O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kuchyňa - Brno
Zdravím, nemá niekto skúsenosti s niekým kto robí kvalitné kuchyne na mieru v okolí brna? Skúšali s…
artep1987
Před 3 lety
2
Závlaha Hunter a vypouštění na zimu - jaký kompresor
Dobrý den, jakým kompresorem vypouštíte na zimu závlahový systém? Je potřeba kompresor s nějakým vz…
ufin22
Před 3 lety
4
Přechod krov omítka
Řešili jste nějak přechod fasády na krov - např. nějakou dilatační páskou, aby nedocházelo k popras…
jarin1
Před 3 lety
4
Písek ve spárách a dlažba v kopci
Máme příjezdovou cestu s poměrně velkým sklonem a křemičitý písek ve spárách vyplavují deště. Dlažb…
jose10r
Před 3 lety
1
Cim napojit dif folii na zdivo
Zdravim všechny.. Mate nekdo nějaký typ jakym tmelem napojit pojistnou hydroizolaci (difuzni folii)…
jarin1
Před 3 lety
4
Vestavná trouba a zásuvka za ní, může to tak být
Dneska jsme složili kuchyň ale elektrikář nám dal zásuvku výše než jsme chtěli, takhle to být asi n…
petrmosak
Před 2 lety
3
Srovnání pozemku. Poradíte jak upravit?
Přemýšlíme jak upravit pozemek u stavěného domu... Pozemek je svažitý - od zadní části domu až ke …
robertpok
Před 3 lety
7
Zahrada a srovnání pozemku. Poradíte jak upravit?
Přemýšlíme jak upravit pozemek u stavěného domu... Pozemek je svažitý - od zadní části domu až ke …
robertpok
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Návrh naší panelákové kuchyně
Zdravím všechny, chtěla bych se Vás zeptat na názor na návrh naší kuchyně. Jde mi hlavně o to, aby …
puhelin
Před 3 lety
8
Rezani foliovanych kuchynskych dvirek
Rozhodli sme sa doma pro Ikea kuchyni, bude velka a docela se mi ji podarilo poskladat tak, ze i mo…
sameotazky
Před 3 lety
3
Balkon - pochozí folie cena?
Dobrý den, prosím ty co mají přehled nebo zkušenosti o radu. Bohužel mě čeká oprava balkonu - doteď…
andrea2412
Před 3 lety
1
Jakou tloušťku šroubovice použít na krovy
Dobrý den, chceme dělat krovy a máme trámy 160X180mm. Jakou tloušťku šroubovice použít? Stačí 12mm …
edison101
Před 3 lety
8
Nástrik zdí v sklepe
Dobrý deň. Poradíte mi prosím, čím steny v sklepe natrieť alebo nastriekať, aby sa nedrolili. Omiet…
s0t0
Před 3 lety
9
Zivotnost TČ a naklady na 40 let
Zdravim, jeste se lehce rozhoduji mezi TC vzduch-voda a zeme-voda - z ruznych duvodu - a jeden duvo…
jarda_saly
Před 3 lety
4
Trouba Electrolux Pyrolýza X Pára
Zdravím všechny. Nenajde se tu prosím někdo kdo by vlastnil některou z těchto vestavěných troub? P…
sokil
Před 3 lety
3
PORADITE FIRMU NA TENTO TIP DREVOSTAVEB?
Ahoj, nemůžeme nějak najít pořádnou firmu, která by dodávala tento styl dřevostaveb. Jsme z Pardubi…
jarin1
Před 3 lety
5
Stavba RD v zimě?
Dobrý den, ptám se jako úplný laik. Firma nám staví dům (porotherm) a do půlky října se stihne jen …
edison101
Před 3 lety
5
Zámková dlažba - jaká výška a tvar?
Stavíme na klíč a máme si vybrat zámkovku. Barvu neřešíme, vezmeme základ, řešíme jen tvar a výšku.…
sasynkamil
Před 3 lety
2
Jaký typ TČ zvolit pro náš dům
Zdravím, posledních pár týdnů neustále řešíme výběr tepelka pro náš dům. Dům má 210m2 tepelnou ztr…
jarda_saly
Před 3 lety
6
Jak změnit vnitřní dispozici
Zdravím, naskytla se nám možnost o kousek zvětši jednu stranu domu. Bohužel by se dětem zvětšili po…
lucy97
Před 3 lety
3
Zateplení mezi mnou a sousedem?
Dobrý den. Dělám přístavbu místnosti ke staršímu domu ( viz obrázek) Jedna strana je společná zeď s…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
4
OSB štít a fasáda
Ahoj, chtěla bych poprosit ty, kdo mají zděný dům s vazníkovou sedlovou střechou a nad věncem zaklo…
noemi77
Před 3 lety
7
Vyjmuti ZPF
Prosim o radu, pokud zadam o vyjmuti ZPF stavby ktera je podsklepena, uvadi se do kolonky hloubky o…
jarmiladol
Před 3 lety
5
Osvobození od daně z prodeje nemovitosti
Zdravím, máme možnost prodat pozemek a prostředky vložit do rekonstrukce a přístavby domu ve které…
jitkako
Před 3 lety
17
Skrytý okap + plechová střecha
Krásný den, máte prosím doporučení na výrobce/dodavatele systému plechové střechy + skrytých okapů?…
borkastavitelka
Před 3 lety
1
Kotel na dřevo
Budu teď rekonstruovat nějaké rodinné domky na pronájem a vzhledem k situaci vážně uvažuji o instal…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
1
2
34
Dům jedním tahem
Čauky, máte někdo momentálně zkušenosti s Dům jedním tahem ? Jsme z okolí KV a chystáme se stavět. …
lenamala
Před 3 lety
2
Laminátová podlaha vrže
Dobrý den, nastehovali jsme se do novostavby. Po předání stavby a několika prvních týdnech až měsíc…
ufin22
Před 3 lety
3
Existuje pěkné lino / PVC ?
Přemýšlíme, že místo vinylu položíme do novostavby lino a to jednak z důvodu (většinou) nižší ceny,…
mxm1919
Před 3 lety
6
Vyvýšena úzká mycka
Dobrý den, vážně uvažuji o tom,nechat umístit do buď.kuch.linky uzkou myčku nad cca 25cm šuplík,kte…
catle
Před 3 lety
1
1
2
…
118
119
120
121
122
…