O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Prosím o zhodnocení kuchyně
Hezký den, Už nějakou dobu sleduji Vaše nápady a postřehy tady na stránkách. Tentokrát si píšu o ra…
netty_
Před 4 lety
10
Zkušenosti s voskovanou podlahou např. Scheucher na schodiště-neošoupe se časem bez lakované úpravy?
Dáváme zhotovit schodiště. Pouze nášlapy na schody, ne celodřevěné schody. Výška nášlapu 2 cm + vep…
janazzz
Před 4 lety
12
Jaký typ střechy ?
Ahoj, nemůžeme se rozhodnout jakou střechu🙄,. Projektant nám dal tyto 4 možností (valbová, plochá, …
travas
Před 4 lety
17
Rekonstrukce bytu 45m2, nejdříve podhled a pak ytong příčky?
Rád bych se zeptal na názor zda je dobrý nápad v bytě kde byly odstraněny všechny příčky a budou se…
jan_kotlar
Před 4 lety
4
Úrok 2.79 - dát si kratší nebo delší fixaci??
Myslíte si, že úrok 2.79 je dobrý? V této době asi ano, ale dát si fixaci na 7 let? Před rokem jsme…
tomus
Před 4 lety
15
Posouzení půdorysu
Prosím o názor na půdorys k rekonstrukci domku z 60tých let - uvítám vaše postřehy a připomínky! O
ondra_knif
Před 4 lety
6
Kotel Viadrus - nevyskočí teplota
Máme nový kotel Viadrus U22. Starý kotel byl bez problému, ale nový je děs a hrůza :smiley: Jedná s…
smajlik345
Před 3 lety
3
Výběr plynového kondenzačního kotle
Zdravím, stavíme RD, jendopodlažní bungalov, zastavěna plocha 160m2, obytná 110m2m, TZ dle projekt…
wpavel
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Malá automatická pračka
Dobrý den, poradí mi někdo, jakou si máme koupit automatickou pračka s malou náplní? Zůstali jsme j…
blondynka400
Před 4 lety
4
Odvětrání kanalizace a geberitu (průměr trubky)
Zdravím, Prosím, jaký průměr trubky máte na odvětrání kanalizace a geberitu u rodinného domu. Tru…
vladimir_sacha
Před 4 lety
15
Rozpočet bungalov na klíč
Zdravím, zajímal by mě Váš názor nebo porovnání toho kdo momentálně staví, za kolik se dá momentáln…
tomus
Před 4 lety
12
Pochozi dlažba kolem domu
Krásný večer,snažili jsme se na řešení přijít sami,ale už nechceme udělat další přešla,který nás bu…
michalaslajsova
Před 4 lety
1
Vyztužení zdi z VPC
Dobrý den,můžu se zeptat těch kteří stavěli z VPC 17,5 cm jak řešili vyztužení zdi v garáži (součá…
petzold
Před 4 lety
2
Umyvadlo v pracovně
Chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte tip na vzhled umyvadla v pracovně. Předělávame pokoj, kde …
arwene
Před 4 lety
8
Kuchyně Brick
Dobrý den, má někdo doma tuhle kuchyňskou linku z jena/okay nábytku ? Jak jste spokojení ? Pokud m…
katkamor
Před 4 lety
5
Legalizace černé přístavby
Zdravím, chci koupit dům v dražbě. Mám zatím předvybraných několik možností. Bohužel prakticky všec…
janule123
Před 4 lety
10
Cena hrubé stavby / či celková cena
Zdravím, mame tady někoho, kdo letos stavel bungalov? Mame v planu postavit svepomoci dum o rozmere…
martin_s
Před 4 lety
20
Elektrokotel dotaz
Dobrý den, ráda bych Vás požádala, zda by mi někdo objasnil fungování elektrokotle. Jsme čerstvě na…
wpavel
Před 4 lety
7
Egger Ferro bronzový - máte někdo tuto pracovní desku?
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat,jestli tady někdo máte v kuchyni pracovní desku v odstínu "…
quaj
Před 4 lety
4
Pokažený spád ve sprchovém koutě?
Zpětné se mi zdá,že spád je zbytečně velký prostě koryto. Navíc dlažba je nařezána podle mého taky …
lenka_hanakova
Před 4 lety
3
Filtrace dešťové a pitné vody.
Ahoj Jak filtrujete dešťovou vodu kterou používáte na splachování wc? Plánuji to takto: V retenční…
mamkaeva
Před 9 měsíci
26
Invado Tamparo 3
Dobrý den, prosím máte někdo dveře Invado Tamparo 3 v dekoru Dub podzimní? Prosím foto v reálu? Mo…
matysce
Před 4 lety
1
Další projekt k diskuzi
Mohla bych Vas poprosit o rady a postřehy k tomuto projektu? Jsme mladý pár, který plánuje 1 dítě.…
pepitocz
Před 4 lety
21
Koncept nového domu - zpětná vazba/kritika/rady
Zdravím, toto je můj první návrh konceptu domu, mohl bych vás poprosit o zpětnou vazbu na tento ná…
radim2015
Před 4 lety
24
Hliníkové pergoly
Dobrý den , máte někdo zkušenost s firmou Lamark bioklimaticke pergoly ?? Popřípadě i s nějakou jin…
janalucie
Před 4 lety
1
Projektant okolí Kladna
Dobrý den, po špatné spolupráci s projektantem opět sháním architekta/projektanta na RD z VPC cihel…
vikiviki1
Před 4 lety
3
Nový plánovač IKEA
Dobrý den, zkoušel někdo nový plánovač? Měla jsem uložený "projekt" a teď se nemůžu proklikat na te…
asdai
Před 3 lety
10
Osvobození dodávky EE od DPH - úleva, nebo ..?
Včera mě kontaktoval kamarád ohledně vyúčtování EE za období od 11.11.2020 do 12.11.2021. Předem ch…
lto007
Před 4 lety
1
Pokládka vinylové podlahy na starší dlažbu
Dobrý den, budu do kuchyně pokládat vinylovou podlahu na starší dlažbu. Ve spárech staré dlažby j…
ales_hracek
Před 4 lety
4
Ležatá kanalizace pod základovou deskou
Zdravím, Mám hotovou hrubou stavbu. Všiml jsem si, že většina lidí má větší průměry KG TRUBEK než j…
sobii
Před 4 lety
7
1
2
…
167
168
169
170
171
…