O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Skladba pultové střechy II. NP
Mohu zde požádat nějakého odborníka o vyjádření ke skladbě pultové střechy RD? Jedná se o dvojdům c…
franti_p
Před 3 lety
3
Fasada_Dušan Ďuriak
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s realizací fasády od pana Dušana Ďuriak…
yesman
Před 3 lety
2
Sušička potravin
Dobrý den, plánuji koupit kvalitní sušičku potravin. Chci sušit hlavně ovoce a bylinky, dělat ovocn…
zdenekk12
Před 2 lety
5
Vazníková střecha - jak starému člověku vysvětlit její bezpečnost?
Potřebujeme dědovi vysvětlit, že vazníková střecha 17x10m bez vnitřních nosných stěn a sloupů je na…
maty56
Před 3 lety
16
Dvere k podlaze habr masiv?
Dobry den, prosim jake mate dvere k ppdlaze habr masiv od Fatry. Dekuji.
nikolapalickova
Před 3 lety
1
Opěrná zídka v moderním stylu
Prosím o radu, jak vyřešit opěrnou zídku k domu v moderním stylu. Gabion nás neláká vzhledem ani c…
lena74
Před 3 lety
2
Anglicky trávník
Dobry den, poradíte, prosim, jak efektivně zničit džungli a udělat z ni anglicky trávník 😅 v půdě j…
davex
Před 3 lety
13
Usazení okna a dveří
Firma mi staví úplně novou garáž, od začátku se ví rozměr okna i dveří. Dnes koukám mezera pod okne…
puhelin
Před 3 lety
9
sponzor fóra
Dlazba- schody
Hezky dobry den, poprosim o radu. Mame do domku( drevostavba) dva schody a nyni na ne chceme dat dl…
alexxa007
Před 3 lety
1
Cena zatepleni
Ahoj mám otázku kdo zatepluje v této bláznivé době 🙄👋😂. Mam rozpočet na fasadu 185m2 vata 25cm obyč…
travas
Před 3 lety
10
EPS podlaha + Fasada
Dobrý den prosím vás jdu si pro radu, chci se zeptat. 1. Kvůli stropům už nemůžu dávat moc izolace …
zubr487
Před 3 lety
11
Jak udělat otvor skrz zeď na odtah digestoře?
Dobrý den, jako laik prosím o radu, jak mám správně připravit trubku pro odtah z digestoře ven skrz…
doog
Před 3 lety
6
Stavební deník
Dobrý den, prosím o doporučení stavebního deníku na stavbu domu. Jaký se vám osvědčil a s jakým jst…
jarin1
Před 3 lety
9
Zastineni balkonu
dobry den, potrebovala bych poradit se zastinenim balkonu. Mame balkon na zapad a v tomhlw horku …
pe_ma2
Před 3 lety
1
Tip-on otevírání skříní
Dobrý den, prosím o osobní zkušenost s tip-on otevíráním skříněk. Necháváme dělat dětem pokoje na m…
jarin1
Před 3 lety
19
Filtry do rekuperace Zehnder
Nevíte, kde se dají sehnat filtry do Rekuperace Zehnder? Našel jsem za asi 2000 dva obyčejné HEPA f…
davex
Před 3 lety
14
Teréní úpravy
Dobrý den, máme neustále problémy s probíhající sousední stavbou. V první řadě provedli nepovolené …
vpma
Před 3 lety
1
Barva podlahy
Ahoj stavitelé, ale i designeri :slight_smile: Řeším barvu podlahy (novostavba bungalovu). Jsem ro…
tomi_28
Před 3 lety
4
Bronzove uchytky (Siko)
Ahoj, nepoznate prosim nekdo co je to za uchytky na fotce ze Sika? Na druhe fotce c. 222 a 223. Neb…
bonono
Před 3 lety
3
Detektory kouře - kde všude je mít instalované?
Kuchyně je jasná, tam to snad dokonce být musí. Co ale třeba koupelny, tam jsou často spotřebiče (…
jenye
Před 3 lety
5
Betonové podlahy ve sklepech
Dobrý den, potřebovala bych radu ohledně podlah ve sklepě. Mám kompletně podsklepený dům, kde jsou …
petrkunc132
Před 3 lety
4
Přístřešek pro 2 auta a jeho napojení na barák
Zdravím stavebnici. Jsme v procesu hrubé stavby. Nyní se pokrývá střecha. Máme u baráku do budoucn…
puhelin
Před 3 lety
6
Propad pudy u destove jimky co s tim?
Dobry den, potreboval bych radu zkusenejsich jak postupovat. Mame dum, ktery byl dokoncen na zacatk…
martin18896
Před 3 lety
19
Rekuperace projekt - rada
Ahoj stavebnicí. Řešíme teďka s jednou firmou projekt rekuperace do novostavby. (Dům ještě nestojí.…
kofejn
Před 3 lety
17
Názor na dizpozičný návrh
Dobrý deň, Máme skoro dokončený dispozičný návrh na drevostavbu bungalovu. Ocenili by sme pripomie…
kkarell
Před 3 lety
14
Venkovní žaluzie Climax
Dobrý den, prosím o radu.Mám venkovní žaluzie Climax na ruční ovládání a potřebuji vyndat pojezdové…
emila22
Před 3 lety
1
Upořádání návrh Bungalov 4kk + garáž
Ahoj, s přítelkyní řešíme projekt bungalovu 4kk + garáž na rovinatém pozemku, kde může být maximá…
maty56
Před 3 lety
21
Bungalov x patro
Ahoj přátelé. Máme pozemek 18 x 28m a máme obrovské dilema, jaký typ domu vlastně chceme :slight_sm…
maanna
Před 3 lety
1
2
37
Smlouva o výstavbě a zvýšení ceny
Dobrý den, máme od 06/21 podepsanou smlouvu s fa Atrium ohledně výstavby domu. Ve smlouvě je uveden…
horst_fuchs
Před 3 lety
22
Kontakty na geodeta Pavla Dormana a inženýrského zeměřiče Ing. Odřicha Mikuleckého
Neznáte náhodou na aspoň jednoho kontakt? Chci je oslovit s jejich prací z minulosti, aby mi udělal…
hankade
Před 3 lety
2
1
2
…
126
127
128
129
130
…