O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Podlahé topení - Nastavení průtoků
Dobrý den, z nějakého důvodu se v ani jedné místnosti nedokážu při nastavování průtoků dostat na …
wpavel
Před 3 lety
8
Promočené osb desky
Zdravim, má někdo zkušenost s deskama osb3 vystevene dešti? Už 4tydny čekáme na strechare až položí…
pietro89
Před 3 lety
3
Kolik vás stal kamenný koberec
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zdali jste někdo zařizoval schodiště před vstupními dveřmi nebo tera…
mojojojo
Před 3 lety
2
Renovace fasády
Ahoj, mohu poprosit ze zkušenosti orientační cenu za m2 renovace fasády? Realizace firmou, místy op…
edison101
Před 3 lety
3
Jaké máte dveře do garáže z interiéru?
Dobrý den, řešíme inter. dveře všude máme bílé dveře, ale nevíme jestli je dobrá volba je dát i do …
kk__
Před 3 lety
10
Fasáda domu
Dobrý den, Letos jsem dokončil fasádu domu. Cihla Porotherm 30 profi dryfix. Použil se 26 cm EPS 7…
martin_s
Před 3 lety
1
2
57
Věšáky na bundy a háčky
Dobrý večer, budeme rekonstruovat chodbu a nyní řešíme "detaily"a to konkretně háčky na bundy a kam…
kitlinka
Před 3 lety
1
Jak změřit nulu (anhydrit)
Ahoj, chtěl bych se zeptat na postup. Zaměřoval jsem si laserem beton v přízemí a patro, abych zjis…
vladimir_sacha
Před 3 lety
9
sponzor fóra
Kvalita polystyrenu
Dobrý den, prosím vaše názory a zkušenosti. Mám drevostavbu a nyní mě čeká zateplení polystyren 200…
gabriela_titzova
Před 3 lety
8
Co použít na fajnovou pro hladší povrch?
Dobrý den, mám dotaz, máme v domě relativně nové fajnové omítky, avšak máme zde i přisazená svítid…
milan1965
Před 3 lety
4
Jaké tepelné čerpadlo?
Zdarec lidi, zrovna vybírám TČ a jdu si pro radu, zkušenost, cokoliv, protože se v tom už dost soli…
jarin1
Před 3 lety
30
Mastková kamna Tulikivi, Nunnauunni, Akustone, apod..
Dobrý den, hledám vlastníky těchto kamen k vyzpovídání/podělení se o zkušenosti. Již jsem tady jedn…
backus
Před 1 měsícem
14
Elektrokotel + podlahovka
Zdravím, poprvé zapínám elektrokotel Protherm pro podlahové topení, který by mi měl ovládat termost…
wpavel
Před 3 lety
5
HS portal nebo francouzské okno
Ahoj, co je lepší? HS portal mi porad nekdo vymlouva, ze je to tezkopadne a narocnejsi na udrzbu. J…
petros4
Před 3 lety
12
Otopné panely
Zdravím, máme na stropě tyto panely a začly se loupat. Má s tím někdo zkušenost jak to opravit? Na …
vrajmantak
Před 3 lety
18
Dekorativni sterka
Dobry den, rada bych aplikovala dekorativni sterku kolem krbu, kuchyne a v koupelnach. Mate nekdo t…
tera12
Před 3 lety
1
Umělá tráva na střechu
dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s umělou trávou (bez ohledu na cenu - co nejreálnější prove…
dopcom
Před 2 lety
5
Terasa sibirsky modrin - kvalita prken
Zdravim vsechny, mame cca pul roku starou terasu z prken siborskeho modrinu, cena byla 950kc/m2 bez…
uhrin
Před 3 lety
2
Dveře z jídelny na terasu - rozměr?
Dobrý den, zajímá mě váš názor na šířku dveří, které budou vedle kuchyně a "za zády" jídelního stol…
sasynkamil
Před 3 lety
3
Kolik stála Vaše knihovna?
Dobrý večer všem, zajímalo by mě, na kolik Vás přibližně vyšla knihovna, pokud jste si ji nechali …
frantapepa1
Před 2 lety
16
Smrad starého domu
Dobrý den, prosím o radu. Opravili jsme starší dům cca z 80 let. Vše je tu nové, jen spodní sokl je…
edison101
Před 3 lety
19
Prasklina na zdi - foto
Ahoj, naše sousedka v činžáku má problém s prasklinou zdi. Volali byste statika, nebo je v normě v …
vrajmantak
Před 3 lety
19
Jaky zaklop pod pvc folii strechy
Zdravím všechny.. Bude se dělat plocha strecha graze kde bude jako finální krytina pvc folie kvuli …
slamer
Před 3 lety
2
Zimní režim - okna
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit, zda mám okna v zimním režimu, nebo jak je přepnout? Okn…
sasynkamil
Před 3 lety
2
Minimální setup TČ s ohrevem TUV a topenim + peletova kamna
Zdravim, prosím, mohl by mi někdo napsat co přesně potřebuji k ohřevu TUV a topení do podlahy tepel…
wpavel
Před 3 lety
7
Skleněný topný panel
Ahojte, máme podlahový topení, krb plánuju až napřesrok, tak mě napadlo, dát si na zeď do obýváku s…
zdenek_valek
Před 3 lety
1
Nedodržení lhůty pro vyřízení reklamace venkovních žaluzií Climax
Dnes uplynulo 40 dnů po reklamaci venkovních žaluzií Climax Noval Z-90 s požadavkem výměnit žaluzi…
kotatko77
Před 2 lety
8
Problém se sousedem při stavbě
Pěkný den, prosíme, nemá někdo zkušenost či radu, co se sousedem, kterému se nelíbí průběh stavby?…
bastet34
Před 3 lety
10
Dveře prüm CPL touch dub astig
Ahojte, máte prosím někdo dveře Prüm CPL touch dub Astig, jakou jste k nim volili podlahu, případně…
pavlina_pau
Před 3 lety
1
RChle rostouci ker
Ahoj, mame zahradu, jilovita puda, hodne podz vody, u lesa a pole, kazdopadne my jsme celkem introv…
nikyliz
Před 3 lety
1
1
2
…
117
118
119
120
121
…