O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Osvobození dodávky EE od DPH - úleva, nebo ..?
Včera mě kontaktoval kamarád ohledně vyúčtování EE za období od 11.11.2020 do 12.11.2021. Předem ch…
lto007
Před 4 lety
1
Pokládka vinylové podlahy na starší dlažbu
Dobrý den, budu do kuchyně pokládat vinylovou podlahu na starší dlažbu. Ve spárech staré dlažby j…
ales_hracek
Před 4 lety
4
Ležatá kanalizace pod základovou deskou
Zdravím, Mám hotovou hrubou stavbu. Všiml jsem si, že většina lidí má větší průměry KG TRUBEK než j…
sobii
Před 4 lety
7
Příliš vysoko usazené podomítkové WC
Instalatér nám osadil příliš vysoko podomítkový WC modul, takže po nainstalování mísy (byť se slim …
m_i_r_e_k
Před 4 lety
8
Schnutí betonové podlahy
Dobry den, chtěl jsem se optat na dobu schnutí betonové podlahy. Vybetonovano vcera 23.11.2021 takz…
martin_masek
Před 4 lety
1
Odhadce při stavbě domu
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli při výstavbě domu chodí stále stejný odhadce, který nám byl…
pavlina_koudelkova
Před 3 lety
12
Vinyl Sacasa dub toskánský VŠ jasan bílý
Dobrý den, Rozhoduji se mezi dvěma dekory a to dubem toskánský a jasanem bílým.Nemáte někdo foto v …
pastole
Před 4 lety
1
Stavební firma Motejzlík
Ahoj, poptáváme rekonstrukci domu a máme možnost využít Stavební firmu Motejzlík z Písku. Máte s ni…
rosta6
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Krátký el. kabel
Dobrý den, bohužel sme špatně počítali a nevyšel nám elektrický kabel od rozvadeče (budky) do dome…
amorgunov
Před 4 lety
17
Elekřina - připojení nového odběrného místa + hodnota jističe
Dobrý den, chceme stavět RD na pozemku, kde není elektřina a který byl teď nově v územním plánu změ…
martin_s
Před 3 lety
1
2
38
Krbová vložka a plynový kotel v jedné mistnosti
Zdravím, může být krbová vložka (topení pevným palivem) a plynový kotel v jedné místnosti? Dávají s…
kaem
Před 4 lety
3
Vchodové dveře - showroom jihomoravsky kraj
Ahoj, řešíme aktuálně výběr vchodových dveří. Přesněji už finální vzhled. Problém je v tom, že vý…
wampec
Před 4 lety
1
Podlahove topeni - stav a overeni funkcnosti
Dobry den, koupili jsme novy dum s podlahovym topenim, ale pri predani nam bylo receno ze vsechno s…
zubr487
Před 4 lety
3
Aplikace modrastrecha.cz
Ahoj všem, již delší dobou se nemohu přihlásit do aplikace - viz printscreen. Má někdo podobný prob…
fokuspsi
Před 4 lety
4
Pomoc s rozvržením místnosti/kuchyňo-obývák
Ahoj, snažíme se vymyslet obývací místnost s kuchyní u nás na chatě. Máte někdo nějaké nápady? My…
t_makovice
Před 4 lety
5
Změna otevírání dveří v koupelně dovnitř/ven
Zdravím, rád bych se informoval, jaké jsou možnosti v případě, že chceme otočit směr otevírání dveř…
skywolf
Před 4 lety
6
Interiérový designér Brno a okolí
Zdravím, máte někdo nějaké dobré reference na bytového designéra z Brna a okolí. Zejména mi jde o …
tomus
Před 4 lety
2
Malá kuchyně. Myčka, trouba a lednička nad sebou
Zdravím, budu předělávat kuchyňskou linku v malém bytě 1+1 27m2 na pronájem. Kuchyňka má velikost 2…
secuser1
Před 4 lety
10
Rekonstrukce plotu svépomocí
zdravím, zjistila jsem, že plot, který vypadal celkem OK, je úplně KO. Má zděnou podezdívku, nízkou…
pmarvanova
Před 4 lety
10
Jak poznat zavzdušněné PT?
Ahojte, pořád ladím PT a za prvé mám realitvně velkou spotřebu a za druhý mi přijde, že i když topí…
zdenek_valek
Před 3 lety
1
2
48
Otevřený strop do krovu
Mohu poprosit o nějaké fotky otevřeného stropu do krovu v obývacím pokoji a umístění krbu s komínem.
honzaloukota
Před 1 rokem
10
Omyvatelná barva v interiéru do vyšších teplot
Mám dotaz, máte někdo tip na omyvatelnou barvu do interiéru, která by zároveň vydržela i vysoké tep…
legoss
Před 3 lety
6
Hypotéka ČSOB??
Hezký den, jakou máte zkušenost s hypotékou od čsob?
artep1987
Před 4 lety
3
Novostavba bez komínu
Zdravím, Stavím patrový rodinný dům. Sedlová střecha. Dům jsem chtěl bez komínu. Nechtěl jsem v obý…
franta83
Před 3 lety
26
Kvh profil jen po obvodu
Dobrý den, narazil jsem na firmu, která dává dřevěné kvh profily jen po obvodu. Vnitřní příčky už b…
raziel628
Před 4 lety
4
Hypotéka ze stav. spoření
Dobrý den, je běžné, že při uzavření smlouvy k hypotéce je součástí zajištění úvěru k pohledávce? P…
kazihorka
Před 4 lety
9
Kuchyň oddělená od obýváku
Ahoj, prosím zachraňte mě :slight_smile: Že máte někdo kuchyň oddělenou od obýváku?! Alespoň částeč…
puhelin
Před 4 lety
1
2
33
Kuchynské spotřebiče concept
Budeme dělat kuchyn. Nemáme nijak velký rozpočet. Máme katalogy a spolupracujeme s truhlářem. Máte …
anntroj
Před 4 lety
9
Krb s výměníkem
Zdravím, potřebovala bych radu od zkušenějších. Máme kotel na tuhá paliva ale konci nám emisní tří…
wpavel
Před 4 lety
11
Špatná penetrace
Ahoj, prosím o pomoc. Já blbec koupil v obchodě penetraci pod omítku místo hloubkový. Naštěstí js…
staqor
Před 4 lety
1
1
2
…
168
169
170
171
172
…