O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dispozice schodiste
Zdravím, potřebuji poradit s dispozici schodiste, zda se mi ze v 2NP je prilis velka chodba a zabi…
pepekpepek3
Před 3 lety
1
Stavební urad nám nechce povolit stavbu
Dobrý den, dnes jsem byla na stavebním úřadě stím, ze si chceme postavit na zahradě rodicu. Řešili …
milanq
Před 3 lety
8
Zateplení šikmé střechy kamennou vatou
Dobrý den, už delší dobu hledám nějakou zkušenou firmu, která dělá zateplení šikmé střechy, parozáb…
igor2005
Před 3 lety
1
Má tady někdo bungalov s garáží kolem 200m2 zastavěné plochy?
Ahoj, je tady hodně lidí, kteří mají bungalovy okolo 150m2, ale je tady někdo, kdo má okolo 200m2? …
bungalov276
Před 3 lety
30
Koupelna s výklenkem - prosím o radu ohledně rozmístění + dveře
Dobré odpoledne všem. :slight_smile: Máme v plánu RD koupelnu půdorysu 2,8 m x 3,5 m s výklenkem p…
mxm1919
Před 3 lety
6
TZ půdy
Máme patrový dům, kdy druhé patro má zkosené stropy a nad ním půda, strop je dřevěný, řešeno zatepl…
vladimir_sacha
Před 3 lety
10
Žlutá sedačka
Ahoj, mate někdo doma žlutou/hořčičnou sedačku? Jak jste s barvou spokojeni? Dali byste si ji příš…
luckavra
Před 3 lety
8
Výrobce MM - vinylové podlahy
Zdravím, je tu někdo kdo má vinylové podlahy od firmy MM Servis a může se podělit o zkušenost? Díky
tomi_28
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Rekuperace - nástěnné nebo stropní ventily?
Hezký den, ráda bych se zeptala, jak máte umístěnné koncové ventily do jednotlivých místností. Máme…
kossakowski1980
Před 3 lety
6
Patrový dům - půdorys
Zdravím kolegové, obracím se s prosbou o seriózní, věcné rady a poznatky. Jsme na počátku projektov…
alea1
Před 3 lety
9
Zapuštěný dřez a varná deska
Dobrý den, rozhoduji se mezi tím, zda zapustit dřez a varnou desku či ne. Rešil taky někdo z Vás? …
gretka2
Před 3 lety
2
Návrh rodinného domu, rozpocet?
Zdravim, videl jsem tady u jednoho uzivatele hezky zpracovany koncept, tak jsem jej poprosil o zpr…
requied
Před 3 lety
1
2
36
Nástup na schody není zároveň s příčkou - norma nebo nesmysl?
Hezký den, dle projektové dokumentaci jsme měli mít nástup na schodiště klasicky zároveň s příčkou …
milanq
Před 3 lety
5
Osvětlení Kanlux
Dobrý den prosím nevíte někdo kam v Brně na osvětlení Kanlux? Děkuji
kimseo
Před 3 lety
2
Cena Kuchyně IKEA X truhlářství
Dobrý den, zajímalo by mě,zda máte někdo porovnání ceny kuchyně z IKEA a od truhláře. Kuchyně z IKE…
bohdanak
Před 2 lety
1
2
33
Akumulační krbová vložka
Ahoj všem, máme naprojektovaný krb.vložku v ovýváku a já bych ráda tu akumulační (do dřevostavby). …
stavitel2
Před 3 lety
1
Digestoř
Ahojte Jaké preferujete typy, značky, funkce .... digestoří? Podle čeho vybíráte? Podle čeho se dě…
alfonss
Před 3 lety
2
Muze mit pozemek a RD na tomto pozemku odlisne majitele?
Dobry den, rada bych pozadala o radu. Pritel ma pozemek a ja jsem nyni prodala svuj byt, abychom si…
guteman
Před 3 lety
10
Existuje někdo na dodatečnou montáž venkovních žaluzijí?
Ahoj, chtěl bych letos dořešit dodatečnou montáž předokenních žaluzijí, ale nikoho nemohu sehnat n…
zdenna
Před 3 lety
9
Výška země - dřevěná podlaha vs vinyl
Dobrý den, původní majitel domu který nyní rekonstruuji nechal vylít podlahu na výšku vinylu - 5 mm…
selskyrozum
Před 3 lety
2
Cena předokenních žaluzií a rekuperace
Zdravím, řešíme projekt domku a samozřejmě hledáme nějaký kompromis mezi komfortem a náklady. Dokáž…
cbr600rr
Před 3 lety
6
Minimální velikost pozemku, přístavba
Zdravím, mám nejspíš naivní dotaz. Respektive, trochu doufám, že si to myslím špatně. :smiley: V …
norikakaa
Před 3 lety
9
Trouba s párou
Dobrý den, řeším uspořádání kuchyně a aktuálně procházím spotřebiče. Můžete mi prosím napsat ty, kt…
sokil
Před 3 lety
7
Čím zadělat provrtanou dírku v laminu?
Dobrý večer :slight_smile: manžel omylem provrtal dírku u kuchyňských dvířek z bílého lamina. Čím b…
kekita
Před 3 lety
2
Filtr ke kotli
Je potřeba k plynové kotli magneticky filtr,když jsou v okruhu topení jen plastové a měděné trubky…
mbaud
Před 3 lety
1
Zateplení domu
Dobrý den, chci se zeptat zda má smysl dům zateplovat nebo ne.. Dům je starý 30 let, je postavený z…
travas
Před 3 lety
2
Zhotovitel si naúčtoval 2 násobek to co účtoval sousedům
Máme novostavbu RD. Jedná se o výstavbu cca 20 stejných domů na klíč na jedné ulici. Chodníky kole…
milanq
Před 3 lety
4
Velikost technické místnosti?
Zdravím, chtěl bych mít v novostavbě vytápění TČ (vodní podlahové topení), rekuperaci a nějakou fot…
radim2015
Před 3 lety
4
Neplánovaný rozdíl výšky dlažba / vinyl - co dál?
Dobrý den, stavební firma (kterou jsme vyrazili) nezvládla výšky v jedné z koupelen a mezi vinylem …
travas
Před 3 lety
5
Elektrické topení - chyba stavební firmy
Dobrý den všem, v koupelně jsme naplánovali topnou rohož (https://www.kvelektro.cz/topna-rohoz-k-v-…
zubr487
Před 3 lety
2
1
2
…
149
150
151
152
153
…