O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Prosím o názory na půdorys rodinného domu.
Dobrý den, prosím o názory na půdorys rodinného domu. Rozměr je 13m x 9m. Není 9 metrů moc široké? …
petrincak
Před 3 lety
4
Podlaha v bytě v 1. patře - místo prahu lišta?
Dobrý den, chceme dělat podlahu. Původní podklad je beton, na ten chceme dát separační fólií, Liapo…
radim2015
Před 3 lety
3
Půdní schody - začal se nám rosit půdní rám u schodů
Dobrý den,v chodbě se nám začal rosit půdní rám u schodů na půdu.viz.foto,chodbu máme chladnější,n…
zubr487
Před 3 lety
10
Zkušenosti s kurzy interiérového designu
Dobrý den, chtěla bych si udělat kurz interiérového designu. Nabídka kurzů je však široká. Můžete …
lokomotiva13
Před 3 lety
1
Názor na projekt přízemního domu
Zdravím, prosím vás o názor na tento návrh projektu. Omluva za zpracování, je to domácí náčrt. Děku…
mirimi
Před 3 lety
16
Prosím o názor na půdorys koupelny
Zdravim, prosim zkusene koupelniky a stavitele o nazor na koupelnu. dekor ted neni dulezite resit (…
hradecan
Před 3 měsíci
1
2
40
Tlaková zkouška topení
Dobrý den,prosím Vás o konzultaci. Mám položenou otopnou trubku a příští pátek nám budou lejt anh…
ajl007
Před 3 lety
8
Laura - dům od ThermoPlus
Zdravím, nemá někdo z Vás postavený dům Laura od fa ThermoPlus? Případně nějaký podobný tomuto? h…
katharinat
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Obklady v koupelně - Geotiles Rust
Dobrý den, máte prosím někdo tyto obklady? Zajímalo by mě, jak vypadají v reálu na zdi :slight_smi…
legoss
Před 3 lety
2
Rolety den a noc na míru
Dobrý den,prosím,doporucite,kde objednat rolety den a noc na míru?Děkuji:slight_smile:
burek
Před 3 lety
3
Kropit desku v nízkých teplotách ?
Dobrý den chtěl bych se zeptat, 2 dny zpět jsem vyléval betonem základovou desku na rodinný dům 15c…
panlorenc
Před 3 lety
13
Stavíte někdo podle typového projektu od GSERVISU ? popř. dům Silian
Stavíte někdo podle typového projektu od GSERVISU ? popř. dům Silian. Jaká je vaše spokojenost s to…
jirkaverca8687
Před 3 lety
1
Umělý vánoční stromeček? Ano či ne?
ač jsem byla vždycky odpůrce, protže miluju tu vůni jehličí, které nám stromek domů vždy přinesl a …
pyramis
Před 2 lety
1
2
...
3
84
Dotaz k topení na nedokončené Stavbě
Zdravím všechny. Dnes nám zprovoznili tepelné čerpadlo. Začali jsme nyní stropy, tedy prostor nah…
kofejn
Před 3 lety
3
Našel jsem zasypanou studnu?
Po rozhovoru s jedním člověkem, který zde zahajoval práce na domě s pomocníky v roce 2002 (základy,…
vladimir_sacha
Před 3 lety
10
Připojení malého průtokového ohřívače na společný okruh
Zdravím, mohu malý ohřívač (nejmenší myslím 1,5 Kw ohřívač) k umyvadlu na WC (jen k opláchnutí ruko…
edison101
Před 3 lety
13
Návrh atypické koupelny+wc
Dobrý den, pravě finišujeme s hrubou stavbou a tak nějak váháme, co s koupelnou a WC. Bohužel na to…
kekita
Před 3 lety
2
Ochranne pásmo lesa a stavební povolení
Dobrý den, vlastním pozemek který sousedí s lesem rádi bychom stavěli na pozemku zahradní chatu. Pr…
milanq
Před 3 lety
22
Strikajici voda ze drezu vs parapet+okno - jak resite?
zdravim, zajima me jestli ma nekdo nejake sofistikovane reseni odstrikujici vody z drezu (napr kdyz…
wpavel
Před 3 lety
8
Dlouhá doba mezi stěhováním do nového a zůstáváním v původním - jak se vám žije? :)
Ahoj, stavějí nám byt v novostavbě, už t trvá dva roky, bydlet budeme za cca půl roku, jestli se po…
marvac
Před 3 lety
4
Jaká má být vzdálenost bazénu od domu?
Dobrý den, poradili byste mi prosím, jak daleko by mělo být jezírko nebo bazén od baráku, abych ner…
ellendos
Před 3 lety
2
Zrcadlo na wc
Prosím mate na wc zrcadlo? Potrebuju něco na zeď na umyvadlo. Je to samostatné wc. Dekuji moc
jenye
Před 3 lety
8
Krajská správa silnic a kácení stromů
Vlastníme pozemek, na kterém byl zaměřen geodetem výškopis a polohopis - to znamená stromy jsou zam…
jitulka89
Před 3 lety
16
Hlasitý termostat k podlahovému topení
Zdravim, koupili jsme hotovou novostavbu, kde je podlahove topeni. Termostat je pouzit VTN 3000. T…
wpavel
Před 3 lety
14
Zaměření kuchyně truhlářem
Ahoj, kdy Vám prosím Vás zaměřoval truhlář kuchyň? Před 14 dny nám vylili betonovou podlahu a ček…
tytynda
Před 3 lety
11
Dobrá stavební firma rd v ústeckém kraji? (Děčín a okolí)
Dobrý den, poradíte prosím kvalitní stavební firmu v okolí Děčína? Děkuji za odpovědi. Hezký den.
zuzik1232
Před 3 lety
1
Kombinace cihly a porobetonu v jedné příčce
Dobrý den, mám vystavěn kus příčky z porothermu a připravné kapsy 25 cm pro pokračování v podezdívc…
radimir
Před 3 lety
1
Podlaha - rekonstrukce
Dobry den. Rad bych poprosil o radu. Pri rekonstrukci chystame podlahu v obyvaku (je pod ni tempero…
zdenek13
Před 3 lety
1
Recirkulační digestoř, kam s větráním
Zdravím, stavíme dům, kde budeme mít rekuperaci vzduchu i krb a z toho důvodu jsme volili recirkula…
honzik75
Před 3 lety
20
Spárovačka Mapei tmavne při kontaktu s vodou
Je prosím normální, že spárovačka značky Mapei tmavne při kontaktu s vodou? Děkuji.
marekm86
Před 3 lety
4
1
2
…
158
159
160
161
162
…