu sklepa zespoda, nehořlavé
Zdravím, chci zateplit na jednom baráku strop sklepa. Ve sklepě se nachází plynová kotelna, proto …
m_i_r_e_k
Před 3 lety
1
Hypotéka + další na stavbu domu
S rodinou bydlíme v domě, na který máme hypotéku. Dům jsme kupovali na přechodnou dobu, než si post…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
4
Ekvitermní regulace Bosch Easy control
Dobrý den, pořídil jsem si k plynovému kotli v kombinaci s podlahovým vytápěním termostat Bosch Eas…
saurion
Před 3 lety
1
Retenční nádrž 7-10m3 do těžké jílovité půdy.
Máme těžkou jílovitou půdu, většina klasických jednoplášťvých nádrží tak není vhodná kvůli velkému …
maty56
Před 2 lety
25
Žaluzie, záclony i závěsy? A není to málo, Antone Pavloviči? :)
Stavíme a budeme mít venkovní žaluzie. Rád bych ale byt zútulnil. Dává smysl pořídit záclony i závě…
jamesie
Před 3 lety
13
Odvzdušnění jedné větve podlahového topení
Prosím o radu - na přiložené fotce mám rozdělovač podlahovky v patře a u jedné větve (nejvíc vlevo)…
zubr487
Před 3 lety
5
Platnost stavebního povolení
Ahoj, jak dlouho platí stavební povolení na rodinný dům? A co je nutné znovu udělat pokud propadne?…
kopca89
Před 3 lety
9
Podlahovka - po sté a stále poprvé
Zdravím všechny a předem se omlouvám za veeeelmi dlouhé psaní. Zkusím jej zkrátit :slight_smile:. M…
zubr487
Před 2 lety
1
2
51
Jakou kročejovou izolaci
Dobrý den, předělávám podkroví u starého domu a potřebuji udělat podlahu. Podkroví bude obyvatelné.…
jirkafo
Před 3 lety
4
Kuchyň a její pracovní deska
Dobrý den , chci se zeptat zda si někdo z Vás montoval a frézoval pracovní desku na kuchyň . Chtěl…
jarin1
Před 2 lety
31
Jak připravit zahradu na uskladnění cihel
Ahoj, Připravit nějakým způsobem podklad zahrady pro uskladnění originálně zabalených cihel? Nebo …
rumcajk
Před 3 lety
7
Vinylová podlaha
Dobrý den, máme 3 měsíce položenou lepenou vinylovou podlahu Gerflor a na několika lamelách se obje…
dita1973
Před 3 lety
3
Problém: připojení elektřiny ČEZ vs. ŘSD
Přeji hezký den všem 😊 Máte někdo zkušenost se situací, kdy Vám vázlo připojení elektřiny k pozemku…
calumka
Před 3 lety
3
1
2
…
106
107
108
109
110
…