O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak dlouho vám trvalo postavit dům?
Zdravím, chystáme se stavět a zajímalo by mě, jak dlouho vám trvalo dům postavit a jak moc se lišil…
dominika185
Před 3 lety
1
2
57
Stěrka Istinto
Zdravím, má zde někdo jakoukoliv zkušenost se stěrkou Istinto? Na internetu jsem zatím moc zkušenos…
raziel628
Před 3 lety
6
Prosím o zkušenosti s firmami - okna
Dobrý den, zvažujeme výměnu oken. Zatím se nám sešly cenové nabídky od Euro-styl, Svět oken, Oknost…
klaralaubeova
Před 2 lety
15
Klika ci madlo?
Ahoj, stojim pred rozhodnutim, zda poridit na vchodove dvere domu kliku ci madlo. Uvitam vase zkuse…
davex
Před 3 lety
2
Dvojkokna se sloupkem ci bez?
Ahojky, jake mate zkusenosti, zvykli jste si na okna bez sloupku? Nevadi vam, ze jde na ventilacku …
kopca89
Před 3 lety
2
Zkušenosti s pračkami bosch
Ahoj jaké máte zkušenosti s pračkami od značky bosch. uvažuji o nich ale nevím jestli raději nejít …
mam2016
Před 3 lety
9
Montovaná přístavba domu
Dobrý den. Máme dům a vedle je garáž. Chtěli bychom na garáži nastavit dvě patra a propojit je s do…
franti_p
Před 3 lety
2
Koupelna - bílo-hněda a oranžová
Dobrý den, prosím inspirujte mne Vašimi koupelnami. Jednu chci mít v teplé bílo hnědé variantě a dr…
galvac
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Žádost o připojení
Dobrý den, vyplňoval jste tu někdo žádost o připojení u ČEZu? Jde mi o tu druhou stránku, příkon sp…
franti_p
Před 3 lety
3
Zmenili by ste niečo na dispozícii domu?
Dobrý deň, zmenili by ste niečo dispozične na dome? Pozemok je 19x60m, tak sme riešili užšie projek…
puhelin
Před 3 lety
26
Jaký dekor oken ke střeše v barvě cihlová?
ahoj všem, chtěla bych střechu ve standardní cihlové barvě (bude betonová) a přemýšlím o plastových…
galvac
Před 3 lety
1
Pracovní deska zároveň s oknem
Dobrý den, chci se zeptat má někdo pracovní desku zároveň s oknem? Chtěli bychom vědět pozitiva, ne…
duck09
Před 3 lety
21
Ytong lambda YQ 50
Dobrý den, prosím o radu. Řeším stavbu patrového rodinného domu svépomocí. Bylo mi doporučeno stavě…
jirkaverca8687
Před 3 lety
5
Navýšení hypotéky u OSVČ
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat,máme někdo zkušenosti s navýšením hypotéky u člověka, který je OSV…
martii1
Před 3 lety
10
Renovace staré koupelny
Dobrý večer :slight_smile: stěhujeme se do bytu, kde je cca čtyřicet let stará koupelna. A z jistýc…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
2
Odstranění pěny kolem oken
Čím nejlépe odstranit přebytečnou montážní pěnu kolem oken abych mohl nalepit parotěsné pásky? Nože…
jarin1
Před 3 lety
2
Střecha
Ahoj všem, chtěl bych se zeptat hlavně pokrývaču v létě budu dělat střechu na novostavbě a nevím ja…
jarin1
Před 3 lety
2
Názor na projekt RD - pochvalte a/nebo pokritizujte prosím
Zdravím všechny! Podělte se se mnou prosím o názor na projekt RD. Jeho charakteristickým rysem je,…
barebare
Před 3 lety
12
Koaxiál v roce 2022
ahojte, potřebuju prosím radu, dáváte ještě po domě rozvody koaxiálu nebo řešíte TV už jen přes net…
iamondras
Před 3 lety
13
Poradíte prosím?
Zdravím, na územním odboru jsem zjistil, že můj pozemek je stavební. Díky ale dnešním cenám za mate…
rajcatko1988
Před 3 lety
4
Bezpečnostní sklo VSG
Zdravím. Chceme do HS portálu dát oboustranně bezpečnostní sklo. Je nám okenářem nabídnuta varianta…
martii1
Před 3 lety
2
Jaké natahat kabely pro přípravu na Smart home?
Budu stavět a rád bych se připravil na chytrou domácnost. Prozatím ale nevím od jakého výrobce. Ří…
bayt
Před 3 lety
11
Úprava vody
Dobrý den, prosím o radu. Máme 4 roky vrt. Vodu používáme, ale je v ní hodně manganu. Na přívodním …
geodett
Před 3 lety
5
Poradíte nějaké slušné vypínače a zásuvky?
Stavím novostavbu a potřeboval bych poradit nějaké vypínače a zásuvky. Všechny budou v bílé barvě, …
hradecan
Před 7 měsíci
9
Firma co staví dřevostavby - poraďte
Prosím poraďte firmu co staví dřevostavby nejlépe v kraji Pardubickém nebo na Vysočině. Nejlépe něk…
lenka_hamakova
Před 3 lety
2
Pojištění stavby v jejím průběhu
V březnu začnu stavět a zajímalo mě, jak je to s pojištěním. Stavební firma je pojištěná, ale po př…
p_sava
Před 10 měsíci
18
Stavební povolení- výška domu
Ahoj chci se zeptat jak to je s pravomocemi stavebního úřadu ohledně vzhledu domu, pozemek nemáme v…
carol96
Před 3 lety
21
Barva oken vs. podlahy
Ahoj, prosímvás, už z toho asi zešedivím :smiley:. Momentálně řeším jaký dekor oken zvolit tak, aby…
kofejn
Před 3 lety
10
Sprchovy kout hned vedle vany - inspo
Dobrý den, právě začínáme řešit koupelnu a plán máme cca jako na obrázcích níže, přidávám i konkré…
mille
Před 3 lety
10
Inženýrský sítě a komunikace
Hezky večer. Firma nám udělala inženýrské sítě a ted se dodelava komunikace. Ale mame problem s vod…
478301
Před 3 lety
5
1
2
…
151
152
153
154
155
…