O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vnitřní nerezový komín
Ahoj, máte někdo ke krbovým kamnům vnitřní nerezový komín? Funguje Vám bez problémů?
martina2674
Před 3 lety
9
Heluz family 44
Ahoj, jaké máte zkušenosti s cihlou Heluz family 44? Jak se z nich stavělo a jak se v nich bydlí :s…
zdenkaer
Před 3 lety
3
Klimatizace netopi
Hezky dobry den, prosim o pomoc/ vasi zkusenost. Mame v RD klimatizaci Daikin, ktera i topi v( v lo…
alexxa007
Před 3 lety
5
ČEZ
Ahoj, chci se zeptat, zda již někdo z vás řešil dotažení elektřiny na pozemek vzdálený cca 150 m. …
franti_p
Před 3 lety
3
Elektrokotel při topení drnčí
Je sice umístěn v garáži, ale přesto v chodbě a koupelně ho slyšíme, dokonce někdy zavibruje zeď do…
vladimir_sacha
Před 3 lety
29
Firma pro stavbu zděného RD podle našeho projektu "na klíč" - jižne od Prahy
Zdravím všechny, obdobných dotazů je tu asi víc, ale nic úplně přesně jako naše situace, navíc čas…
taravao
Před 3 lety
4
Ploty od Oty
Zdravím, nemáte prosím někdo realizován plot od firmy ploty od Oty. Zaujala mne u nich posuvná brán…
zaplik1
Před 3 lety
8
Zasíťovaní pozemku
Dobrý den, mám koupený pozemek, kdy všechny sítě jsou do 10 metrů od pozemku. Stavbu chci však v ak…
esmeralda2
Před 3 lety
8
sponzor fóra
Zdivo 30 cm
Dobrý den, vy , kteří stavíte z obvodového zdiva 30 cm plus 20 EPS, kolik ukládáte stropní panel ? …
petra_vali
Před 3 lety
5
Stavba domu za domem - Pardubice, Svítkov
Dobrý den, rád bych se zeptal na radu ohledně možností stavby v druhé řadě, nebo "stavby za domem"…
zdenek_valek
Před 1 rokem
1
2
41
Prosím o radu - netopí podlahové topení - plynový kotel
Dobrý den, věděl by prosím někdo, v čem by mohl být problém: plynový kondenzační kotel (nastaven na…
candat
Před 3 lety
18
Maliar Ostrava
Dobrý deň, pozná niekto dobrého maliara, prípadne maliarsku firmu v okolí Ostravy? Potrebujeme vy…
mp77
Před 3 lety
3
Regulace podlahového teplovod. topení
Dobrý den, uměl by mi prosím někdo poradit jaká by mohla být chyba v našem systému teplovodního pod…
zubr487
Před 3 lety
6
Rozvod Datové sítě, zapojení
Ahoj Potřeboval bych se poradit ohledně zapojení a zvolení správných komponentů datového rozvodu v…
obludak
Před 3 lety
19
Atriové psk dveře
Dobrý den, párkrát jsem zde na diskuzích narazila na termín atriové posuvné psk dveře. Mohl by mi n…
nejaga
Před 3 lety
3
Rozvody vody v baraku a delka pritoku teple
Zdravim, resime novy dum a teprve projekt a zajimalo me, co si myslite, ze jestli bude nejaka delsi…
ko_taz
Před 3 lety
14
ODVLHČOVAČ VZDUCHU
Dobrý den má někdo zkušenost s tímto aparátem? Vlhnou mi zdi a potřeboval bych je odvlhčit - aspoň…
alfonss
Před 3 lety
4
Stavebni dozor
Dobrý den. Obracím se na Vás všechny o radu. Stavíme rekreační domek, stavební povolení a všechny n…
marian1978
Před 3 lety
5
Studie od projektanta je jiná než jsme chtěli
Dobrý den, chci se zeptat, zda je normální, že projektant nám po 3 měsících poslal studii, která je…
puhelin
Před 3 lety
1
2
50
Pokládka střešních tašek - pravidla?
Zdravím všechny a prosím o pomoc, ty co vědí, jakým způsobem se kotví tašky proti větru. Máme sklon…
josef1
Před 3 lety
6
Rozpočet rekonstrukce a systém vytápění
Ahoj, prosím o rady/doporučení/názory ohledně rekonstrukce domu (foto, půdorysy v příloze). Plánuje…
abartap
Před 3 lety
14
Jaký váleček na SDK? (začátečník)
Přátelé, nemáte někdo shrnutí, co a jak s natíráním sádrokartonu? Čtu že nejlepší váleček, nylon, 1…
alexandr_darius_maximilian_rad
Před 3 lety
1
Zneužití vodoměru
Dobrý den, předem se omlouvám asi za blbý dotaz. Koupili jsme pozemek už včetně přípojek s šachtami…
japona
Před 3 lety
3
TČ vzduch-voda - uvedení do provozu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti se zprovozněním teplovodního podlahového vytápě…
veronika_svobodova_skodova
Před 3 lety
12
Projekt bungalovu na důchod
Prosím, poraďte, co byste na projektu změnili? Jedná se o projekt domu na důchod, ve kterém budu ží…
marie_beranova
Před 3 lety
17
Zateplení starého bytu
Dobrý den, před nedávnem jsem koupil starší byt v činžáku a v rámci kompletní rekonstrukce uvažuji …
tade10
Před 3 lety
20
Okna Sulko x Dafeplast
Dobrý den, řešíme výběr oken a vzhledem ke kompozitnímu profilu Rehau Geneo se rozmýšlíme mezi těm…
junkovaden
Před 3 lety
9
Připojení ke kanalizaci na sousedově pozemku
Dobrý den, mám dotaz ohledně připojení novostavby rodinného domu na kanalizaci. Řešíme nyní stavebn…
milanq
Před 3 lety
7
Rozmístění spotřebičů a ostrůvek
Ahoj, v kuchyni plánujeme dlouhé 1,65m fix okno "střílnu" zarovnanou s pracovní deskou. Můžete se …
jit321
Před 3 lety
17
Smlouva - pozemek se sítěmi pro rok 2023
Dobrý den, v měsíci lednu bychom měli podepisovat smlouvu o smlouvě budoucí, kde předmětem prodeje…
hamm
Před 3 lety
1
1
2
…
163
164
165
166
167
…