O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Lesk,pololesk ci mat - kuch.linka
Zarizujeme maly byt 2kk,obyvak s kuch.linkou je jen 19 m2 a kuchlinka bude proti fr.oknu,ktere je n…
luckapol
Před 3 lety
5
Potřebuji pomoc
Dobrý den , někdo nějaký nápady na nějaký zlepšení ? Zádveři a technická místnost musí zůstat Ze …
xkarlos
Před 3 lety
13
Dětská zábrana na shodiště
Zdravím všechny, jsme ve fázi, kdy řešíme zábranu na schodiště pro našeho prcka a jelikož máme vol…
puhelin
Před 3 lety
5
Vrtaná studna Třebíč
Prosím o doporučení firmy na Třebíčsku specializující se na vrty. Děkuji
jirkajn
Před 3 lety
2
Odhlášení věcného břemene
Ahojte, mám dotaz dělal někdo z Vás odhlašení věcného břemene z nemovitosti u zemřelé osoby ? chcem…
selskyrozum
Před 3 lety
3
ŽB věnec - broušení ?
Dobrý den, věnec jsme šalovali pomocí systému VELOX. Při schnutí beton mezi deskami trochu sedl, v…
petr12321
Před 3 lety
6
Vinyl v celém bytě
Dneska nám přišlo vyúčtování. Můžu se zeptat kolik si účtovala firma jen za položení vinylu v celém…
michall90
Před 3 lety
5
AR okenní technika
Zdravím, máte někdo okna od AR okenní technika ? Jak jste s nimi spokojeni ?
azsinanecovzpomenu
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Senzor čistoty vzduchu - IKEA? jen snímání co2, jaký?:)
Ahoj, nevíte o nějakém pěkném měřidle kvality vzduchu? líbí se mi ten z ikey, je překrásný, ale píš…
oujee21
Před 3 lety
3
Dočasný svod vody ze střechy
Dobrý den, Chci se zeptat, zda se dá použít drenážní trubka perforovaná na dočasný svod vody ze žl…
wacko
Před 3 lety
8
Kuchyne ASKO
Ahoj..muzu poprosit o zkusenosti s kuchynemi z ASKA, kdo mate? Moc dekuju.
zuzapraha
Před 3 lety
3
Vybaveni MEXEN
Zdravim, ma tu nekdo zkusenosti se znackou Mexen? delaji celkem levne a pekne baterie atd. Zajima m…
ko_taz
Před 3 lety
1
Jake baterie pro nejsnadnejsi urzbu? bila/cerna?
Zdravim, jsme ve fazi vybirani baterii a ostatnich veci do koupelny a chtel bych se zeptat jake ma …
puhelin
Před 3 lety
2
Kompozitní sítě a tyče
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s kompozitními sítěmi a tyčemi do základů místo klasických ocelov…
raziel628
Před 3 lety
2
TČ země voda: značky, zkušenosti
Zdravím! Je zde mnoho diskusí o TČ, ale většinou se zabývají variantou vzduch-voda. My se zatím spí…
snaper86
Před 5 měsíci
1
2
34
Závěsný WC nosnost
Děláme rekonstrukci stareho bytu a jsou tam slabe zdi, tak se bojím dávat na WC závěsný záchod.Gebe…
kofejn
Před 3 lety
10
Rozvodnice do vápenopískové zdi?
Zdravím, kdo jste stavěli z vápenopískových cihel, jak jste řešili v domově rozvodní skříň? Do zdi…
kofejn
Před 3 lety
6
Stavební firma Liberecky kraj
Ahoj všem, chtěli bychom stavět RD, aktuálně jsme ve fázi tvorby projektu a na podzim bychom rádi z…
jirkajn
Před 3 lety
4
Fenolická pěna
Zdravím vás chci se zeptat jestli jste nahrazovali fenolickou pěnu mám ji psanou přes věnec je to š…
obludak
Před 3 lety
5
Stavba první dům, pak garáž, stavební povolení
Chystám se stavět rodinný dům, který nemá garáž, ale rad bych si udělal samostatně stojící garáž, t…
franti_p
Před 3 lety
6
Smlouva budoucí
Zdravím, během 2 měsíců by jsme měli podepisovat smlouvu o smlouve budouci skrz pozemek. Chtěla by…
milanq
Před 3 lety
2
Spároklad. Umí někdo?
Hezký den, chtěla bych vás požádat o kontakt na někoho, kdo by byl schopen zpracovat pro nás spárok…
tynkasss
Před 3 lety
1
Nová koupelna v patře a její rozvody
Zdravím, řešíme právě rekonstrukci horního patra v rodinném domě, dolní je již zrekonstruované. …
puhelin
Před 3 lety
2
Saeco GranAroma nebo Siemens EQ.6
Ahoj, nemůžu se rozhodnout mezi těmito 2 kávovary, máte někdo zkušenost? Chtěla bych, aby bylo možn…
kokli2
Před 3 lety
1
Zateplení stropu bungalovu
Zdarec lidi, mám dotaz. Stavím bungalov s valbovou střechou. V projektu mám zateplení vatou :150mm …
xkarlos
Před 3 lety
21
Rada se zelení před domem :)
Ahoj všem, našel by se tu někdo kdo se věnuje zahradničení, je profík či podobně? Máme malou předza…
puhelin
Před 3 lety
26
Ytong
Zdravím chci se zeptat zdil jste někdo z ytong 500 kolik chtěly zedníci za m2 zdění mám nabídku 800…
jirkajn
Před 3 lety
10
Jídelní židle
Začínám vybírat nové židle, protože Inglof z Ikei, co máme teď, začínají dosluhovat.. Moje požadav…
jakuda
Před 3 lety
2
Projektant Královéhradecký kraj - aktuálně
Dobrý den. Doporučil by mi prosím někdo dobrého projektanta/firmu z Královéhradeckého kraje, s nímž…
snalinka
Před 3 lety
11
Rozdily v cenovych nabidkach
Ahojky, rozesilam aktualne CN na okna jak ve verzi plast, tak drevo. Zatim mi prisla prvni CN na 26…
dzanek771
Před 3 lety
11
1
2
…
155
156
157
158
159
…