O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Ceny pozemku - prosinec 2021, středočeský kraj
Dobrý den, zvažujeme koupi pozemku 30km (25min jízdy) od Prahy v poklidné obci o 400 obyvatelích, …
norikakaa
Před 3 lety
14
Jak na skvrny po kávě nebo čaji?
Co používáte na skvrny na nádobí, které nechtějí slézt, klasické čistící prostředky mi nepomáhají, …
marvac
Před 3 lety
2
Spínače na světlo dát před vstupem do místnosti nebo v místnosti?
Ahoj, řešíme nyní elektroinstalaci v domu a mám takový "blbý" dotaz, ale nemůžeme se rozhodnout. Dá…
edison101
Před 3 lety
11
Zkušenosti - 50ka cihla bez zateplení
Dobrý den, pokud bydlíte v domě z 50ky cihly bez zateplení, jste spokojeni, nebo jste dodatečně za…
vladimir_sacha
Před 1 měsícem
1
2
...
...
15
16
460
Sádrokartony na stropě
Myslíte si že je strop připravený dobře na sádrokartony? Že jak tam je dřevěný strop že tam nemá vi…
vladimir_sacha
Před 3 lety
2
Nacenění RD hrubá stavba na klíč + poraďte firmu v MS kraji
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Mám zatím první nacenění hrubé stavby RD na klíč. Dům b…
hbboy
Před 3 lety
15
Prosim o nazory ke kuchyni
zdravim, chtel jsem vas pozadat o nazor na mozne usporadani kuchyne. dum zatim nestoji, takze se da…
artep1987
Před 3 lety
14
Venkovní žaluzie a použitý 4 x překlad
Zdravím, Chci se poradit. Až při dokončení hrubé stavby, jsme se rozhodli, že chceme u 5 oken venk…
jandour
Před 3 lety
8
sponzor fóra
Kamna se spodním pyrolytickým hořením Walltherm a podobná
Dobrý den, Měl bych dotaz na kamna se spodním pyrolytickým hořením Walltherm a podobná, máte li s n…
luboscharvat
Před 3 lety
1
Prosím o pomoc zda je tento postup v pořádku ? Způsob zateplení
Aktuálně se děla zateplení fasády chci se zeptat zda má vliv na polyester tento způsob ze mi přijde…
wpavel
Před 3 lety
14
Prostup tepla - porovnání
Dobrý den, řeším nacenění a výběr oken a jsem "v pasti" :slight_smile: Jdu si pro radu, než se více…
panlorenc
Před 3 lety
11
Irský dub, mate někdo?
Dobrý den 😊 Máte někdo okna v dekoru Irish oak (irský dub)? Jak jste sladili s podlahou, kuchyňskou…
lokomotiva13
Před 2 lety
10
Zlepšila se vám nějaká oblast v životě po přestěhování se do vlastního a třeba většího?
Čekáme až nám dostaví nový byt, já už se hrozně moc těším, o to víc mě to štve už tady v nájmu, a k…
myfairlady
Před 3 lety
30
Seřízení dveří
Dobrý den, nevíte někdo, jak seřídit panty na dveřích - viz foto. Dveře nedoléhají dole k rámu (na…
stryba
Před 3 lety
1
S čím sladit parkety
Poradíte... rekonstruuji byt,parkety v dobrem stavu ale jen v nekterych mistnostech,jak na parkety …
magda4401
Před 3 lety
2
Protékající výpusť
Dobrý den, prosím o radu. Zakoupil jsem nové umyvadlo a výpuť click clack, níže posílám odkaz. Po …
jarin1
Před 3 lety
3
Loxone
Velmi jsme se nadchli pro inteligentní dům od Loxone, ale dnes jsme obdrželi cenovou nabídku něco m…
marekmaja
Před 2 lety
21
Utěsnění elektroinstalačních krabic
Dobrý den, jak dotěstnit krabice od zásuvek a vypínačů? Elektrikář na některých místech odflákl s…
ajagachova
Před 3 lety
6
Sádrové omítky a anhydrid. podlaha v zimě
Dobrý den, na toto téma jsem už pročetl spoustu, ale rád bych se dozvěděl i vaše názory a hlavně z…
kofejn
Před 4 lety
3
Černé baterie značka Rea nebo Mexen - zkušenosti
Dobrý den, prosím máte zkušenosti s těmito značkami? Jde mi o to, jestli se černá barva neolupuje. …
nations112
Před 2 lety
13
Okno obývací pokoj
Dobrý den, jdu si pro radu a názor, řešíme okno v obývacím pokoji. Nejsme stále rozhodnuti jaké o…
artep1987
Před 3 lety
7
Názor na projekt pokus č.200
Prosím o názor na projekt, než s návrhem půjdu k architektovi. Spodní patro má 145m2 (včetně garáže…
31712
Před 3 lety
15
Akiretherm - rekuperace teplé odpadní vody
Ahoj, nemá někdo zkušenost s tímto zařízením? Údajně by mělo mít pozitivní vliv na energetický ští…
malinda59
Před 4 lety
1
Výběr zámkové dlažby_čemu se vyhnout?
Ahoj, moc prosím o radu, chtěli bychom koupit dlažbu cca 200m2, ale nějak nevíme jakou. Aby nevyšis…
bod
Před 3 lety
2
Orientace domu JV nebo SZ
Dobrý den, jak orientovat okna z hlavních místností (obývák, jídelna) ? Na JV a nebo SZ? Máme mírně…
franti_p
Před 4 lety
10
Novostavba domu - Znojmo
Dobrý den, nemůžete mi, prosím, doporučit ověřenou stavební firmu na výstavbu zděného bungalovu …
monika_hruba
Před 3 lety
2
Dluhy, jak z toho ven?
Zdravím, Máte někdo zkušenost s tím, když má člověk více půjček u nebankovních společností a chce j…
vladimirsvorba
Před 4 lety
8
Betonový sendvičový systém zdění
Dobrý den, znáte prosím někdo betonové sendwičové tvárnice? Vyrábí to třeba LiveTherm, ale tloušťka…
viados
Před 3 lety
14
Žaluziový kastlik
Dobrý den, stavíme z Ytongu a chci se zeptat, zda musíme i podomitkovy žaluziový kastlik mít také o…
petr13
Před 3 lety
11
Projekt 5kk
Dobrý den, jsme na začátku projektu bungalov 5kk 13m/12.5 šíře ( Máme úzký pozemek ) , mohu popro…
radim2015
Před 4 lety
17
1
2
…
164
165
166
167
168
…