O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Umístění komínu - rada
Dobrý den všem, Rád bych poprosil o radu, komentáře, tipy. Řešíme jak ideálně umístit komín ke kr…
doog
Před 3 lety
8
Zrušení objednávky projektanta
Dobrý den,, lze zrušit objednávku projekčních prací? Ještě jsme nic nezaplatili, ale s projektantem…
milanq
Před 3 lety
7
Překlady a věnec
Zdravím stavebníci, jdu se zeptat na jednu věc ohledně věnce. Chtěl jsem se zeptat zda je možnost …
franti_p
Před 3 lety
2
Stavební povolení - dodavatelskY
Dobrý den, mám asi problém s tím, že chci stavět dům sám svépomocí. Na stavebním úřadě mi povolili …
jardin2022
Před 3 lety
8
Rekonstrukce / oprava závad před prodejem - má smysl?
Dobrý den, vlastním 1+1 a zhruba do 3-5 let se plánuju přestěhovat do většího. Byt sice nemám v pův…
nuonuon
Před 3 lety
7
Dekor okna v kuchyni
Dobrý den, budeme mít v kuchyni nad pracovní deskou okno s parapetem a řeším dekor okna. Pracovní i…
michaelabinasova
Před 3 lety
1
Sádrokartonová predstěna
Dobrý den, prosím o radu. Provádíme rekonstrukci 3 patra. Byla zbourana střecha a udělané nové věnc…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
3
Rolety
Zdravím stavim bungalov z 25 ytong + 16 polystyren jak tam zabudovat kastlíky na rolety venkovní …
franti_p
Před 3 lety
6
sponzor fóra
EPS G
Dobry den, v projektu mam psany eps g, na fotkach vsude bily polystyren. Proc mi tam dali jiny nez …
jarin1
Před 3 lety
5
Zahradní dřevěný domek s fásadou
Zdravím, budeme stavět obyčejný zahradní zahradní domek, který bude postavený na dlažbě. Chtěl byc…
petrmm
Před 3 lety
8
Provence styl- jaký jídelní stůl zvolit?
Ahoj :slight_smile: Chceme kupovat nový jídelní set a vitrínu do obýváku. Zatím jsme v nájmu, tak s…
anyroxy
Před 3 lety
9
Prilohy ke koordinovanemu stanovisku - Ostrava
Zdravim, budu zadat magistrat Ostravy o koordinovane stanovisko a moc nerozumim tomu co vlastne vse…
puhelin
Před 3 lety
4
Ytong 500, žaluziový kastlík
Dobrý den, chci se zeptat jak jste řešili podomítkové žaluziové kastlíky v místě překladu pro Yton…
franti_p
Před 3 lety
12
Podlaha DUB - SAVANNE
Dobrý den, nemáte někdo vinylovou podlahu NOVO - Dub Savanne nebo ROBUSTO - Dub Savanne? Neposlali …
luciekrat
Před 3 lety
1
Jakou máte fasádu ke střeše Coppo Ferrara?
Dobrý den, máme střešní tašku Mediterran Coppo Ferrara a pořád se nemůžeme s manželem dohodnout jak…
alda33
Před 3 lety
2
Navrnh kuchyne v panelaku
Dobry den dostala jsem navrh kuchyne, prosim o radu, zda se Vam to libi nebo zmena. Drevodekor bude…
jeslan
Před 3 lety
1
2
34
Zedník na pomoc se základy Opava
Dobrý den, nemáte kontakt na (šikovného) zedníka, který by měl čas pomoci nám se základovou deskou.…
reqare
Před 3 lety
1
Pohyb krovu a utržení od zdí?
Zdravím stavebníky, mám dotaz, jestli je možné, aby se pohnul krov během posledního týdne tak moc, …
oskar83
Před 3 lety
1
2
...
3
85
Domecos
Zdravím, Chtěl jsem se zeptat má někdo zkušenosti se stavební firmou Domecos? https://www.domecos.…
kamil_z
Před 3 lety
1
Pracka s vrchnim plnenim
Prosim o doporuceni na pracku. Potrebuji do uzsiho prostoru.. takze vrchni plneni. Co nejvetsi obje…
kacasa
Před 3 lety
3
Obložkové zárubně v paneláku
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na váš názor, jak byly provedeny obložkové zárubně v panelovém byt…
kofejn
Před 3 lety
2
Názor na digestoř
Dobrý den, budeme zařizovat kuchyň a jsme teď u fáze výběr vhodných spotřebičů. Prosím, o názory - …
veverik_
Před 3 lety
17
Pujde takovy lustr do sadrokartonu?
Zdravim, mate nekdo takovy lustr do sadrokartonu? Je to ok? Dekuji za odpoved :slight_smile:
kofejn
Před 3 lety
6
Odpady v bytě - je to možné?
Zdravím, hraji si s rozložením bytu a přemýšlím o přehození kuchyně do jiné místnosti. Ale nevím, j…
tade10
Před 3 lety
20
Nábytek a sanita z Polska
Zdravím. Nekupoval jste někdo v Polsku koupelnové zařízení. Vyjde to cenově výhodněji ? Máte tip na…
regenbogen
Před 3 lety
2
Půdorys 5+kk bungalov
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co říkáte na náš půdorys přízemního baráčku. Jedná se o bungalov …
coud17
Před 3 lety
18
Kopaná (šachtová) studna
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je někdo nebo byl v podobné situaci. Mám pozemek v lokalitě…
libor7
Před 3 lety
7
Kuchyňská linka s ostrůvkem
Dobrý den, prosím o radu, jak nejlépe řešit linku s ostrůvkem a jídelním stolem. Projektant nám to …
anela13
Před 3 lety
22
Cena pozemku
Dobrý den Vlastnime parcelu , která byla pořizována v r.1993 jako parcela pro výstavbu RD, byla te…
milanq
Před 3 lety
8
Posuvné okno
Dobrý den, máte prosím někdo posuvné okno (ne balkonové dveře)? Máme mít posuvné okno cca 2500 x 19…
nejaga
Před 3 lety
1
1
2
…
157
158
159
160
161
…