O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Podle čeho vybíráte WC a vanu?
Dobrý den, jsme ve fázi vyběru sanity do koupelen a chtěla bych se Vás zeptat dle jakých vlastností…
puhelin
Před 3 lety
7
Inzenyrske site, vybudovani prijezdove cesty-pravnik
Dobry den, resime vybudovani inzenyr.siti a silnice spolecne s majiteli dalsich pozemku, ale bohuze…
selskyrozum
Před 3 lety
5
Výkon kamen - kolaudace
Ahoj, stavíme dům a máme v domě podlahové topení (elektrické kabely). Jako sekundární zdroj máme ka…
xkarlos
Před 3 lety
6
Podlahové topení v 1NP
Dobrý den, mohla bych vás poprosit o zkušenosti nebo postřehy ohledně podlahového topení v 1NP? Roz…
oskar83
Před 3 lety
10
Dům 1 m od plotu
Dobrý den, projektant nám navrhl zděný plot (tlustá růžová čára na obrázku) – směrem do ulice/silni…
jit321
Před 3 lety
7
Obyvak uprostřed domu
Dobrý den, máte někdo takto řešený obyvak s kuchyni, že je uprostřed domu? Popř řešil někdo dilema,…
bayt
Před 3 lety
23
Jímky hydroplast
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímto výrobcem jímek? Máme v projektu naplánovanou samonosnou jí…
jarin1
Před 3 lety
4
Zápis novostavby do KN
Ahoj, chci se zeptat - jde podat žádost o zápis dokončené stavby do kn přes datovou schránku? Geom…
davex
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Jaký dřez k této desce ?
Krásný večer, poraďte mi jaký volit dřez k této desce (byla ke kuchyni) Foto kuchyně stažena z netu…
nejaga
Před 3 lety
10
🚫 Oslovil Ťa profesionál alebo firma bez značky "PRO"?
🚫 Ahoj, oslovil Ťa profesionál alebo firma bez značky "PRO"? Daj nám o tom vedieť a pomôž nám dať …
dana_racko
Před 3 lety
1
Máte někdo ostrůvek hluboký 80cm?
Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někdo ostrůvek hluboký 80cm a zda to stačí, nejlépe i foto :sli…
kk__
Před 3 lety
6
Kolik hodin u vás na stavbě strávil technický dozor?
Dobrý den, moc prosím, jestli byste mi nenapsali orientačně, kolik cca času vyžadovalo hlídání kval…
lcn162
Před 3 lety
9
Přístřešek na auto
Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost se stavěním přístřešků z hobbymarketů, případně…
haplji
Před 3 lety
1
Hypotéka 2022
Ahoj všem. Jako asi mnoho lidí, dostávám se do situace, kdy mi končí v září fixace hypotéky s krás…
vladimirsvorba
Před 3 lety
2
Cena základů + základové desky + sklepa
Dobrý den, prosím o radu, informaci. Za jakou cca cenu (svépomocí/dodavatelsky) by se daly vyhotovi…
jajinka_007
Před 3 lety
25
KRB elektrický vs. biolíh
Ahojte uvažuji o obložení stěny kamenným popřípadě cihlovým obkladem, v půlce stěny by se mi líbil …
alfonss
Před 3 lety
1
Betonová střecha - barva višňová
Dobrý den, máte někdo na baráku betonovou střechu barvy višeň? (https://www.betonpres.cz/taska-bet…
galvac
Před 3 lety
1
Stavební firma Strakonice/Písek
Zdravím. Můj dotaz je jednoduchý, nemáte někdo kontakt na někoho, kdo by postavil patrový RD a byl …
radek89
Před 3 lety
1
Okna Liberecký kraj
Dobrý den, Neporadil by mi někdo dobrou firmu s okny na novostavbu v libereckém kraji, abych nešlá…
kocanda123
Před 3 lety
6
Stavba na pozemku přítele
Dobrý den, ráda bych se zeptala. Přítel dostal od svého otce pozemek, na kterém chceme společně sta…
artep1987
Před 3 lety
8
Moduleo Country Oak 24130 nebo 24277
Dobrý den, máte prosím někdo foto podlahy Moduleo Select Country Oak 24130 nebo 24277? Potřebovala …
lucievlckova
Před 3 lety
1
Tlačítko boost k rekuperaci - kde ho všude máte?
Dobrý den, moc vás prosím, kde mate tlačítka boost k rekuperaci? Předpokládám WC...a někde jinde? :…
bayt
Před 3 lety
11
Sušička je hlubší než pračka
Dobrý den, plánuju koupi sušičky, ale máme slim pračku: https://www.alza.cz//gorenje-wei62s3-d54501…
candat
Před 3 lety
4
Zasklená terasa a vítr
Zdravím, plánujeme si nechat zasklít terasu. Má někdo zkušenosti s podobně zasklenou terasou a vel…
evizna
Před 3 lety
8
Poraďte prosím
Zdravím, jak to tady přočítám co vše je a není na ohlášku, tak se v tom nějak ztrácím. Chtěl bych s…
japona
Před 3 lety
22
Křivé zdi v koupelně novostavby - jak to vyřešit s dlažbou?
Dobrý den, máme novostavbu a řešíme teď koupelny. Problémem je, že jsme zjistili, že v dolní koupel…
selskyrozum
Před 3 lety
16
Prosím o pomoc - lepší varianta
Dobrý den všem, po předchozích úpravách jsme se dopracovali k fázi, kdy se rozhodujeme mezi 2-3 var…
norikakaa
Před 3 lety
5
Okna a dveře Drutex
Ahoj, máte někdo zkušenosti min 1 rok s těmito profily Iglo 5 Iglo energy ? Děkuji za jakýkoliv náz…
zdendis123
Před 3 lety
1
Ložnice se šatnou nebo bez
Prosím o radu ohledně šatny v ložnici. Ložnice má 4.100 na 4000 a přemýšlím, zda šatna nebo ne. Neb…
xkarlos
Před 3 lety
1
2
35
Přesun jímky
Dobrý den, rekonstruujeme dům z 50. let, který nemá v tuto chvíli přístup ke kanalizaci, pouze jímk…
jozkakomosny
Před 3 lety
1
2
56
1
2
…
153
154
155
156