O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jaký nechat minimální prostor před domem pro kolmé parkování?
Jak velký prostor je nutný pro kolmé stání před domem? Bude stačit 5,5 m mezi silnicí a fasádou? Má…
davex
Před 3 lety
5
Podomítkový modul Laufen. Zkušenosti?
Zdravím, má někdo u záchodu podomítkový modul od zn. Laufen? Všichni zde především doporučuji Gebe…
tade10
Před 3 lety
1
Plachtová hala - zkušenosti
Dobrý den, chci se zeptat, zda tu má někdo plachtovou halu a jak je s ní spokojen, případně kdo byl…
michaela_horpaczky
Před 3 lety
4
Zabezpečení RD: Stačí pohybová čidla a nebo je lepší mít i čidla na okna?
Budeme mít obyčejná okna (nebudou bezpečnostní). A tak si říkám: Má vůbec smysl mít čidla na oknech…
raziel628
Před 3 lety
15
HS portál - schéma G vs. G2
Zdravím. Prosím vás o radu, jaký je v těchto typech HS portálu rozdíl? U G2 je patrně „zarážka“, kt…
melounek8
Před 3 lety
1
Porotherm 44 Profi vs Eko+ Profi
Zdravím, máme vybrané obvodové zdivo Porotherm, šíře 44 cm. Výrobce jsme vybrali z důvodu doplňkový…
hazarder
Před 3 lety
6
Interiérové dveře na zdi 30 cm
Dobrý den, v projektu domu máme 5 interiérových dveří, které budou umístěny na nosné zdi v šířce 30…
pyramis
Před 3 lety
8
Nika nad vanou - imitace dřeva
Ahoj, jakým způsobem se dělá nika, viz. obrázek? Jde mi o ten dřevěný vnitřek po obvodu. To přec…
wampec
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Plot z různých csri
Dobrý den, koupili jsme starý dům a chceme se vrhnout na zahradu. Proto potrebuji poradit ohledně p…
davex
Před 3 lety
6
Poškrábané okna
Krásný den. Kamaradka má takto poškrábané okna . Myla je a pošrabala si je houbučkou. Zajímá mě, z…
hacinka
Před 3 lety
1
TRISTONE - máte na kuchyni? Nějaký světlý odstín...
Ahoj, poptáváme kuchyni u truhláře, chceme Tristone, ale truhlář má jen vzorník o kostičkách 5x5 cm…
myfairlady
Před 3 lety
1
Zkušenosti s vinylovou podlahou
Prosím, o Vaše zkušenosti s vinylovou podlahou. Nyní se rozhodujeme, jakou podlahu vybrat do celého…
tinabla
Před 3 lety
3
Drenáž bez nopové folie
Začínáme s rekonstrukcí starého (150 let) domu, který je lehce do svahu. Ve svahu kvůli vlhkosti c…
jakubxbures
Před 3 lety
1
Velikost samostatného WC
Ahoj stavebníci :wink: chci se zeptat, pokud máte samostatné WC s menším umyvadlem, tak jak velkou …
martii1
Před 3 lety
15
Vchodové dveře - výška 220cm
Zdravím, prosím, má někdo výšku vchodových dveří 220cm?
brblalka
Před 3 lety
19
Kam s ní - aneb kam s popelnicí?
Dobrý den, nemáte prosím tip, kam schovat popelnici? Máte ji v plotě? U branky? Nebo spíš dál v pl…
jan_dusejovsky
Před 3 lety
4
Projekt na prodej?
Dobrý den, Nemáte někdo, moc prosím, projekt domu Falco od Gservisu? Chceme si nechat s přítele…
ko_taz
Před 3 lety
11
Zahradní domek
Ahoj, oslovila mě známá, že by chtěla postavit zahradní domek na nářadí. Máte někdo nějakou radu je…
zdenek_valek
Před 2 lety
11
Polystyrén do podlahy z Polska
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s Polským polystyrenem do podlah? Konkrétní značky? Jde mi předev…
edcbubu
Před 3 lety
4
Betonové překlady - RZP 269/14/24 V - v systému Porfix
Dobrý den, něřešil někdo osazení betonových překladů do systému Porfix Premium 500mm? Překlady mají…
petrkunc132
Před 3 lety
4
Stavební dozor a stavební firma Olomouc/Prostějov
Ahoj všichni, dokončujeme projekt RD u Olomouce a hledáme stavební dozor, případně i firmu na výsta…
anna_ema
Před 3 lety
3
Okna TSH PLAST
Ahoj, přišla mi nabídka od firmy TSH PLAST na okna. Cena je níže než u konkurence (okna Macek, Vekr…
vladimir_karasek
Před 3 lety
2
Kuchyne Moravskoslezsky kraj
Hezky den, planujeme kuchyn do novostavby a shanime sikovneho truhlare/stolare. Nemate tipy v okoli…
jan_dusejovsky
Před 3 lety
8
Velké kameny do zahrady, kde sehnat
Ahoj všem, moc se mi líbí velké solitérní kameny v zahradě, můžete se podělit o vaše zdroje? kde se…
jakky111
Před 3 lety
20
Jaký kabel k ozvučení koupelny (BT reproduktor)
Zdravim, resim ozvuceni koupely reproduktorem do podhledu. Planuji tam dat nejaky samostany bluetoo…
charvat1976
Před 3 lety
5
Skryté zárubně Erkado. Jsou nejlevnější? Zkušenosti?
Zdravím, chtěl bych do bytu skryté zárubně a momentálně koukám na různé nabídky, z nichž mi přijde …
patrik_vasicek
Před 3 lety
2
Opískování dřeva
Ahoj, otázka pro ty z Vás, co využili firmu na opískování dřeva. Zajímalo by mne, kolik si cca počí…
sinderela
Před 3 lety
1
Povolení stavby na hranici veřejné komunikace
Dobrý den, zeptám se jestli už někdo vyřizoval stavební povolení na garaž s obytným podkrovím. Celá…
martin_cerny
Před 3 lety
4
Ma nekdo fasadu WEBER HN1C?
Vybrali jsme pro nase dreveny domecek dve odstiny - Weber HN1C jako baza, potom budeme mit drevene …
buburuza
Před 3 lety
3
Renovacia elektronistalacie v Nemecku
Zdravím. Som tu úplne nový a v podstate hlavne preto, lebo hľadám niekoho, kto by bol ochotný pomô…
c2h5oh
Před 3 lety
1
1
2
…
150
151
152
153
154
…