O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Návrh atypické koupelny+wc
Dobrý den, pravě finišujeme s hrubou stavbou a tak nějak váháme, co s koupelnou a WC. Bohužel na to…
kekita
Před 4 lety
2
Ochranne pásmo lesa a stavební povolení
Dobrý den, vlastním pozemek který sousedí s lesem rádi bychom stavěli na pozemku zahradní chatu. Pr…
milanq
Před 3 lety
22
Strikajici voda ze drezu vs parapet+okno - jak resite?
zdravim, zajima me jestli ma nekdo nejake sofistikovane reseni odstrikujici vody z drezu (napr kdyz…
wpavel
Před 4 lety
8
Dlouhá doba mezi stěhováním do nového a zůstáváním v původním - jak se vám žije? :)
Ahoj, stavějí nám byt v novostavbě, už t trvá dva roky, bydlet budeme za cca půl roku, jestli se po…
marvac
Před 4 lety
4
Jaká má být vzdálenost bazénu od domu?
Dobrý den, poradili byste mi prosím, jak daleko by mělo být jezírko nebo bazén od baráku, abych ner…
ellendos
Před 3 lety
2
Zrcadlo na wc
Prosím mate na wc zrcadlo? Potrebuju něco na zeď na umyvadlo. Je to samostatné wc. Dekuji moc
jenye
Před 4 lety
8
Krajská správa silnic a kácení stromů
Vlastníme pozemek, na kterém byl zaměřen geodetem výškopis a polohopis - to znamená stromy jsou zam…
jitulka89
Před 4 lety
16
Hlasitý termostat k podlahovému topení
Zdravim, koupili jsme hotovou novostavbu, kde je podlahove topeni. Termostat je pouzit VTN 3000. T…
wpavel
Před 4 lety
14
sponzor fóra
Zaměření kuchyně truhlářem
Ahoj, kdy Vám prosím Vás zaměřoval truhlář kuchyň? Před 14 dny nám vylili betonovou podlahu a ček…
tytynda
Před 4 lety
11
Dobrá stavební firma rd v ústeckém kraji? (Děčín a okolí)
Dobrý den, poradíte prosím kvalitní stavební firmu v okolí Děčína? Děkuji za odpovědi. Hezký den.
zuzik1232
Před 4 lety
1
Kombinace cihly a porobetonu v jedné příčce
Dobrý den, mám vystavěn kus příčky z porothermu a připravné kapsy 25 cm pro pokračování v podezdívc…
radimir
Před 4 lety
1
Podlaha - rekonstrukce
Dobry den. Rad bych poprosil o radu. Pri rekonstrukci chystame podlahu v obyvaku (je pod ni tempero…
zdenek13
Před 4 lety
1
Recirkulační digestoř, kam s větráním
Zdravím, stavíme dům, kde budeme mít rekuperaci vzduchu i krb a z toho důvodu jsme volili recirkula…
honzik75
Před 3 lety
20
Spárovačka Mapei tmavne při kontaktu s vodou
Je prosím normální, že spárovačka značky Mapei tmavne při kontaktu s vodou? Děkuji.
marekm86
Před 3 lety
4
Jak zkombinovat hernu a hostovsky pokoj
Dobry den, prosim, mate nekdo inspiraci ci realizaci, jak hezky zkombinovat hernu pro deti s pokoje…
verundice
Před 4 lety
1
Asfalt místo zámkové dlažby
Ahoj, plánujeme uspořádání před domem. Z poloviny máme klasickou předzahrádku - zeleň, pak bude cho…
daruna
Před 4 lety
3
Karlovy Vary- vyplatí se novostavba?
Ahoj :slight_smile: Je tu nejdo z Varu a vyzna se v nemovitostech? Je poptavka po najmovych bytech?…
ondtom36
Před 4 lety
5
Robotické vysavače
Hezky den, vybiram roboticky vysavac do dvoupodlazniho RD. Mame drevene podlahy a dlazbu. Zajima me…
venouska
Před 4 lety
1
2
37
Čerpadlo vyhazuje chránič
Do kalovky Gardena nám začala někde protikat voda, mám podezření na průchodky kabelů do čerpadla, z…
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
Vyúčtování elektřiny
Ahoj, prosím o info někoho znalého. Byl jsem klientem Bohemia energy, ještě před koncem jejich činn…
tinabla
Před 4 lety
2
Orientační cena projektu a realizace zahrady
Dobrý den, mohli byste mi prosím napsat přibližnou cenu projektu a samotné realizace zahrady od odb…
jenye
Před 4 lety
1
2
38
Povolení dům +cov
Prosím má někdo zkušenost Budu žádat o společné povolení na dům i čov. Bude mi stačit podepsání sit…
mpavka
Před 4 lety
6
Fleky na dlažbě
Prosím o radu. Rodiče rekonstruují starý RD. Nedávno začali topit (nové podlahové topení elektrické…
jitamir
Před 4 lety
1
Vestavný spotřebič Mora
Dobrý den,prosím jak je to s vestavěným spotřebičem v záruce,musí mi ho i namontovat, když nejde …
verolka
Před 4 lety
1
Indukce a trouba Whirlpool
Rada kdo máte zkušenosti indukce whirlpool WLB8116 NE a trouba whirlpool KN8V1IX
peti76
Před 4 lety
1
Jde převést zástavu z prodávané na kupovanou nemovitost
Existuje možnost, jak převést hypotéku, tedy zástavu z prodávané na kupovanou nemovitost? Bylo nám …
flyout
Před 4 lety
9
Umělý kámen na dřevostavbě
Dobrý den, mám menší dřevostavbu postavenou v roce 2019. OSB 15, polystyren 10, lepidlo, perlinka,…
ozzy77
Před 4 lety
4
Digestoř Elektrolux
Ahoj, nově zařizuji kuchyň a rozhoduji se mezi digestoří od Elektroluxu https://www.electrolux.cz/k…
animonky
Před 4 lety
1
Převod zástavy z prodávané na kupovanou nemovitost
Existuje možnost, jak převést hypotéku, tedy zástavu z prodávané na kupovanou nemovitost? Bylo nám …
flyout
Před 4 lety
1
Lesklá dlažba v koupelně
Má někdo v koupelně lesklou dlažbu? Je to o držku? Díky
sonyhonza
Před 4 lety
6
1
2
…
171