O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Změna na ČOV namísto žumpy
Zdravím, jsme ve fázi hrubé stavby a máme v projektu žumpu. Bohužel jsme zjistili od starosty, že v…
tomi_28
Před 4 lety
6
Byt novostavba- jak orientovaný?
Ahoj :slight_smile: Hledáme byt ke koupi a rozhodujeme se mezi 3 byty v novostavbach. Z planu si al…
sandria_cz
Před 4 lety
15
Jak to chodí, když chci stavět
Ahoj, popsal by mi někdo jak to chodí, když chci stavět dům na vlastním pozemku? Návrh, stavbu, hyp…
blruakzadsa
Před 4 lety
10
Tipy na stojany na kytky (poličky, stolečky, cokoli..)
Ahoj, máme malý byt, dost překytkováno, jenže mně se nelíbí takové ty klasické stojany na kytky a n…
davex
Před 4 lety
2
Renovaci dveri
Dobrý den, prosím o doporučení firmy ohledně renovaci dveri, Praha. Zkušenosti s Renapa někdo? Deku…
andrea_nemeckova
Před 4 lety
1
Vytápění dřevostavby
Ahoj, máme čtyři roky starou dřevostavbu (nízkoenergetická B), kde vytápíme elektrokotlem s vodní p…
wpavel
Před 4 lety
3
Vápenná omietka na panel? PROFI Feinputz 0,6 mm
Dobrý večer, prosím o radu ... firma ktorá mi má robiť omietky mi odporúča PROFI Feinputz 0,6 mm ,…
roman5102
Před 4 lety
1
Usazení nádrže pro dešťovou vodu
Ahoj, máte někdo na dešťovou vodu dvouplášťovou PP nádrž (konkrétní typ viz obrázek)? Nevíme, zda m…
apostol
Před 4 lety
9
sponzor fóra
Loupání barvy krbovek Romotop
Ahoj, dneska jsem si všimla, že se nám jaksi po asi roce a půl co tady ty krbovky jsou loupe barva.…
zubr487
Před 4 lety
22
Jak se dostat k vydanému stavebnímu povolení
Hezký den. Prosím o radu, potřebujeme dodat bance stavební povolení na sítě, ke kterému známe jedna…
lowlands
Před 4 lety
3
Zateplení podkroví
Dobrý den, chci se zeptat zda můžu i teď v zimních měsících zateplit stropy v podkroví ( vata ). …
m_i_r_e_k
Před 4 lety
6
Odha ceny dřevostavby svépomocí 50m2
Dobrý den, chci se zeptat jak byste odhadli cenu dřevostavby 4x12m, nizká sedlová střecha, zateplen…
milanq
Před 4 lety
2
Nákup z AliExpressu po novom
Ahojte, na Slovensku sa nám celkom aktívne rozbiehajú diskusie o nákupe z AliExpressu: http://www.m…
michaela_recht
Před 4 lety
1
Změna koordinační situace
Ahoj, potřeboval bych se zeptat, mám takovej problém. Mam vyřízený stavební povolení chtěl sem začí…
milanq
Před 4 lety
3
Úprava dispozic starého domu
Dobrý den, Ráda bych našla někoho, kdo řešil podobný problém a mohl mi říct, jak dopadl 😀 Starý dů…
anela13
Před 4 lety
11
Daň u darovací smlouvy
Dobrý den, pokud nám bude tchán (manželův otec) darovat pozemek do SJM, platí, že jsme osvobozeni o…
verys
Před 4 lety
1
Polyuretanová stěrka na podlaze
Zdravím, plánujeme v přízemí na podlahové topení poly štěrku, měla by být měkčí a pružnější než epo…
hattori
Před 1 rokem
17
Můžeme změnit druh fasády když máme schválenou zelenou úsporu?
Když máme schválenou zelenou úsporu. Můžeme změnit druh fasády ? Napsala jsem jim dotaz, ale krom …
puhelin
Před 4 lety
7
Zástavní právo smluvní - daň z převodu nemovitosti
Dobrý den, půjčil jsem si od kamaráda hodně peněz a ten trval na tom, abych na základě tohoto přeps…
majjo6
Před 3 lety
10
Stejna podlaha vsude
mate nekdo stejnou podlahu vsude? Mame podlahov. topeni tak nejlepe dlazbu? Jak jste spokojeni? Mo…
luckavra
Před 4 lety
24
Studna a jímka
Ahoj. Mame možnost koupit starší dům na rekonstrukci. Při prohlídce jsme zjistili, že dům má odpady…
vladimirsvorba
Před 4 lety
5
Vysavač na listí
Ahoj střecháčci, můžete mi prosím, kdo má zkušenosti s vysavačem listí napsat, jestli to vysává i k…
mp77
Před 4 lety
11
Bojler v kuchyni
Máte prosím někdo zkušenosti s umístěním bojleru nad podlahou v uzavíratelné skříni? Potřebuji ho u…
boiia
Před 4 lety
24
Fasadni omitka caparol
Ma nekdo zkusenost s fasadni silikonovou omitkou Caparol? Nevite kde sehnat vzornik krome inzernetu…
martina_savulova
Před 4 lety
3
Názor na projekt 4+KK
Dobrý den, moc se nám líbí tento projekt, ale rádi bychom ještě šatnu v některém pokoji, kde bychom…
norikakaa
Před 4 lety
7
Základová deska krpeni
Prosím o radu v pátek jsem zhotovil základovou desku 25cm silná beton c25/30.Ted jsou teploty prez …
roman_
Před 6 měsíci
19
Firma - zhotovení základové desky - Ústecký kraj, Slaný
Dobrý den, doporučíte stavební firmu pro stavbu základové desky pod RD (dřevostavba) a carport, cca…
jowana
Před 4 lety
16
Doporučte prosím bagristu - Praha - západ
Dobrý den, doporučil byste někdo prosím spolehlivého dobrého bagristu pro Prahu-západ? Někoho, kdo …
countrylady
Před 4 lety
3
Co nakoupit předem, než se zdraží?
Pěkný den, Vy, kteří teprve začínáte stavět, nakupujete už vnitřní vybavení domu (sanita, obklady, …
rubenyx
Před 3 lety
5
Projekt a vyřízení stavebního povoleník
Dobrý den, chceme s manželem stavět. Firma nám nabídla cenu projektu + že nám zařídí stavební pov…
puhelin
Před 4 lety
21
1
2
…
173
174
175
176
177
…