O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jaký kotel na uhlí
Poradíte prosím někdo jak to bude do budoucna s vytápěním domu uhlím? Někde se říká že uhlí nebude,…
wpavel
Před 3 lety
10
Kolejnicena bazén
Dobrý den, prolezl jsem internet a nemohu najít samostatný prodej kolejnic, které se dávájí k bazén…
danula85
Před 3 lety
1
Snížení silničních obrubníků
Zdravím, má někdo zkušenost se snížením silničních obrubníků? Máme v plánu zrušit předzahrádku pře…
kekita
Před 3 lety
4
Izolace a těsnění mezi kouřovodem a zdí
Dobrý den přeji, chtěl bych vás požádat o radu jak postupovat s izolací či těsněním. Zrušil jsem pr…
bluegoof
Před 3 lety
1
Vrtání do nového obkladu - odborníka?
Dobrý den, staví nám byt developer a obloží nám koupelnu. Budeme tam ale chtít (až dodatečně, po na…
jkjkj
Před 3 lety
28
Mokrý roh u podlahy
Zdravíčko, chtěl bych se zeptat, jak bojovat s mokrým rohem v místnosti. Souvisí to nejspíše s tím,…
zubr487
Před 3 lety
2
Tepelne cerpadlo Zeme/Voda ...zkusenosti
Ahoj vsem, po tom masakru s plynem a el. co letos probehl, durazne zvazujeme predelat nas projekt z…
mp77
Před 3 lety
31
Rozvržení koupelny - nějaké tipy?
Dobrý den, právě přemýšlím nad rozvržením koupelny a nevím si moc rady. Koupelna má cca 7m a měla b…
burek
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Fasáda a plíseň ?
Rodiče mají starší dům. Velmi často se vyskytovala a vyskytuje v pokojích plíseň. Od doby co se 2 …
smajlik345
Před 3 lety
5
Podpis zesnuleho souseda
Potrebuji podpis sousedu k ohlaseni stavby, bohuzel jeden z vlastniku SJM zemrel a dedicke rizeni n…
milanq
Před 3 lety
6
Povoleni na stavbu plotu
Zdravim, chtěl bych se zeptat, zda se mě musí soused ptát či žádat na povolení na stavbu plotu. Zaj…
nostra123
Před 3 lety
4
Co je stavební firma povinna předat při předání stavby
Pěkný den, dokončujeme novostavbu a za 14 dní máme předávací den chtěla jsem se poradit co všechno …
dana_racko
Před 3 lety
2
Hrubá stavba
Dobrý večer, Měla bych dotaz ohledně rozpočtu. Firma, která mi bude stavět domek mi poslala rozpoč…
pavlanoso
Před 3 lety
5
Hnědá plechová střecha
Dobrý den, máte někdo plechovou střechu v hnědé barvě...nikde nemůžu najít reálné fotky. Nejlépe im…
mbb2214
Před 3 lety
1
Nápady a tipy před zahájením stavby
Zdravím, na jaře začínáme stavit RD svépomocí a již teď přemýšlím na co si dát pozor při stavbě hru…
mbb2214
Před 3 lety
1
Rezavá krbová vložka, kondenzace vody?
Máme krbovou vložku s TUV vyměníkem, Bef 730 Aqua, jak je v obestavě, tak máme dole mřížky, tak jak…
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
Smart home - má smysl kabeláž do hvězdy, nebo vše řešit bezdrátově?
Ahoj, nyní řešíme elektro u novostavby a stojíme před otázkou "smart home"... Hodně lidí mi doporuč…
petr86
Před 3 lety
3
CYKY 4X10MM2
Zdravim, potreboval bych poradit cim a jak bezpecne napojit (prodlouzit) privodni kabel do domu CYK…
amorgunov
Před 3 lety
7
Vhodný druh elektrického vytápění
Prosím do diskuze: budu potřebovat vytápět starý domek, obytná část 1+1, cca 38m2, zateplené strop…
zubr487
Před 3 lety
11
Revizni technik
Dobry den, Netusite, kde si stezovat popripade kam dat podnet na to aby revizak prisel o papiry? …
sikovnytata
Před 3 lety
20
Sádrová omítka a anhydrit
Zdravim, Kdo jste daval sadrove omitky a do podlahy anhydrit? Mam problem s vlhkosti uvnitr stavb…
zubr487
Před 3 lety
1
2
38
Annika house
Dobrý den, mohla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s firmou Annika house?
kachnakachna
Před 3 lety
2
Okna - tepelné prostupy
Zdravím, prosím o radu. Rekonstruujeme dům, k naší žádosti nám firma zaslala dokument k oknům a jej…
cyklos
Před 3 lety
4
Nákup materiálu ze zahraničí
Zdravím všechny stavebníky, chci se zeptat, zda nemáte praktické zkušenosti s nákupem stavebního ma…
jirka71
Před 3 lety
9
Dům na klíč v okolí Brna
Ahoj, asi neumím hledat, ale doporučí někdo dům na klíč v okolí Brna ? forma zděné stavby. Nejlépe …
tomus
Před 3 lety
3
Sádrokartony, jsou správně udělané
Známý nám dělal sádrokartony, myslíte že jsou dobře udělané?
netmaster
Před 3 lety
18
Souhlas sousedů se stavbou - úmrtí jednoho z nich
Potřebuji poradit ohledně souhlasu sousedů se stavbou. Budeme stavět RD a žádost o stavební povolen…
milanq
Před 3 lety
12
Poraďte vychytávky do kuchyňské linky:)
ahoj, plánujeme kuchyni, bude do L. Napadlo mě, pojďme sepsat vše, co je fajn u kuchyně nezapomenou…
sokil
Před 3 lety
14
Odvrácení stavebního povolení po podepsání souhlasu
Dobrý den, potřebovala bych od někoho prosím poradit. S manželem jsme sousedům podepsali stavební …
franti_p
Před 3 lety
9
Semmelrocl - city top elegant kombi bilohnedocerna
Zdravim, jsem na 80% rozhodla pro tuhle zamkovku, ale bohuzel mi nestaci fotka z katalogu, nemate n…
dollysek7
Před 3 lety
1
1
2
…
160
161
162
163
164
…