O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Energiastav
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s firmou Energiastav? Nenašla jsem skoro žádné recenze, na jejich strá…
alena_pavlatova
Před 3 lety
1
Půdorys - názory
Ahojte, kdyby měl někdo nějaké konstruktivní poznámky budu za ně strašně rád. Info: Střecha s vikýř…
thea2b
Před 3 lety
14
Roboticka zahradní sekacka
Dobrý den, mate prosím někdo zkušenost s výběrem robotické zahradní sekačky, aby se jen ,,náhodně n…
marta_kovar
Před 3 lety
12
Trapezovy plech na garaz
Dobrý den, máme na střeše garáže starou IPU, která zacina praskat. Chtěli bychom ji nahradit trapez…
lenka_strilkova
Před 3 lety
1
HS portál dorazy
Dobrý den, máte HS portál opatřen dorazem pouze v dolní části, nebo i nahoře? Nám doraz namontovali…
kateee1111
Před 3 lety
6
Podklad pod terasu z WPC prken
Dobrý den, jaký byste doporučili podklad pod terasu z WPC prken? Je lepší betonová deska nebo štěrk…
ludekb
Před 3 lety
1
Sekačka na trávu
Dobrý den potřeboval bych poradit jaká závada by to mohla být když ze sekačky jde bílý dým . vyměni…
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
Vlhká sádrová nivelačka
Ahoj, prosím o radu ohledně problému s vlhkou sádrovou nivelačkou. Nastěhovali jsme se do domu, kde…
petr13
Před 3 lety
4
sponzor fóra
Doložení stavebního povolení ČEZ na pilíř
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali jste potřebovali ke stavebnímu povolení na RD dokládat stav…
edcbubu
Před 3 lety
3
Z čeho strop v technické místnosti?
Z čeho mám udělat strop v technické, když se potřebuji občas dostat k ventilům od rekuperace? Takže…
kateee1111
Před 3 lety
6
Dveře vchodové Solodoor versus Sapeli?
Dobrý den, máte prosím někdo dveře Sapeli anebo Solodoor?Řešíme, které vybrat, jde nám hlavně o dob…
tomi_28
Před 3 lety
10
Rozvaděč pro internet v RD
Dobrý den, sháním rozvaděč pro rozvody internetu. Budu mít do domu natažený kabel metaliku od cetin…
jarin1
Před 3 lety
17
Stavební literatura
Dobrý den, zajímalo by mě, zda jste si někdo pořídil nějakou z těchto knih ? A pokud ano, zda k ně…
calumka
Před 3 lety
4
Tepelné čerpadlo a rekuperace
Dobrý den, 1) chtěla bych se zeptat na doporučení firmy na realizaci tepelného čerpadla (Nibe, Vai…
ventilatory
Před 3 lety
1
2
37
Přepad z dešťovky
Zdravím, jdu si pro radu. Máme udělanou nádrž na dešťovku. A otázkou je, zda udělat přepad tak, že …
franti_p
Před 3 lety
10
Cena za sádrokartonové podhledy
Prosím nemáte někdo aktuálnější rozpočet / vyúčtování za zhotovení SDK podhledů v rodinném domě? Ch…
radimir
Před 3 lety
1
Vrtaná studna - pokles tlaku
Ahoj všem, mám vrtanou studnu 25m hlubokou, čerpadlo v cca 20m, hladina asi až do 17m. Při sepnutí …
davecom
Před 3 lety
10
Jaké panty použít na dveře zahradního domku s dřevěným obkladem
Obkládáme zahradní domek ve stejném stylu jak na obrázku, dveře budou otvíravé ven, nemáte tip, jak…
majak78
Před 3 lety
6
Elektřina pripojeni
Jakou máte zkušenost? Volal mi projektant firmy, která bude dělat pripojku ČEZu - je to dobré? Bud…
p_avlina
Před 2 lety
8
Penetrace knauf aufbrennsperre
Zdravím chci se zeptat, zůstala my penetrace pod sádrové omítky knauf aufbrennsperre 15 kilovi kibl…
lakyluke
Před 3 lety
1
Jak silný elektrokotel
Zdravím jak silný elektrokotel do bungalovu vytápěná plocha 80m2 tz 4 :slight_smile: Díky
jirkajn
Před 3 lety
17
Bramac Tegalit Star
Dobrý den, prosím o radu. Minulý týden nám byla dodělána černá strešní krytina Bramac Tegalit Star,…
geodett
Před 3 lety
3
Zálohy na elektřinu u novostavby
Jak vysoké zálohy na elektřinu máte u novostavby s TČ, která byla dokončena letos? Chápu, že je to …
michal_rybar
Před 3 lety
8
Vaillant 55/5 a uniTOWER VIH QW 190/1E pro čtyřčlennou rodinu. Bude 190 litrů stačit?
Doba je zlá a TČ jsou nedostatkové zboží. Mám možnost nyní koupit splitový Vaillant 55/5 a Unitower…
kofejn
Před 3 lety
7
TČ - RD 15KW TZ
Dobrý den, potreboval bych prosim poradit. Mame plynovy kondenzacni kotel (stari 12 let) spotreba…
wpavel
Před 3 lety
2
Záloha na palety
Zdravím všechny, doteď jsem nezkoumal palety, systém zálohy, výkup. Teď jsem byl dost překvapen zál…
jirkajn
Před 3 lety
8
Kovové zábradlí ke schodišti
Je zde někdo kdo umí vyrobit takové zábradlí k betonovému schodišti nebo má někdo takové doma? pros…
kntsz
Před 3 lety
4
Kusový koberec k šedé dlažbě
Dobrý den, prosím jaký máte nebo jaký by jste volili kusový koberec k šedé dlažbě? Máme tuto podlah…
helcahonsova
Před 3 lety
1
Jak vylepšit půdorys
Je tady spousta šikovných lidiček, a tak doufám, že by mi někdo mohl poradit jak vylepšit půdorys. …
daruna
Před 3 lety
11
Poraďte prosím 🙂
Zdravím, mám na zahradě dva nezaevidované objekty na katastru nemovitostí. Takhle jsem to dostal od…
rajcatko1988
Před 3 lety
9
1
2
…
123
124
125
126
127
…