O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kuchyň oddělená od obýváku
Ahoj, prosím zachraňte mě :slight_smile: Že máte někdo kuchyň oddělenou od obýváku?! Alespoň částeč…
puhelin
Před 3 lety
1
2
33
Kuchynské spotřebiče concept
Budeme dělat kuchyn. Nemáme nijak velký rozpočet. Máme katalogy a spolupracujeme s truhlářem. Máte …
anntroj
Před 3 lety
9
Krb s výměníkem
Zdravím, potřebovala bych radu od zkušenějších. Máme kotel na tuhá paliva ale konci nám emisní tří…
wpavel
Před 3 lety
11
Špatná penetrace
Ahoj, prosím o pomoc. Já blbec koupil v obchodě penetraci pod omítku místo hloubkový. Naštěstí js…
staqor
Před 3 lety
1
Jaký elektrický sušák do koupelny? Klasika/moderna - zkušenost?
Hezký den, vybíráme elektrický sušák do koupelny od PMH (https://www.pmh-co.eu/produkty/elektricke…
charvat1976
Před 3 lety
4
Návrh na změnu dispozice vnitřních prostor domku
Dobrý den - zdědil jsem přízemní řadový domek se dvorem a zahradou - rok výstavby 1959 - o který se…
pepitocz
Před 3 lety
8
Odhadne někdo cenu rekonstrukce (inzerát)?
Ahoj, dokázal by někdo odhadnout, za kolik to zrekonstruujeme? Nízká cena asi nebude způsobená jen …
janule123
Před 3 lety
15
Projekt, co myslíte?
Hezký den, co říkáte na tento projekt? Uvítám nějaké postřehy, děkuji. :slight_smile:
zdehru
Před 3 lety
1
2
37
sponzor fóra
Zemědělská stavba
Mám dotaz, lze nějak úředně přepsat stavbu, která je vedena jako zemědělská stavba(dříve používaná …
milanq
Před 3 lety
9
FVE v kombinaci s teplovodní podlahový vytápěním
Zdravím, chci se zeptat na zkušenosti s fotovoltaikou v kombinaci s teplovodní podlahový vytápěním…
rumcajk
Před 1 rokem
21
Výše sankcí vůči stavební firmě
Dobrý den, prosím, můžete mi napsat (případně soukromě), jaké sankce a úroky z prodlení máte nastav…
petr86
Před 3 lety
4
Cerna kovova futra /zarubne
Dobrý den, v domečku Starém cca do 40 let jsou Černě natřené železné futra a Kovové části. Chtěla b…
sarasarita
Před 3 lety
4
Nastevani termostatu u teplovodniho podlahoveho vytapeni
Ahoj, chtel bych se pobavit jake mate zkusenosti a jak mate nasteveny casovy termostat pro podlahov…
zubr487
Před 3 lety
10
Vedlejší rozpočtové náklady
Dobrý den, rádi bychom se zeptali, zda je zcela běžné, že si stavební firmy v případě stavby domu n…
evuleh
Před 3 lety
6
Stavba na : Orná půda - trvalý travní porost
Dobrý den, Chci se zeptat, jak a kde začít. Chtěl bych si postavit na vlastním pozemku, který je o…
selskyrozum
Před 3 lety
10
Vinyl Gerflor Durango Taupe 0751
Dobrý den, máte někdo v interiéru - Vinyl Gerflor Durango Taupe 0751 a měli byste nějaké fotky? Dě…
mrquestion
Před 3 lety
1
Co si myslíte o mém plánu. Jaký bude rozpočet?
Ahoj, co si myslíte o mém plánu? Jedná se o upravený dům https://www.lavarch.com/product/standard-1…
artep1987
Před 3 lety
17
PVC
Dobrý den, může se na podlahové (vodní) topení položit obyčejné PVC v roli? Máte někdo zkušenost?
jitamir
Před 3 lety
1
Zafixování nové sazby s předstihem dvouletým
Zdravím střecháčci. Momentálně řeším refix s předstihem. Vyplatí se uzavřít ještě se zabou pod 3,5%…
hypo_holka
Před 2 lety
1
2
34
Špatně zhotovené omítky
Ahoj všichni, měla bych takovou otázku... Nechali jsme si s přítelem zhotovit od kamaráda melouchem…
panlorenc
Před 3 lety
4
Projekt bungalov návrh
Hezký den, máme první návrh na bungalov, prosím o nějaké postřehy a připomínky. Nějak si nejsem jis…
puhelin
Před 3 lety
11
Rekonstrukce soc.zar. pro seniora
Budeme rekonstruovat v novostavbe malou koupelnu pro seniora,wc je zvlast,koupelna je nudle bez okn…
wiki85
Před 3 lety
8
Zanesené průtokoměry v rozdělovači podlahového topení
Mám dva roky nové podlahové topení a zjistil jsem, že mám zanesené průtokoměry. Nevíte čím by to mo…
vimamima
Před 3 lety
2
Stahovací lať
Dobrý den, chci se zeptat jak dlouhou stahovací lať si mám koupit ke stavbě domu. Jestli s libelami…
michal_klicka
Před 3 lety
1
Podlahové topení v dřevostavbě
Stavíme malou dřevostavbu na betonových patkách, tj. bez betonových základů, podlaha je také koplet…
vimamima
Před 3 lety
3
Sádrokartony
Hezký den všem, chci se zeptat kolik dáváte na hodinu sadrokartonaři? Nám řekl 400 za metr. Že tak …
tynuska1990
Před 3 lety
1
Není místo na garnýže
dobrý den, zkouším, jestli bych tu nenašla radu. Teprve nedávno jsem zjistila, že i firma udělala …
burek
Před 3 lety
17
Doložení dokumentů projektantovi
Dobrý den, prosím, potřebovala bych poradit. Máme doložit projektantovi dokumenty a s těmito si nev…
rades89
Před 3 lety
17
Mezonet- obývák dole nebo nahoře?
Ahoj :slight_smile: Přemýšlíme o koupi mezonetového bytu v novostavbě. Ještě to není zcela postaven…
japona
Před 3 lety
10
Myčka nereaguje
Nejde nám myčka. Nejde ani zapnout a nereaguje na žádné tlačítko. Jak kdyby nebyla zapojená do zdi.…
vladimir_sacha
Před 3 lety
7
1
2
…
159
160
161
162
163
…