O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zcela uzavřený sprchový kout
Dobrý den, plánujeme sprchový kout, který je ze tří stran vyzděný. Na čtvrté straně budou standardn…
tomas_manca
Před 3 lety
7
Zmoklé krovy - je to problém?
Dobrý den, minulý týden nám dělali krovy a od té doby na ně prší a sněží. Střecha by se měla doděla…
s_he
Před 3 lety
3
Těsnění HSportálu
Máte zkušenosti s reklamací HSportálu? Máme plastový (bohužel jsme se prodejcem nechali přesvědčit)…
majak78
Před 3 lety
6
Prosím o zhodnocení kuchyně
Hezký den, Už nějakou dobu sleduji Vaše nápady a postřehy tady na stránkách. Tentokrát si píšu o ra…
netty_
Před 3 lety
10
Zkušenosti s voskovanou podlahou např. Scheucher na schodiště-neošoupe se časem bez lakované úpravy?
Dáváme zhotovit schodiště. Pouze nášlapy na schody, ne celodřevěné schody. Výška nášlapu 2 cm + vep…
janazzz
Před 3 lety
12
Jaký typ střechy ?
Ahoj, nemůžeme se rozhodnout jakou střechu🙄,. Projektant nám dal tyto 4 možností (valbová, plochá, …
travas
Před 3 lety
17
Rekonstrukce bytu 45m2, nejdříve podhled a pak ytong příčky?
Rád bych se zeptal na názor zda je dobrý nápad v bytě kde byly odstraněny všechny příčky a budou se…
jan_kotlar
Před 3 lety
4
Úrok 2.79 - dát si kratší nebo delší fixaci??
Myslíte si, že úrok 2.79 je dobrý? V této době asi ano, ale dát si fixaci na 7 let? Před rokem jsme…
tomus
Před 3 lety
15
sponzor fóra
Posouzení půdorysu
Prosím o názor na půdorys k rekonstrukci domku z 60tých let - uvítám vaše postřehy a připomínky! O
ondra_knif
Před 3 lety
6
Kotel Viadrus - nevyskočí teplota
Máme nový kotel Viadrus U22. Starý kotel byl bez problému, ale nový je děs a hrůza :smiley: Jedná s…
smajlik345
Před 3 lety
3
Výběr plynového kondenzačního kotle
Zdravím, stavíme RD, jendopodlažní bungalov, zastavěna plocha 160m2, obytná 110m2m, TZ dle projekt…
wpavel
Před 3 lety
3
Malá automatická pračka
Dobrý den, poradí mi někdo, jakou si máme koupit automatickou pračka s malou náplní? Zůstali jsme j…
blondynka400
Před 3 lety
4
Odvětrání kanalizace a geberitu (průměr trubky)
Zdravím, Prosím, jaký průměr trubky máte na odvětrání kanalizace a geberitu u rodinného domu. Tru…
vladimir_sacha
Před 3 lety
15
Rozpočet bungalov na klíč
Zdravím, zajímal by mě Váš názor nebo porovnání toho kdo momentálně staví, za kolik se dá momentáln…
tomus
Před 3 lety
12
Pochozi dlažba kolem domu
Krásný večer,snažili jsme se na řešení přijít sami,ale už nechceme udělat další přešla,který nás bu…
michalaslajsova
Před 3 lety
1
Vyztužení zdi z VPC
Dobrý den,můžu se zeptat těch kteří stavěli z VPC 17,5 cm jak řešili vyztužení zdi v garáži (součá…
petzold
Před 3 lety
2
Umyvadlo v pracovně
Chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte tip na vzhled umyvadla v pracovně. Předělávame pokoj, kde …
arwene
Před 3 lety
8
Kuchyně Brick
Dobrý den, má někdo doma tuhle kuchyňskou linku z jena/okay nábytku ? Jak jste spokojení ? Pokud m…
katkamor
Před 3 lety
5
Legalizace černé přístavby
Zdravím, chci koupit dům v dražbě. Mám zatím předvybraných několik možností. Bohužel prakticky všec…
janule123
Před 3 lety
10
Cena hrubé stavby / či celková cena
Zdravím, mame tady někoho, kdo letos stavel bungalov? Mame v planu postavit svepomoci dum o rozmere…
martin_s
Před 3 lety
20
Elektrokotel dotaz
Dobrý den, ráda bych Vás požádala, zda by mi někdo objasnil fungování elektrokotle. Jsme čerstvě na…
wpavel
Před 3 lety
7
Egger Ferro bronzový - máte někdo tuto pracovní desku?
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat,jestli tady někdo máte v kuchyni pracovní desku v odstínu "…
quaj
Před 3 lety
4
Pokažený spád ve sprchovém koutě?
Zpětné se mi zdá,že spád je zbytečně velký prostě koryto. Navíc dlažba je nařezána podle mého taky …
lenka_hanakova
Před 3 lety
3
Filtrace dešťové a pitné vody.
Ahoj Jak filtrujete dešťovou vodu kterou používáte na splachování wc? Plánuji to takto: V retenční…
mamkaeva
Před 4 měsíci
26
Invado Tamparo 3
Dobrý den, prosím máte někdo dveře Invado Tamparo 3 v dekoru Dub podzimní? Prosím foto v reálu? Mo…
matysce
Před 3 lety
1
Další projekt k diskuzi
Mohla bych Vas poprosit o rady a postřehy k tomuto projektu? Jsme mladý pár, který plánuje 1 dítě.…
pepitocz
Před 3 lety
21
Koncept nového domu - zpětná vazba/kritika/rady
Zdravím, toto je můj první návrh konceptu domu, mohl bych vás poprosit o zpětnou vazbu na tento ná…
radim2015
Před 3 lety
24
Hliníkové pergoly
Dobrý den , máte někdo zkušenost s firmou Lamark bioklimaticke pergoly ?? Popřípadě i s nějakou jin…
janalucie
Před 3 lety
1
Projektant okolí Kladna
Dobrý den, po špatné spolupráci s projektantem opět sháním architekta/projektanta na RD z VPC cihel…
vikiviki1
Před 3 lety
3
Nový plánovač IKEA
Dobrý den, zkoušel někdo nový plánovač? Měla jsem uložený "projekt" a teď se nemůžu proklikat na te…
asdai
Před 3 lety
10
1
2
…
157
158
159
160
161
…