O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Odvod kondenzátu z odvětrávacího potrubí
Dobrý den,řeším doma odvod kondenzdátu z větracího potrubí z koupelky a technické,mám tam dané ty l…
ventilatory
Před 3 lety
7
Betonová jímka jako sklep
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli jste si někdo nechali dát betonovou jímku jako sklep na uskladn…
vladimir_sacha
Před 3 lety
4
Stavební firma - základy, okr. Šumperk
Zdravíčko vespolek, rád bych požádal o tipy na stavební firmy realizující základy/základové desky i…
caesar82
Před 3 lety
1
Prodej RD a koupe bytu
Ahoj vsem, resim takovy mensi vnitrni myslenkovy pochod. Bydlime nyni v RD, cca 90m2 uzitne, 4kk s…
hana_k
Před 3 lety
6
Ekodomy doma
Dobrý dne máte někdo zkušenosti s firmou Ekodomy Doma?
flammerouge
Před 3 lety
1
HK-STAVBY s.r.o. a zkušenosti s nimi
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s firmou HK-Stavby s.r.o.? Já zatím jen problémy. Řešili jste s …
maxbublina
Před 2 lety
3
Negativní recenze Ondřej Zástěra
Dobrý den, ráda bych napsala negativní recenzi na našeho bývalého projektanta jménem Ondřej Zástěra…
vikiviki1
Před 3 lety
1
Chci stavět. kde začít, co chci?
Ahoj, přišlo to, mam pozemek, sítě udělány a mohu stavět. Co teď chci? Chtěl bych projekt na míru, …
snalinka
Před 3 lety
13
sponzor fóra
Vyklizení půdních prostor a garáže
Hledám v oblasti Zlín spolehlivou firmu na úklidové práce půdních prostor (cca 80 m2) a garáže. Nut…
peju
Před 2 lety
5
Nevíte, co by to mohlo být a co to způsobilo?
zdravím, dřevostavba s hliněnou omítkou mezi osb deskami a omítkou se udělali tyhle fleky, nevíte č…
wpavel
Před 3 lety
2
Okna Vekra, zkušenosti, recenze...
Můžete mi prosím poradit s výběrem oken. Od Ježíška jsme dostali nějaké peníze a uvažujeme o výměně…
korryn
Před 2 lety
15
Cena broušených cihel 36.5
Dobrý den chtěl bych se zeptat zda nemáte někdo zkušenost s cenou broušených cihel rozměr 36.5 Th…
honza1983
Před 3 lety
1
Pozor na firmu Zedník servis
Zdravím všechny diskutující, ráda bych vás upozornila na firmu Zedník servis, majitel Tomáš Wackenr…
seemannovakat
Před 3 lety
7
Připomínky k dispozici projektu
Našel jsem si typový dům a udělal pár změn. Líbí se vám upravená dispozice? Ještě mě děsí teda stav…
secuser1
Před 3 lety
1
Sadrokarton
Dobrý den, prosím znalé věci o pomoc. Máme bungalov rovná střecha (spirollpanel) na něm je natavený…
ajl007
Před 3 lety
13
Fasadnici České Budějovice
Ahoj všichni, prosím vás o doporučení šikovné party fasádníků z okolí Českých Budějovic, dobrý pomě…
veraplb
Před 3 lety
1
Hliněný sklep k novostavbě
Je tu někdo, kde dělal hliněný sklep u novovstavby? Zvažujeme malý sklep vedle domu, ale teď jsou t…
vladimir_sacha
Před 3 lety
6
Výměna oken - co venkovní žaluzie a fasáda?
Dobrý den, řeším teď jak problém u 2 oken. Má u nich být kuchyňská linka, moje zadání bylo 92 cm p…
artep1987
Před 3 lety
3
Fotovoltaika na fasádu
Dobrý den, mám velkou fasádu na jih - RD-Rýmařov, dřevostavba, fremacel, zateplená fasáda. Chtěl …
wpavel
Před 3 lety
2
Koupelna na malém prostoru
Dobrý den, prosím o Váš názor ohledně dispozice koupelny a samostatného WC. Myslíte, že se dá normá…
kassal
Před 3 lety
5
Hypotéka s vysokými úroky
Šli byste v dnešní době do hypotéky s vysokými úroky a riskli to s tím, že to snad třeba za pár let…
haparanda
Před 3 lety
26
České Radiokomunikace - stanovisko
Potřebuji k oznámení stavby zahradní chaty stanovisko CRA? Vyjádření je za poplatek a přijde mi to …
milanq
Před 3 lety
2
Zateplení stropu před imítkami
Zdravím, řeším momentálně dilema zda zateplit strop teď v zimě nebo počkat až po omítkách. Jedná s…
xkarlos
Před 3 lety
5
Elektřina voda, opis
Ahoj, promiňte za asi hloupý dotaz, v tomhle jsem úplně laik. Do předávacího protokolu bych si sama…
pyramis
Před 3 lety
3
Vybagrovani přístupu na pozemek
Dobrý den, jsme ve fázi kdy čekáme na stavební povolení. Máme 2 pozemky, 1. je takový užší asi 2m š…
lujisech
Před 3 lety
7
Sanace zdiva (AquaStop Cream)
Dobrý den, Má někdo zkušenosti ze sanací zdiva s přípravky od firmy: AquaStop Cream, TRUMF Sanace …
raziel628
Před 3 lety
2
Neťesnosti mezi obvodovou stěnou a podlahou
Zdravím, v případě, že by blowerdoor test ukázal netěsnosti mezi obvodou stěnou a podlahou z duvo…
mrquestion
Před 3 lety
4
Posunutí stavby po vydání stavebního povolení
Máte někdo zkušenost, co nás čeká, pokud již máme stavební povolení a chceme posunout stavbu o pár …
fcelkam
Před 3 lety
8
Oprava nové venkovní fasády
Dobrý den, moc prosím o radu. Letos v říjnu se dodělala na domě nová fasáda. Má bílou barvu, točená…
andrea2412
Před 3 lety
9
NErektifikovaná dlažba,obklad - malá spára?
Dobrý den, máte někdo v koupelně nerefiktikovaný obklad s malou spárou? Máme objednaný obklad res…
slamer
Před 3 lety
2
1
2
…
162
163
164
165
166
…