O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
TČ vzduch-voda - vzdálenost od stromu
Zdravím, chci se zeptat zda nekdo nevíte, jaké vzdálenosti před TČ vzduch-voda se můžou na zahra…
sikovnytata
Před 3 lety
6
Okna/dveře - 2 různé dekory dřeva
Ahoj, mám úplně super blbej dotaz, ale prostě mě to zajímá. Máte někdo okna, kdy z venku je jiný d…
wampec
Před 3 lety
1
Přes sto let starý dům, rekonstruovat nebo zbourat? Brno venkov - Rajhradice
Dobrý den, obracím se na vás s prosbou zda li neznáte někoho kdo se zabývá hodnocením stavu nemovit…
tomas_balbinder
Před 3 lety
25
Stropní vytápění
Dobrý večer, s manželem se rozhodujeme ohledně stropního topení. Jelikož vyjde obojí zhruba na stej…
travas
Před 3 lety
28
Řídící systém formy Tenaur s tepelným čerpadlem IVT a FVE
Zdravím, stavíme rodinný dům, máme již objednáno tepelné čerpadlo od IVT, našel jsem na internetu f…
sikovnytata
Před 3 lety
7
Typový projekt, na co si dát pozor?
Dobrý den, rozhodl jsem se pro koupi typového projektu. Na co se mám před koupil zeptat (a poté s n…
sikovnytata
Před 3 lety
8
ISO nosníky - zkušenost
Ahoj, má někdo zkušenost s těmito izolačními prvky? Používá se na tepelné mosty balkónů, překladů, …
roxtidy
Před 3 lety
1
Jakou firmu na výstavbu chatky z dřeva?
Krásný den, delší dobu si chceme nechat postavit chatu ze dřeva. Prohlížela jsem různé firmy, návrh…
vikulda
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Teplota v neobyvanem dome/mistnostech
Jaka teplota by se mela udrzovat v neobyvanych mistnostech v zateplenem rodinnem domu (novostavba) …
vladimir_sacha
Před 3 lety
2
Změna plochy v územním plánu vedle FVE
Zdravím, nesetkal jste se někdo s tím, jestli lze v územním plánu změnit pozemek vedle fotovoltai…
brigitta
Před 3 lety
9
Stavebnik a hypotéka - dvě různe osoby
Hezky den, chtěla bych se zeptat, jestli byl někdo ve stejné situaci. Kdy mam momentálně na sebe hy…
mklouda
Před 3 lety
5
Dřevostavba...krbová kamna s výměníkem či bez
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo v dřevostavbě krbová kamna s výměníkem či krb…
dawin
Před 3 lety
5
Bojler na WC
Máte někdo prosím bojler na WC? Děláme rekonstrukci celého bytu, dříve byl bojler v koupelně, a teď…
xkarlos
Před 3 lety
11
Geberit do příčky 17,5cm
Ahoj, mám takový blbý dotaz. Je možné vysekat otvor pro Geberit do nenosné příčky 17,5cm ?
martin_s
Před 3 lety
4
Dotace - výběr střešních oken
Zdravím, mám dotaz ohledně dotace Nová zelená úsporám 2021. Chtěli bychom s přítelem zkusit co pů…
nikol_havova
Před 3 lety
1
Vazníky - jak na podlahu na půdě?
Dobrý den, stavíme přízemní dům s půdními prostory. Strop je však zateplený vatou, která přesahuje …
pyramis
Před 3 lety
10
Velikost skla u krbové vložky
Zdravím, jak musí být velké sklo před krbovou vlozkou kvůli kolaudaci ? Někde jsem dočetl že 30cm p…
jowana
Před 3 lety
5
Sádrobetonové schody
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s touto firmou? https://www.stavbaschodov.cz/?gclid=Cj0KCQiA2sqOB…
nejaga
Před 3 lety
1
Kuchyň IKEA - výška horních skříněk
Ahoj všem, ráda bych se zeptala těch, co mají doma kuchyni od IKEY, zda mají horní skříňky vysoké 6…
cbr
Před 3 lety
8
Stodo 12
Dobrý den, mám dotaz ohledně střešní krytiny stodo 12. Loni na jaře jsme začali stavit bungalov s p…
vendulazabojnikova
Před 3 lety
1
Izolace zdiva u řadového domu z roku 1930
Dobrý den, máte někdo zkušenost z izolací sanací zdiva u starého řadového domu z roku cca 1930? Dě…
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
Zděná pergola
Chtěl bych tento rok postavit zděnou pergolu o rozměrech 4x6m - zděné dvě strany (tzn. pergola do "…
rd_kos
Před 3 lety
1
Zatéká stěnou?
Dobrý den, dnes je to tři měsíce od realizace vnitřních sádrových omítek a téměř dva měsíce od vy…
ales_hracek
Před 3 lety
6
Rekonstrukce domu - jaké topení?
Dobrý den, chystám se na rekonstrukci menšího řadového domu ( cca 90m2 ). Dům budu komplet zateplov…
bobanjn
Před 3 lety
7
Reklamace. Závada bránící užívání ano, nebo ne
Dobrý den, před nějakou dobou jsme převzali stavbu, ke stavbě byla celá dokumentace (atestace, rev…
thomas256
Před 3 lety
2
Položení parket
Zdravím. Prosím,potřeboval bych vystěrkovat a poté položit masivní parkety na plochu cca. 50 m2. N…
jirka7676
Před 3 lety
1
Inzenyrske site na uzkem pozemku
Dobry den, Mame pozemek ktery je ze zacatku uzky 3.5m a primo uprostred vede kanalizace, da se tak…
sak3
Před 3 lety
1
Zahradní domek u stěny domu
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak máte nebo jak by jste řešili zahradní domek přisazený ke stěně …
tomas_verny
Před 3 lety
3
Bungalov půdorys
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, co byste poradili, změnili, ze zkušeností... Děkuji. Je to náš nástř…
xkarlos
Před 3 lety
4
Stavba na cizím pozemku
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat zda je tady někdo kdo by mi mohl poradit. Situace je taková, že m…
milanq
Před 3 lety
16
1
2
…
161
162
163
164
165
…