O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rekonstrukce s kompletní demolicí a zvětšení domu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na radu. Řešíme koupi pozemku i se starým domem, který je v havarij…
puhelin
Před 4 lety
6
Aduro hybrid
Ahoj, chtěla jsem se poptat jestli už někdo má tyto kombinovaná kamna. Jinak mám v plánu elektrokot…
monybee
Před 4 lety
1
Nabídka oken - profil 78 nebo 92?
Zdravím. V příloze přikládám část nabídky oken od firmy. Poradíte, zda je vhodnější do staršího dom…
raziel628
Před 4 lety
3
HS Portál, hliník - kondenz uvnitř rámu.
Dobré odpoledne, zkusím ještě zde ve fóru... Máte, prosím, někdo zkušenost, že by se Vám uvnitř r…
kristyna_senf
Před 4 lety
1
Ostrůvková digestoř do podhledu nebo do stropu
Dobrý den, řešíme otázku umístění stropní ostrůvkové digestoře Faber Heaven Glass Flat 2.0 (odsáván…
tytynda
Před 2 lety
16
Zahradní sklep - izolace stropu a vlhkost sklepa
Dobrý den, chtěla bych se zeptat těch, co realizovali v zahradě ve svahu vlhký sklep na ovoce a ze…
jenye
Před 3 lety
5
Stavební firma Zlín a okolí
Dobrý den, prosím o doporučení stavební firmy působící v okolí Zlína pro novostavbu RD, která je i …
evuleh
Před 4 lety
1
Černé kování na interiérové dveře? Inspirace
Hezký den, nyní jsme ve fázi výběru kování na interiérové dveře do naší novostavby a nemůžeme se st…
petraaa888
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Projektant Uherské Hradiště a okolí
Dobrý den, máte prosím doporučení na projektanta v okolí Uherského Hradiště? Děkuji
mxm1919
Před 3 lety
6
Hledáme projektanta pro rekonstrukci rodinného domu
Dobrý den, je zde, nebo neznáte nějakého šikovného projektanta, který by nám zpracoval projekt na …
nootanootnoot
Před 4 lety
2
Vaše názory na půdorys
Dobrý den všem. Budu rád za vaše názory na připravený půdorys našeho budoucího domku. Dík
ondtom36
Před 4 lety
25
Návrh rekonstrukce - půdorys
Ahoj, kupujeme dům k rekonstrukci a zajímaly by mě Vaše názory/rady na navržený půdorys. Jídelní st…
abartap
Před 4 lety
1
Krbova vlozka
Zdravim, mate nekdo krbovou vlozku ABSOLU 800 TRIVISIO pripadne neco podobneho 3 skla? Jak jste spo…
kedzitka
Před 4 lety
1
Vlhkost v bytě. Rada s koupí odvlhčovače, případně jiné řešení.
Dobrý den, máme byt 1kk s loftovým patrem v podkroví (přízemí cca 30 m2, otevřené patro 10 m2). V …
ventilatory
Před 3 lety
11
Prosím o názory na půdorys rodinného domu.
Dobrý den, prosím o názory na půdorys rodinného domu. Rozměr je 13m x 9m. Není 9 metrů moc široké? …
petrincak
Před 4 lety
4
Podlaha v bytě v 1. patře - místo prahu lišta?
Dobrý den, chceme dělat podlahu. Původní podklad je beton, na ten chceme dát separační fólií, Liapo…
radim2015
Před 4 lety
3
Půdní schody - začal se nám rosit půdní rám u schodů
Dobrý den,v chodbě se nám začal rosit půdní rám u schodů na půdu.viz.foto,chodbu máme chladnější,n…
zubr487
Před 4 lety
10
Zkušenosti s kurzy interiérového designu
Dobrý den, chtěla bych si udělat kurz interiérového designu. Nabídka kurzů je však široká. Můžete …
lokomotiva13
Před 4 lety
1
Názor na projekt přízemního domu
Zdravím, prosím vás o názor na tento návrh projektu. Omluva za zpracování, je to domácí náčrt. Děku…
mirimi
Před 4 lety
16
Prosím o názor na půdorys koupelny
Zdravim, prosim zkusene koupelniky a stavitele o nazor na koupelnu. dekor ted neni dulezite resit (…
hradecan
Před 9 měsíci
1
2
40
Tlaková zkouška topení
Dobrý den,prosím Vás o konzultaci. Mám položenou otopnou trubku a příští pátek nám budou lejt anh…
ajl007
Před 4 lety
8
Laura - dům od ThermoPlus
Zdravím, nemá někdo z Vás postavený dům Laura od fa ThermoPlus? Případně nějaký podobný tomuto? h…
katharinat
Před 4 lety
1
Obklady v koupelně - Geotiles Rust
Dobrý den, máte prosím někdo tyto obklady? Zajímalo by mě, jak vypadají v reálu na zdi :slight_smi…
legoss
Před 3 lety
2
Rolety den a noc na míru
Dobrý den,prosím,doporucite,kde objednat rolety den a noc na míru?Děkuji:slight_smile:
burek
Před 3 lety
3
Kropit desku v nízkých teplotách ?
Dobrý den chtěl bych se zeptat, 2 dny zpět jsem vyléval betonem základovou desku na rodinný dům 15c…
panlorenc
Před 4 lety
13
Stavíte někdo podle typového projektu od GSERVISU ? popř. dům Silian
Stavíte někdo podle typového projektu od GSERVISU ? popř. dům Silian. Jaká je vaše spokojenost s to…
jirkaverca8687
Před 4 lety
1
Umělý vánoční stromeček? Ano či ne?
ač jsem byla vždycky odpůrce, protže miluju tu vůni jehličí, které nám stromek domů vždy přinesl a …
pyramis
Před 2 lety
1
2
...
3
84
Dotaz k topení na nedokončené Stavbě
Zdravím všechny. Dnes nám zprovoznili tepelné čerpadlo. Začali jsme nyní stropy, tedy prostor nah…
kofejn
Před 4 lety
3
Našel jsem zasypanou studnu?
Po rozhovoru s jedním člověkem, který zde zahajoval práce na domě s pomocníky v roce 2002 (základy,…
vladimir_sacha
Před 4 lety
10
Připojení malého průtokového ohřívače na společný okruh
Zdravím, mohu malý ohřívač (nejmenší myslím 1,5 Kw ohřívač) k umyvadlu na WC (jen k opláchnutí ruko…
edison101
Před 4 lety
13
1
2
…
170
171
172
173
174
…