O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Krbova vlozka
Zdravim, mate nekdo krbovou vlozku ABSOLU 800 TRIVISIO pripadne neco podobneho 3 skla? Jak jste spo…
kedzitka
Před 3 lety
1
Vlhkost v bytě. Rada s koupí odvlhčovače, případně jiné řešení.
Dobrý den, máme byt 1kk s loftovým patrem v podkroví (přízemí cca 30 m2, otevřené patro 10 m2). V …
ventilatory
Před 3 lety
11
Prosím o názory na půdorys rodinného domu.
Dobrý den, prosím o názory na půdorys rodinného domu. Rozměr je 13m x 9m. Není 9 metrů moc široké? …
petrincak
Před 3 lety
4
Podlaha v bytě v 1. patře - místo prahu lišta?
Dobrý den, chceme dělat podlahu. Původní podklad je beton, na ten chceme dát separační fólií, Liapo…
radim2015
Před 3 lety
3
Půdní schody - začal se nám rosit půdní rám u schodů
Dobrý den,v chodbě se nám začal rosit půdní rám u schodů na půdu.viz.foto,chodbu máme chladnější,n…
zubr487
Před 3 lety
10
Zkušenosti s kurzy interiérového designu
Dobrý den, chtěla bych si udělat kurz interiérového designu. Nabídka kurzů je však široká. Můžete …
lokomotiva13
Před 3 lety
1
Názor na projekt přízemního domu
Zdravím, prosím vás o názor na tento návrh projektu. Omluva za zpracování, je to domácí náčrt. Děku…
mirimi
Před 3 lety
16
Prosím o názor na půdorys koupelny
Zdravim, prosim zkusene koupelniky a stavitele o nazor na koupelnu. dekor ted neni dulezite resit (…
hradecan
Před 4 měsíci
1
2
40
sponzor fóra
Tlaková zkouška topení
Dobrý den,prosím Vás o konzultaci. Mám položenou otopnou trubku a příští pátek nám budou lejt anh…
ajl007
Před 3 lety
8
Laura - dům od ThermoPlus
Zdravím, nemá někdo z Vás postavený dům Laura od fa ThermoPlus? Případně nějaký podobný tomuto? h…
katharinat
Před 3 lety
1
Obklady v koupelně - Geotiles Rust
Dobrý den, máte prosím někdo tyto obklady? Zajímalo by mě, jak vypadají v reálu na zdi :slight_smi…
legoss
Před 3 lety
2
Rolety den a noc na míru
Dobrý den,prosím,doporucite,kde objednat rolety den a noc na míru?Děkuji:slight_smile:
burek
Před 3 lety
3
Kropit desku v nízkých teplotách ?
Dobrý den chtěl bych se zeptat, 2 dny zpět jsem vyléval betonem základovou desku na rodinný dům 15c…
panlorenc
Před 3 lety
13
Stavíte někdo podle typového projektu od GSERVISU ? popř. dům Silian
Stavíte někdo podle typového projektu od GSERVISU ? popř. dům Silian. Jaká je vaše spokojenost s to…
jirkaverca8687
Před 3 lety
1
Umělý vánoční stromeček? Ano či ne?
ač jsem byla vždycky odpůrce, protže miluju tu vůni jehličí, které nám stromek domů vždy přinesl a …
pyramis
Před 2 lety
1
2
...
3
84
Dotaz k topení na nedokončené Stavbě
Zdravím všechny. Dnes nám zprovoznili tepelné čerpadlo. Začali jsme nyní stropy, tedy prostor nah…
kofejn
Před 3 lety
3
Našel jsem zasypanou studnu?
Po rozhovoru s jedním člověkem, který zde zahajoval práce na domě s pomocníky v roce 2002 (základy,…
vladimir_sacha
Před 3 lety
10
Připojení malého průtokového ohřívače na společný okruh
Zdravím, mohu malý ohřívač (nejmenší myslím 1,5 Kw ohřívač) k umyvadlu na WC (jen k opláchnutí ruko…
edison101
Před 3 lety
13
Návrh atypické koupelny+wc
Dobrý den, pravě finišujeme s hrubou stavbou a tak nějak váháme, co s koupelnou a WC. Bohužel na to…
kekita
Před 3 lety
2
Ochranne pásmo lesa a stavební povolení
Dobrý den, vlastním pozemek který sousedí s lesem rádi bychom stavěli na pozemku zahradní chatu. Pr…
milanq
Před 3 lety
22
Strikajici voda ze drezu vs parapet+okno - jak resite?
zdravim, zajima me jestli ma nekdo nejake sofistikovane reseni odstrikujici vody z drezu (napr kdyz…
wpavel
Před 3 lety
8
Dlouhá doba mezi stěhováním do nového a zůstáváním v původním - jak se vám žije? :)
Ahoj, stavějí nám byt v novostavbě, už t trvá dva roky, bydlet budeme za cca půl roku, jestli se po…
marvac
Před 3 lety
4
Jaká má být vzdálenost bazénu od domu?
Dobrý den, poradili byste mi prosím, jak daleko by mělo být jezírko nebo bazén od baráku, abych ner…
ellendos
Před 3 lety
2
Zrcadlo na wc
Prosím mate na wc zrcadlo? Potrebuju něco na zeď na umyvadlo. Je to samostatné wc. Dekuji moc
jenye
Před 3 lety
8
Krajská správa silnic a kácení stromů
Vlastníme pozemek, na kterém byl zaměřen geodetem výškopis a polohopis - to znamená stromy jsou zam…
jitulka89
Před 3 lety
16
Hlasitý termostat k podlahovému topení
Zdravim, koupili jsme hotovou novostavbu, kde je podlahove topeni. Termostat je pouzit VTN 3000. T…
wpavel
Před 3 lety
14
Zaměření kuchyně truhlářem
Ahoj, kdy Vám prosím Vás zaměřoval truhlář kuchyň? Před 14 dny nám vylili betonovou podlahu a ček…
tytynda
Před 3 lety
11
Dobrá stavební firma rd v ústeckém kraji? (Děčín a okolí)
Dobrý den, poradíte prosím kvalitní stavební firmu v okolí Děčína? Děkuji za odpovědi. Hezký den.
zuzik1232
Před 3 lety
1
Kombinace cihly a porobetonu v jedné příčce
Dobrý den, mám vystavěn kus příčky z porothermu a připravné kapsy 25 cm pro pokračování v podezdívc…
radimir
Před 3 lety
1
Podlaha - rekonstrukce
Dobry den. Rad bych poprosil o radu. Pri rekonstrukci chystame podlahu v obyvaku (je pod ni tempero…
zdenek13
Před 3 lety
1
1
2
…
160
161
162
163
164
…