O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Opticky menší místnosti
Dobrý den, mám dotaz, zda máte zkušenost s tím, že se místnosti ve velice hrubé stavbě zdají optick…
norikakaa
Před 3 lety
6
Toi Toi na stavbu
Zdravím všechny a měl bych dotaz, jestli jste na pozemku při výstavbě domu měli mobilní wc, něco ja…
prochazkovaklariisa
Před 3 lety
8
Vyšší kuchyňská linka - jak zvýšit polohu myčky?
Máme vyšší kuchyňskou linku (korpusy bez pracovní desky vysoké 91 cm) a potřebujeme do ní umístit p…
verunky
Před 3 lety
3
Rekuperace v monolitu
Instaloval jste někdo rozvody rekuperace přímo do betonového stropu?
matma
Před 3 lety
1
Odhad nemovitosti pro banku
Zdravím. Chceme kupovat dům za 4150000 Kč, máme 20% základ a zbytek chceme přes hypotéku. Hypo máme…
gebymaruska
Před 3 lety
10
Koupit pozemek s ruinou?
Dobrý večer, jsem laik a prosím o radu zkušenější. Sháním pozemek v konkrétním obci, případně i sta…
sailen
Před 3 lety
10
Orientační cena vodovodní přípojky
Dobrý den, je tady někdo, kdo v poslední době realizoval vodovodní přípojku? Zajímala by mě orien…
franti_p
Před 3 lety
5
Madlo, klika, koule - zkušenosti
Dobrý den, akorát jsme ve fázi oken a dveří a řešíme, zda na vchodové dveře madlo, kouli či kliku.…
stelholi
Před 10 měsíci
1
2
32
sponzor fóra
Podlahové vytápění Schlüter-BEKOTEC-THERM
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti se systémem podlahového vytápění Schlüter-BEKOTEC-THERM? Zajímá m…
wpavel
Před 3 lety
4
Sádrová omítka pod obklad na Ytong
Ahoj stavebníci, mám teď dilema zdali dát sádrové omítky i pod obklady v koupelně a wc, nebo dát ob…
jarin1
Před 3 lety
1
Obklad v kuchyni
Dobry den Prosim o radu chceme davat za kuchynskou linku keramicky obklad,obklada se to pred instal…
artep1987
Před 3 lety
5
Cena za nové rozvody
Dobrý den, přijde Vám cena 300 000 kč v pořádku za následující : - Kompletně nové vytápění ( nový…
n_ergy
Před 3 lety
3
Dřevěné schodiště - olej nebo lak?
Hezký den, řešíme naše dřevěné schody a nevíme zda jít do dřeva s lakem nebo olej? Výhody/nevýhody,…
raziel628
Před 3 lety
3
Jaký dekor dřeva na schodiště? Inspirace
Hezký den, řešíme naše dřevěné schodiště a nemůžeme se rozhodnout do jakého dekoru dřeva jít - ve h…
charvat1976
Před 3 lety
1
Vylevka - ano nebo ne?
Dobrý den, můžu se zeptat, jestli má někdo tuto výlevku? Jste s ní spokojeni? Můžu poprosit o přípa…
sklenarovaa
Před 3 lety
1
Skladba ploché střechy
Dobrý den, začínáme stavět novostavbu RD a řeším problém se skladbou ploché střechy. V projektu je …
zubr487
Před 3 lety
7
Pracovni deska v kuchyni - (ne)kvalitni spoje a reseni kolem stoupacek
Procetla jsem tu nekolik diskuzi na podobne tema ale presnou odpoved jsem nenasla. V soucasne dobe …
lucyusa
Před 3 lety
1
2
33
Dvoukřídlé okno se středovým sloupkem nebo bez?
Výhody/nevýhody? Kromě toho, že se sloupkem jdou otevírat obě křídla na ventilaci. Díky.
jarin1
Před 3 lety
15
Střešní fólie
Dobrý den, mám dotaz ohledně střešní fólie. Mám na střeše střešní fólií TONDACH FOL MONO. Jde mi o …
pyramis
Před 3 lety
2
Hypotéka Sparkasse
Zdravím všechny, rád bych se zeptal, zda se tu najde někdo, kdo využil hypotéku z Německa od Sparka…
miroslav_hajek
Před 3 lety
3
Má někdo antracitové zásuvky/vypínače?
Zdravím, hledám všude možně, ale všude jen bud vyfocený jen vypínač nebo zásuvka, ale nikde foto v …
termat5
Před 3 lety
13
Vytápění novostavby 2022
Zdravím, Řeší někdo aktuálně vytápění novostavby a nová pravidla pro výpočet energetického štítku? …
radim2015
Před 3 lety
1
2
...
3
85
Interiérové dveře dub halifax. Jaká podlaha?
Ahoj, je tu prosím někdo, kdo má interiérové dveře dub halifax? Jakou podlahu jste zvolili? Plánuje…
pavlina_koudelkova
Před 3 lety
2
Inspirace
Zdravím, plánuju si na zahradě postavit nějaký dřevěný zahradní domek nebo chatku na občasné víkend…
petrmm
Před 3 lety
2
Zahájení realizace záměru
Dobrý den, paní co nám pracuje na stavebním povolení mi řekla, že v pondeli-utery budeme mít jíž st…
milanq
Před 3 lety
8
Zdění na mokrý porobeton/Ytong
Zdravím stavebníci, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti se zděním na mokré zdivo. …
zubr487
Před 3 lety
2
Vodomer na destovku
Zdravim, chtel bych se zeptat, jak nejlepe resit vodomer na destovou vodu? chapu ze kanalizace nec…
radim2015
Před 3 lety
14
Venkovní žaluzie na severní straně?
Zdravím, jdu s dalším dotazem. Podle mě není potřeba na severní straně dělat žádné venkovní žaluz…
bayt
Před 2 lety
27
Lepený vinyl - Gerflor Creation 55 vs. Floor Forever Extreme?
Zdravím, chtěl bych se zeptat na názory na tyto dva modely podlah. Gerflor mi přijde jako celkem ji…
jindra_pompo
Před 3 lety
1
Chemická izolace
Dobrý den, jestli tady vůbec někdo je ještě...má někdo zkušenosti s chemickou izolací? Byla nám pr…
raziel628
Před 3 lety
6
1
2
…
154
155
156
157
158
…