O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Výstavba novej ulice. Je možnosť osloviť mesto?
Ahojte! Prosím o pomoc. Máme pozemok v lokalite, ktorá je už rozplánovaná. Sú tam naplánované aj ce…
petra123
Před 16 lety
14
Nová futra v novém domě třeba vybourat. Co dělat?
;-( Ahojky,jsme s manželem úplně KO,holky představte si,měli jsme zedníky,dávali jsme nová futra,ty…
ducik
Před 16 lety
18
Deska na stěně mezi horní a dolní kuchyňskou linkou
Ahojte všichni, poraďte, jaký máte názor dát mezi spodní a horní část kuchyňské linky pracovní des…
jennifer
Před 16 lety
3
Naša príjazd. cesta slúži ako prístup k zahradám súsedov
cafte...kupili sme pozemok a k nemu "prijazdovu cestu",ktora vsak na papiery(katastry) figuruje ako…
stanislava111
Před 16 lety
6
Sedačka-odolný materiál pro kočičí dráp. Jaký materiál?
Zdravím , jsme ve fázi výběru nové sedačky. Víte, jaký materiál je vůči kočičím drápkům nejodoln…
kristyn.g
Před 10 lety
10
Barva horizontálních žaluzií. Do zlata?
Měla bych malou prosbu-potřebovala bych poradit s výběrem barvy žaluzií. Ve stávajícím bytě máme h…
lenka3p
Před 16 lety
2
Co dělat když nám položili obráceně podlahu?
Zdravíme všechny chtěli bychom se vás zeptat co dělat v případě, že nám developer špatně položil po…
jusz
Před 16 lety
8
Skleněné dózy do kuchyně. Kde je seženu?
Chtěla bych se zeptat nevíte někdo kde bych mohla sehnat skleněné dózy, které se používají na cukr,…
vojteska9
Před 16 lety
18
sponzor fóra
Kde koupím pěknou ložnici?
Ahoj, mohl by mi někdo dát tip, kde koupit pěknou ložnici? Představa je dřevěná kvalitní postel - b…
michalova
Před 12 lety
10
Dům snů soutěž
Ahoj, propásli jsme včerejší pořad, nevíte někdo kdo byl včera vedoucí týmu? :-| děkuji moc :-)
mpad
Před 16 lety
3
Ověření listin o víkendu :o( Provádí to Česká pošta?
Moc prosím nevíte něco o možnosti ověřit listinu - kopii či podpisy o víkednu? Našla jsem že Čes…
koubovii
Před 16 lety
6
Jaký nerezový komín pro dřevostavbu?
Ahoj, nemáte zkušenosti s výběrem nerez. komínu pro dřevostavbu ? Přemýšlím o SCHIEDEL KERASTAR, ta…
plamen
Před 16 lety
3
Přítel na mně nechce napsat dom stavění z jeho financí
Chtěla bych znát váš názor. Přítel už delší dobu chce stavět dům a dnes jsme se kvůli tomu velice p…
bamak
Před 8 lety
1
2
...
...
5
6
171
Máte zkušenosti s firmou Lumimont?
Ahoj, zaujala nás dřevostavba od firmy Lumimont - konkrétně varianta LUMÍK 7. Nikde se mi nepodaři…
baruska4
Před 11 lety
6
Zvýšení DPH. Zvedne se cena rozestavěného domu?
Plánované zvýšení DPH z 9% na 10% - myslíte si, že se nám zvedne cena rozestavěného bytu, když do n…
lenka3p
Před 16 lety
5
Obkladové venkovní lícové pásky. Jaké doporučíte?
....jaké lícovky byste nám doporučili - chceme si obložit sloup vepředu i komín stejně - ale nevíme…
gigi2
Před 16 lety
2
Jakou máte výšku domu od podlahy až po špičku střechy?
Chtěla jsem se zeptat, jakou máte výšku domu od podlahy po špičku střechy??? Díííky :-N
karolina2
Před 16 lety
15
Firma se odchýlila od projektu. Kdo je zodpovědný?
Chci se zeptat na takovy spis obecny dotaz - jak je to se zodpovednosti, kdyz se stavebni firma od…
kamikadze
Před 16 lety
7
Nový admin - mmmk
Ahoj všem, vzhledem k tomu, že se do veřejného konkurzu na admina moc zájemců nepřihlásilo, a ti, …
miluse
Před 16 lety
9
Projektanti na Vyškovsku. Poraďte
Ahoj!!! Sháníme projektanta v okolí Vyškova, Bučovic, Slavkova u Brna... Můžete mi někdo poradit???…
katka_b.
Před 16 lety
3
Dobrý truhlář na Praze - západ. Máte tip?
Prosím o tip na dobrého truhláře z PZ a okolí , který by nám udělal kuchyň.Nejlépe s vlastní osobní…
mazad7lko
Před 11 lety
13
Dva domy na jednom pozemku. Opravdu může být jen 1?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda jste někdo řešili tento problém a jak? Máme možnost získat od rodi…
jakuda
Před 5 lety
10
Propiska na kožence. Jak ji dostanu dolu?
Ahoj, prosím o rady, jak dostat propisku z koženkové sedačky ;-( nic nepomáhá, jaké jsou Vaše zku…
bella22
Před 10 lety
9
Kanadské skeletové domy. Moja skúsenosť
Zdravim vsetkych. Kedze sme sa s manzelom rozhodli stavat novy dom pri Bratislave, chcem sa podelit…
domcek_23
Před 14 lety
3
Renovace dřevěného nábytku. Je můj postup v pořádku?
ráda bych restaurovala stare židle, podotykam bez čalounění. bude to moje první akce a nerada bych …
sabutoma
Před 14 lety
8
Venkovní světla. Máte taky problém s výběrem?
Ahojky, taky máte takový problém s výběrem venkovních světel??? Výběr mi příjde dost chudý! Buď j…
kaci1
Před 16 lety
4
Vaňa Avokado. Máte skúsenosť?
ahojte, mate niekto vanu avokado? ake mate skusenosti? staci panel alebo ju radsej treba oblozit ob…
klbikova
Před 16 lety
2
Darování nemovitosti nezletilému. Máte zkušenost?
Nemáte někdo prosím, zkušenost s darováním nezletilému? Jedná se mi o to, že já a přítel jsme každý…
janinka2009
Před 16 lety
3
Čím vytápět v dřevostavbě?
Stavíme dřevostavbu a zvažujeme, pro jaký způsob vytápění se rozhodnout. Podle energetického štítku…
kimod
Před 10 lety
1
2
...
...
3
4
109
Stavba ne jaře 2010. Plánujete také někdo?
Ahojte, protože plánujeme stavbu na jaro, tak hledám spřízněné duše pro plánování .....
driftule
Před 13 lety
1
2
...
...
76
77
2306
1
2
…