O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kuchyň a vysuvy level the box máte někdo?
Budeme mít vysuvy level nebo nevím jak se to přesně jmenuje myslím,že Level the box . Máte někdo ja…
lenka_hanakova
Před 4 lety
1
Firma Atens s.r.o.
Dobrý den, nemá někdo zkušenost s firmou Atens sro (jednatel Pavel Nešpor)? Děkuji za reakce.
martinarch
Před 2 měsíci
1
2
49
Dub Nebraska- jakou podlahu?
Dobry den, prosim, rodice rekonstruuji dum. Kuchyni maji v dekoru dub nebraska, podlaha bude vinyl.…
zps
Před 3 lety
3
Jak nastavit ekvitermní křivku v Largo 98
Zdravím, prosím o radu. Máme RD Largo 98 a v něm kotel Cosmo Therm, který je nastavený na topení po…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
18
Hypotéka, byt se zástavním právem
Ahoj, řeším zrovna koupi bytu (cena 4600 000kč) na kterém vázne zástavní právo (5000 000kč). Hlavní…
vladimirsvorba
Před 4 lety
8
Tepelné čerpadlo - mít zapnuté HDO - NT a VT
Dobrý den, máme tepelné čerpadlo Vaillant zhruba měsíc a máme ho nastavené tak, ze jede pouze na N…
ragloth
Před 4 lety
21
Bodovky do SDK
Dobrý den, Prosím je možno dát nějaké bodovky do stropu, když tam není žádný prostor mezi vatou a …
kimseo
Před 3 lety
9
Rekonstrukce na klíč a faktury za nákup materiálu
Dobrý den Před nedávnem firma dokončila rekonstrukci bytu na klíč. Po dokončení jsem potřeboval ko…
josef1
Před 4 lety
14
sponzor fóra
Hmoždinky do vepřovic
Dobrý den, koupil jsem starý dům z vepřovic a potřeboval bych si na zeď připevnit televizi. Spolu s…
vladimir_sacha
Před 3 lety
6
Podlaha k dubu hamilton
Mohu poprosit o inspiraci, jakou máte podlahu k dubu hamilton? Chceme aby odstinove ladila. Děkuji
michellejm
Před 4 lety
19
Dotace
Dobrý den, máme hotový projekt a jsme těsně před podáním na stavební úřad apod. Jelikoz od 1.1.22 d…
petr13
Před 4 lety
6
Zkusenost s Kanton GSERVIS
Ahoj, S pritelkini se nam libi barak Kanton od GSERVIS. Nejspise od dodavatele TaurusHaus. Nikde …
honza_kal
Před 4 lety
1
RD Spotřeba energií
Dobrý den, zná někdo výpočty, ze kterých se dá odhadnout kolik dům spotřebuje ročně za energie? Z…
wpavel
Před 4 lety
10
Věci z Baumaxu jsou dobré?
Hezký den všem, Chci se zeptat kupujete někdo nábytek z Baumaxu? Chceme tam koupit kuchyň, podlah…
wacko
Před 4 lety
4
Napadá červotoč dřevotřísku?
Dobrý den, Před nedávnem jsem si nechal rekonstruovat byt a během té doby jsem si uložil 2 obyčejn…
obludak
Před 4 lety
2
Baterie z PL
Ahoj, je tu toho celkem dost o nákupech z Polska, ale nikde jsem nenašel konkrétně něčí zkušenost s…
maanna
Před 4 lety
4
Dlaždice
Poradíte mi kolik mám koupit dlaždic a obkladů do koupelny? Chtěla bych celou koupelnu v jednom dek…
secuser1
Před 4 lety
3
Dům jedním tahem - DJT - Triton
Dobrý den, hledám někoho na reference, kdo si nechává stavět či postavil dům Triton od DJT :slight…
lenamala
Před 4 lety
2
Koordinovane stanovisko a studie
Dobry den, potrebovala bych vedet jestli mohu pozadat o zavazna stanoviska na zivotnim prostredi ke…
milanq
Před 4 lety
9
Vinyl Gerflor v roli
Dobrý den, nemáte někdo prosím podlahu Gerflor Texline v dekoru Sherwood Blond?
jitamir
Před 4 lety
1
Projekt na starsi dum (1996)
Dobry den, chceme opravit dum z r. 1996 a hledame projektanta, ktery udela projekt a zaridi urady. …
mp2208
Před 4 lety
1
Rozdělení domu na 2 byty
Dobrý den, Máte prosím zkušenosti s rozdělením rodinného domu na 2 samostatné byty pro bydlení víc…
pinteresting
Před 4 lety
1
Přepěťová ochrana
Zdravím. mám smysl do rodinného domu dát přepěťovou ochranu? Známí co stavěli ji nikdo nemají, ale …
honzik75
Před 4 lety
11
Vekra okna - výběr barvy
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li lze dřevěná okna natřít dle vlastního výběru, mimo vzorník…
barebare
Před 4 lety
1
Plynové topení
Ahoj. Mám dotaz na úměrnou cenu která mě zaskočila . Dům přízemí 90m2 vrsek totéž . Tj.obytná ploc…
honzik75
Před 4 lety
17
Skladba polystyrenu v podlaze
Zdravím, Skladbu podlahy mám dle projektu: EPS 100Z tl. 130mm, syst. deska podlahového vytálění 5…
vimamima
Před 4 lety
10
Projekt domu - názory ?
Dobrý den, máme vypracovaný první nastřel projektu domu. Uvítám věcné rady, tipy připomínky, děkuji…
jana531
Před 4 lety
1
2
39
Vypínače/zásuvky ABB
Dobrý den, máte prosím doma někdo vypínače a zásuvky ABB Levit? Zajímaly by mě hlavně barevné varia…
rubenyx
Před 3 lety
8
Oplach skla u krbové vložky
Zdravím, mám dotaz, jestli mě někdo může poradit, jak zhruba je efektivní oplachování skla u krbové…
candat
Před 3 lety
1
2
40
Rekonstrukce domu a dotace?
Dobrý den, chystám se na kompletní rekonstrukci řadového domu postaveného v roce 1921 a následně re…
janule123
Před 4 lety
2
1
2
…
165
166
167
168
169
…