O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Špatný rozměr základových pasů.
Dobrý den, Prosím o radu. Zjistili jsme, že máme vylité pasy v menším rozměru, než je vnější hrana…
jarin1
Před 3 lety
6
Teče pod HS potálem
Zdravím stavebníky, potřeboval bych poradit a vyřešit trošku prekerku. Při prudkém nebo trvalém de…
blooddrunk
Před 2 lety
17
Reklamace spár ve sprchovém koutě
Dobrý den, maté prosím někdo zkušenost s podobnou reklamací? Rekonstruovali jsme koupelnu a máme sp…
lol27
Před 3 lety
12
Elektrický žebřík - umístění
Ahoj, děláme elektriku na baráčku a potřebujeme vědět umístění elektrických žebříků (na sušení ruč…
galvac
Před 3 lety
6
Pouze jedna kleština v místnosti
Dělám podhledy na novostavbě RD. Dělám křížový rastr, který chytám u krovu do kleštin na tzv. háky…
davve03
Před 3 lety
1
Romotop Cara C02
Dobrý den, má někdo z vás střecháčků doma akumulační krb Romotop Cara? Jak jste spokojeni s velikos…
nejaga
Před 3 lety
1
Spotřebiče Amica
Rozhodujeme se o spotřebičích do kuchyně - trouba, vestavná mikrovlnka, indukční deska, digestoř. N…
katty88
Před 3 lety
3
Retenční nádrž. Máte? Vyplatí se?
Máme pozemek 800m2, když odečtu plochu baráčku, cestu a plochy, které nehodlám zalévat, tak bych mě…
esmeralda2
Před 3 lety
1
2
37
sponzor fóra
Jak položit vinyl opticky větší aby to bylo
Jak položit vinyl aby tu místnost to opticky zvětšilo? Jde to nebo ne?
artep1987
Před 3 lety
2
Jak velký vybrat bojler?
Majitel stavební firmy ode mě chce vědět, jak velký chceme bojler a já nevím, jak odpovědět.. Jsme…
pyramis
Před 3 lety
1
2
38
Posouzení projektu
Dobrý den, ráda bych, abyste posoudili projekt rd. Je to pouze hrubý nákres. Chtěli bychom vytáp…
puhelin
Před 3 lety
19
Projekt bungalov 5kk
Ahoj všichni co říkáte na náš projekt? Co by jste změnili nebo zlepšili děkuji za rady.
veraplb
Před 3 lety
14
Krytina na pergolu ..
Dobrý den, stavím pergolu a rád bych, jako krytinu, použil betonové tašky betonpress. Výrobce uvá…
pyramis
Před 3 lety
4
Odvolání kraj
Ahoj, stavebníci, nemáte někdo zkušenost s odvoláním na kraj? Jak dlouho trvalo vyřízení odvolání a…
milanq
Před 3 lety
15
Vinyl click clack
Vinyl click clack dává se pod kuchyň nebo ne?
sokil
Před 3 lety
6
Nevíte co je to za škůdce?
Dobrý den, vrátili jsme se z dovolené a celá předzahrádka je napadená černým malým broučkem. Nevíte…
alexxa007
Před 3 lety
4
Rhombusová dělící stěna - sibiřský modřín.
Dobrý den. Mohl by někdo poradit, jaký je ideální způsob ošetření. Lazura? Olej?
chiq
Před 3 lety
1
Plot u plotu
Ahoj všichni, prosím o radu. Máme dohodnutou firmu, která nám 15.8 bude realizovat betonový plot na…
aanduulka
Před 3 lety
5
Schodiště-vinylové nášlapy+bílé podstupnice
Pěkný večer, nenašel by se prosím někdo kdo by mi byl ochoten ukazat jak v reálu vypadají vinylové …
dita_a_ivan
Před 3 lety
3
Diton Intenso
Ahoj, mate nekdo dlazbu od Ditonu v odstinu Intenso? Je jedno jaky typ. Za fotky predem dekuju :sli…
vimamima
Před 3 lety
4
Okna
Zdravím, chtěl jsem poradit jestli vzit okna od Pramos OSMIKOMOROVÝ profil HORIZONT PS SPACE 8 troj…
jarin1
Před 3 lety
3
Osvetleni do vysokeho stropu
Zdravim, mel byste nekdo prosim tip na osvetleni do obytne mistnosti ktera bude pomerne vysoka a sv…
kimseo
Před 3 lety
5
Halifax svisle
Ahoj, nemáte někdo prosím v kuchyni Dub Halifax svisle? Nejlépe na horních skříňkách. Za fotky budu…
bonono
Před 3 lety
3
Vestavná trouba - ventilátor
Dobrý den, prosím o radu, nevím zdali je to funkce samotné trouby (BOSCH HBG632BS1), ale cca 1x za…
jarin1
Před 3 lety
3
Zásyp drenáže kolem domu
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda tento obsyp drenáže je vhodný. Zdůrazňuji, půda je jílovitá nepr…
radimir
Před 3 lety
1
Funkční čistič na troubu
Zdravím všechny modrostřechaře, poté co Tescoma stáhla z prodeje údajně málo ekologický ale nejfunk…
alexxa007
Před 3 lety
7
Koupení pozemku
Dobrý den mám možnost odkoupení pozemku , ale v nahlíženi do KN jsou u pozemku napsány tyto věci a …
petr_kopecky
Před 3 lety
11
Soutěž: Vyhraj čističku vzduchu Sencor v hodnotě 2457 CZK a další skvělé ceny!
Milí Strecháči, mnohí z vás si v hlavičke stránky určite všimli novinku. Len pred pár týždňami vzn…
jarin1
Před 3 lety
19
Červený beton
Dobrý den, Prosím o radu. Koupili jsme panelákový byt ze 70. let a pod linem v kuchyni a chodbě je…
zubr487
Před 3 lety
2
Jaky pozemek pro bazen
Dobry parny den. Prichazim mozna s blbym dotazem. :slight_smile: Vetsinou lidi zajima, jestli si n…
vladimirsvorba
Před 3 lety
2
1
2
…
125
126
127
128
129
…