O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Výše sankcí vůči stavební firmě
Dobrý den, prosím, můžete mi napsat (případně soukromě), jaké sankce a úroky z prodlení máte nastav…
petr86
Před 3 lety
4
Cerna kovova futra /zarubne
Dobrý den, v domečku Starém cca do 40 let jsou Černě natřené železné futra a Kovové části. Chtěla b…
sarasarita
Před 3 lety
4
Nastevani termostatu u teplovodniho podlahoveho vytapeni
Ahoj, chtel bych se pobavit jake mate zkusenosti a jak mate nasteveny casovy termostat pro podlahov…
zubr487
Před 3 lety
10
Vedlejší rozpočtové náklady
Dobrý den, rádi bychom se zeptali, zda je zcela běžné, že si stavební firmy v případě stavby domu n…
evuleh
Před 3 lety
6
Stavba na : Orná půda - trvalý travní porost
Dobrý den, Chci se zeptat, jak a kde začít. Chtěl bych si postavit na vlastním pozemku, který je o…
selskyrozum
Před 3 lety
10
Vinyl Gerflor Durango Taupe 0751
Dobrý den, máte někdo v interiéru - Vinyl Gerflor Durango Taupe 0751 a měli byste nějaké fotky? Dě…
mrquestion
Před 3 lety
1
Co si myslíte o mém plánu. Jaký bude rozpočet?
Ahoj, co si myslíte o mém plánu? Jedná se o upravený dům https://www.lavarch.com/product/standard-1…
artep1987
Před 3 lety
17
PVC
Dobrý den, může se na podlahové (vodní) topení položit obyčejné PVC v roli? Máte někdo zkušenost?
jitamir
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Zafixování nové sazby s předstihem dvouletým
Zdravím střecháčci. Momentálně řeším refix s předstihem. Vyplatí se uzavřít ještě se zabou pod 3,5%…
hypo_holka
Před 2 lety
1
2
34
Špatně zhotovené omítky
Ahoj všichni, měla bych takovou otázku... Nechali jsme si s přítelem zhotovit od kamaráda melouchem…
panlorenc
Před 3 lety
4
Projekt bungalov návrh
Hezký den, máme první návrh na bungalov, prosím o nějaké postřehy a připomínky. Nějak si nejsem jis…
puhelin
Před 3 lety
11
Rekonstrukce soc.zar. pro seniora
Budeme rekonstruovat v novostavbe malou koupelnu pro seniora,wc je zvlast,koupelna je nudle bez okn…
wiki85
Před 3 lety
8
Zanesené průtokoměry v rozdělovači podlahového topení
Mám dva roky nové podlahové topení a zjistil jsem, že mám zanesené průtokoměry. Nevíte čím by to mo…
vimamima
Před 3 lety
2
Stahovací lať
Dobrý den, chci se zeptat jak dlouhou stahovací lať si mám koupit ke stavbě domu. Jestli s libelami…
michal_klicka
Před 3 lety
1
Podlahové topení v dřevostavbě
Stavíme malou dřevostavbu na betonových patkách, tj. bez betonových základů, podlaha je také koplet…
vimamima
Před 3 lety
3
Sádrokartony
Hezký den všem, chci se zeptat kolik dáváte na hodinu sadrokartonaři? Nám řekl 400 za metr. Že tak …
tynuska1990
Před 3 lety
1
Není místo na garnýže
dobrý den, zkouším, jestli bych tu nenašla radu. Teprve nedávno jsem zjistila, že i firma udělala …
burek
Před 3 lety
17
Doložení dokumentů projektantovi
Dobrý den, prosím, potřebovala bych poradit. Máme doložit projektantovi dokumenty a s těmito si nev…
rades89
Před 3 lety
17
Mezonet- obývák dole nebo nahoře?
Ahoj :slight_smile: Přemýšlíme o koupi mezonetového bytu v novostavbě. Ještě to není zcela postaven…
japona
Před 3 lety
10
Myčka nereaguje
Nejde nám myčka. Nejde ani zapnout a nereaguje na žádné tlačítko. Jak kdyby nebyla zapojená do zdi.…
vladimir_sacha
Před 3 lety
7
Renovace puvodnich skrini
Dobrý den, máte prosím někdo nápady, jak renovovat původní vestavené skříně v předsíni? Dveře bud…
obludak
Před 3 lety
2
Rekonstrukce s kompletní demolicí a zvětšení domu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na radu. Řešíme koupi pozemku i se starým domem, který je v havarij…
puhelin
Před 3 lety
6
Aduro hybrid
Ahoj, chtěla jsem se poptat jestli už někdo má tyto kombinovaná kamna. Jinak mám v plánu elektrokot…
monybee
Před 3 lety
1
Nabídka oken - profil 78 nebo 92?
Zdravím. V příloze přikládám část nabídky oken od firmy. Poradíte, zda je vhodnější do staršího dom…
raziel628
Před 3 lety
3
HS Portál, hliník - kondenz uvnitř rámu.
Dobré odpoledne, zkusím ještě zde ve fóru... Máte, prosím, někdo zkušenost, že by se Vám uvnitř r…
kristyna_senf
Před 3 lety
1
Ostrůvková digestoř do podhledu nebo do stropu
Dobrý den, řešíme otázku umístění stropní ostrůvkové digestoře Faber Heaven Glass Flat 2.0 (odsáván…
tytynda
Před 1 rokem
16
Zahradní sklep - izolace stropu a vlhkost sklepa
Dobrý den, chtěla bych se zeptat těch, co realizovali v zahradě ve svahu vlhký sklep na ovoce a ze…
jenye
Před 2 lety
5
Stavební firma Zlín a okolí
Dobrý den, prosím o doporučení stavební firmy působící v okolí Zlína pro novostavbu RD, která je i …
evuleh
Před 3 lety
1
Černé kování na interiérové dveře? Inspirace
Hezký den, nyní jsme ve fázi výběru kování na interiérové dveře do naší novostavby a nemůžeme se st…
petraaa888
Před 3 lety
4
Projektant Uherské Hradiště a okolí
Dobrý den, máte prosím doporučení na projektanta v okolí Uherského Hradiště? Děkuji
mxm1919
Před 3 lety
6
1
2
…
160
161
162
163
164
…