O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Lesklá dlažba v koupelně
Má někdo v koupelně lesklou dlažbu? Je to o držku? Díky
sonyhonza
Před 4 lety
6
Tepelné čerpadlo - venkovní jednotka
Ahoj, prosím můžete se podělit o fotky, jak máte umístěnou venkovní jednotku tepelného čerpadla? Dě…
fcelkam
Před 4 lety
1
Prostup k anténě na půdu
Dobrý den, řeším teď prosup k anténě (přijímači) na půdu - ne na střechu. Datové a jeden TV kabel m…
radimir
Před 4 lety
5
Základová deska - rozvody
Zdravím, chci se zeptat, zda rozvody kanalizace v základové desce zasypáváte pískem nebo to není n…
pale
Před 4 lety
3
Krb v pasivnim dome
Zdravim, planujeme stavet dum, bude to pasiv ale chteli bychom krbova kamna. co jsem si precetl,tak…
zubr487
Před 4 lety
13
Baterie s elektrickým ohřevem vody
Máte prosím někdo zkušenosti s baterií na přímý elektrický ohřev vody? Přemýšlím, že ji nechám inst…
puhelin
Před 4 lety
22
Skrývka ornice a zahradní účely
Dobrý den, potřebuju poradit, stavíme domeček a momentálně probíhá skrývka ornice. Kolik kubíků půd…
radim2015
Před 4 lety
6
Kuchyně do U
Ahoj, mohla bych vás poprosit o radu, jak uspořádat kuchyni viz plánek? Vůbec nevím jak udělat, aby…
marketaskra
Před 3 lety
6
sponzor fóra
Rodinný dům - Karlovarský kraj
Zdravím Vás, hledám ověřeného dodavatele hrubé stavby zděného rodinného domu (Ytong). Nemáte, prosí…
radovan_1
Před 3 lety
4
Světlovody Velux - kondenzace?
Ahoj, stavíme nízkoenergetický bungalov. Prostředkem nám vede tmavá chodba, kterou chceme prosvětl…
doog
Před 4 lety
6
Profesionální demontáž eternitové střechy
Dobrý den :slight_smile: , hledám specializovanou firmu na profi odstranění eternitové střechy a ch…
eevaas
Před 4 lety
1
Kuchyn- na co si dat pozor pred samotnou realizaci- smlouvy atd
Pora'dte jaká je běžná praxe při objednávání kuchyně na míru- máme vybraný materiál, spotřebiče atd…
smudlinky
Před 4 lety
1
Daruji ornici za odvoz
Daruji ornici za odvoz. K dispozici cca 400 tun. Nejedná se o stavební nebo výkopovou suť, ale o kv…
balu74656
Před 4 lety
1
Sudová sauna
Ahoj, zvažuji pořízení sudové finské sauny a rád bych se zeptal na zkušenosti. Máte sudovou saunu? …
jakuda
Před 4 lety
1
Quick Step - vinyl
Mate nekdo prosim podlahu od QS v odstinu premiovy dub prirodni (40033)? Rada bych videla fotky 😊
ana568
Před 4 lety
1
CETIN - vyber dodavatele internetu Praha
Zdravim, na pozemku mame od CETIN pripojku s optikou. Nabidka je pomerne velka, jako dodavatele pod…
ufin22
Před 4 lety
1
Doporučí někdo stavební firmu na stavbu zděného domu oblast Mělníka, Praha východ a okolí?
Tak jsme se konečně posunuli ke stavbě domu. Architektonická studia hotová, projekt kompletně hotov…
s_he
Před 4 lety
4
Zámková dlažba - vzorkovna
Dobrý den, nemáte prosím někdo tip na nějaké stavebniny, showroom, apod., kde by bylo možné vidět r…
bod
Před 3 lety
2
Nábytek z masivu (dub)
Prosím o doporučení šikovného truhláře, který pracuje s masivem. Ideálně oblast Ostravska, ale může…
petrapkrej
Před 4 lety
3
Možné špatné nastavení 3 cestného ventilu
Jelikož zanedlouho budeme topit dřevem, tak sem prošel ventily, pohybal s něma atd... Tak u nastave…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
2
...
3
62
Zavěšení kuchyňské linky do sádrokartonu
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se zavěšením vrchních kuchyňských skříněk do sádrokartonu? Koupil…
traverza
Před 4 lety
8
Kde si nechat udělat krásné záclony
dobrý den, dlouhodobě mě fascinují krásné zíclony, které vídám u realizací velkýxg a cool architekt…
jkjkj
Před 4 lety
20
Samonivelační stěrka odskočila od betonu
Zdravím, Chtěla bych poprosit o radu,..cca před dvěma měsíci manžel dělal novou vinylovou podlahu s…
hubert8
Před 4 lety
6
Co si myslíte o mém plánku
Ahoj, co si myslíte o mém amatérském plánku? Přiložen i pozemek, oba dva jsou mé. v plánku 1PP = P…
jose10r
Před 4 lety
16
Slim pračka a sušička - set
Ahoj všem, máte doma některá set slim pračky a sušičky, s hloubkou max. 50 cm? Jakou máte značku a …
prosteja144
Před 4 lety
1
Bazén do země, od koho? Praha vychod,okres Nymburk
Ahoj stavaři, od koho mate na zahradach bazeny za slusne ceny? Idealne aby udelala jedna firma komp…
lucy_l
Před 4 lety
1
Dřevostavba zlínsko - výběr dodavatele stavby
Zdravím, chceme si nechat postavit dřevostavbu na klíč. Hledáme vhodného dodavatele stavby. Od znám…
radek_pavlicek
Před 3 lety
2
Originální věšák na zeď
Ahoj, chci se zeptat, zda někdo znáte nějakou značku, která vyrábí originální věšáky na zeď, něco p…
sandria_cz
Před 4 lety
2
Rako Remix
Ahoj všem, chceme rekonstruovat koupelnu a podle fotek se mi líbí obklad Rako Remix. Máte jej někdo…
prosteja144
Před 4 lety
5
Wood zahradní domky - pozor - podvodná firma
Dobrý den, všem, bohužel musím sdílet nemilou zkušenost, resp. tímto varuji před nákupem na eshopu …
kaczaa
Před 4 lety
5
1
2
…
172
173
174
175
176
…