O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rekonstrukce nebo demolice ?
Ahoj, přemýšlíme o koupi domu k rekonstrukci a jdu si k vám pro radu. Dá se podle fotek poznat, jes…
pertpak
Před 3 lety
6
BYT - Obýv. pokoj + jídelna + kuchyně - 31m2
Dobrý den, rád bych Vás požádal o nápady a inspiraci, jak dispozičně uspořádat vybavení obývacího …
kassal
Před 3 lety
7
Studna - nerezová tkanina
Dostal jsem nabídku od firmy Profivoda, kde jsou 3 cenové možnosti. Vybral jsem si střed, ale je ta…
noga
Před 3 lety
1
Plot - Plotové sloupky BEST - LUNETA I COLORMIX BRILANT
Zdravím máte někdo plotové sloupky z BEST - LUNETA I COLORMIX BRILANT? Vysušuje se barva po x lete…
wacko
Před 3 lety
2
Sousede rozhodli
Dobry den, Zijeme v RD, ktery je rozdelen na nekolik BJ, ale nemame SVJ. Mame společnou tlakovou k…
franti_p
Před 3 lety
5
Kompozitní "křemenná deska a panel do kuchyně" z Ikey RAHULT, máte?
https://www.ikea.com/cz/cs/p/rahult-nastenny-panel-na-miru-cerna-vzor-kamen-kremen-90216623/#conten…
myfairlady
Před 3 lety
1
Změna stavebního materiálu
Zdravím, Mám dotaz ohledně změny stavebního materiálu. Máme vydané stav.povolení na Heluz Family 5…
jarin1
Před 3 lety
6
HS portal 1,8m
Ahoj, mate nekdo HS portal v sirce 1,8m?
artep1987
Před 3 lety
13
sponzor fóra
Firma Futurol, recenze
Dobrý den, hledáme zastřešení terasy a zaujala nás nabídka od firmy Futurol. Pokud s ní máte zkušen…
luandro
Před 3 lety
2
Moduleo Country Oak 24277
Dobrý den, má prosím někdo podlahu Moduleo Country Oak 24277? Jaký k ní máte odstín dveří a oken? D…
lucievlckova
Před 3 lety
1
Světlost u balkonových dveří
Výrobci udávají 2 údaje u posuvných balkonových dveří. "světlost po odsuvu bez dorazu" a "světlost…
wampec
Před 3 lety
1
Mramorový koberec
Máte někdo v kuchyni popř. v jiných místnostech mramorový koberec? Jak jste spokojeni? Nemáte foto?…
konopka125
Před 3 lety
1
Máte někdo doma lomenicově schodiště s dřevěným či vynil.obkladem prosim?
Ahoj, čeká nás stavba dřevostavby letos na jaře a zajímají mě zkušenosti se schodištěm. Chtěla bych…
stavitel2
Před 3 lety
1
Posuvné okno Gealan smoovio
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s tímto typem posuvu? Prodává Okno styl. Děkuji.
nejaga
Před 3 lety
1
Halifax dub přírodní a jeho jiné pojmenování
Zařizujeme a poradili byste u dubu Halifax jiné názvy v běžně dostupných prodejnách nábytku? Co jse…
abasim
Před 3 lety
3
Proc se nejdriv lepi obklad a az nasledne dlazba?
Chystam se obkladat koupelnu a vsichni uvadi ze zasadne nejdriv obklad sten a az pak dlazbu, ale vu…
legoss
Před 3 lety
20
Problém, když není pozemek psány na mě?
Pozemek je psaný na dědu a dovolil mi na něm stavět. Nebude to problém např pro stavební povolení, …
marketaskra
Před 3 lety
27
Okna - modrošedá
Dobrý den, nemá zde někdo okna v odstínech modrošedé? Holubí modrá 5014, pastelově modrá 5024. Jde …
barebare
Před 3 lety
2
Kuchyně Vigo
Chci se zeptat, má tady někdo kuchyn Vigo nejlepe tu sedivou s hnedou. Jak jste sní spokojené?
tynuska1990
Před 3 lety
1
Uzavření vlhkosti v podlaze před pokládkou vinylu
Dobrý den, prosím o radu zkušenější. Máme vlhkost betonu okolo 3%, pro pokládku lepeného vinylu po…
obludak
Před 3 lety
3
Foukaná izolace na půdě
Koupili jsme byt a děláme kompletní rekonstrukci, a máme byt přímo pod půdou, tak jsme přemýšleli ž…
jandour
Před 3 lety
4
Skleněné schodiště - zvládneme vyrobit sami?
Chceme skleněné zábradlí na horní podestu schodiště - viz foto. Nemáme tam jen ten boční a spodní v…
panlorenc
Před 3 lety
8
Mléčné sklo u světlíku - vstupní dveře
Krásný den, mohu se zeptat, kdo máte ve světlíku vedle vstupních dveří mléčné sklo, kolik přes ně …
brblalka
Před 3 lety
4
Dýhované podlahy
Po letech přemýšlíme, že bychom vyměnili podlahy. V současnoti máme laminátové podlahy Egger (občas…
jd1939
Před 3 lety
1
Tabulka posouzení vlhkostí bilance
Zdravím všechny a prosím toho, kdo rozumí tabulce z DEKu, o pomoc s vysvětlením. Mělo by to být pos…
zinzin
Před 3 lety
5
Bílý technistone na pracovní desku = sebevražda? :D
Otázka je jasná... navrhli jsme si krásnou kuchyni, hodila by se nám VELICE bílá pracovní deska. Bo…
veverik_
Před 3 lety
6
Soudní znalec
Dobrý den, jestli můžete doporučit dobrého soudního znalce na dřevostavby. Moc děkuji.
uhrin
Před 3 lety
1
Materiál na skříně v dětském pokoji
Dobrý den, zajímá mě zkušenost s laminem na skříně v dětském pokoji, dcera bude mít bílou, kluci s…
lommi
Před 3 lety
9
Remal vinyl
Máte někdo zkušenost s vinylovou barvou od Remalu? Máme sádrové omítky a napenetrováno (někde dokon…
danny88
Před 3 lety
1
Obklady Pilch Madera
Dobrý den, nevíte prosím někdo, kde bych mohla koupit obklady a dlažbu Pilch Madera samba? Potřebu…
legoss
Před 3 lety
2
1
2
…
159
160
161
162
163
…