O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Protierozni zed
dobrý den, máme rodinný dům na pozemku, který vznikl navážkou. A jedna strana je zkosená. Chtěli b…
milanq
Před 3 lety
2
Stavíte? Jaká je aktuálně situace s dostupností materiálu a cenami ve stavebnictví?
Krásný den, dotaz na ty, kteří aktuálně staví. Jaké máte aktuálně zkušenosti s dostupností stavební…
luucap
Před 3 lety
24
Venkovní rolety ROKA-LITH
Máte prosím někdo zkušenost s systémem pro rolety ROKA-LITH Classic? Jde nám o to, zda je použitý p…
martulk4
Před 3 lety
1
Drez a pracovni deska - idealni kombinace
Prosim o nazor, jaka kombinace drezu a pracovni desky je nevhodnejsi? Pracovni deska - budeme chtit…
puhelin
Před 3 lety
4
Okna Zlínský nebo MS kraj
Ahoj, vybíráme okna do novostavby. Chceme trojskla a předsazenou montáž. Mám nabídky na dřevěná (TP…
sokil
Před 3 lety
2
Klimatizace na chatě
Dobrý den, Máme sousedy, kteří mají malou chaticku přímo za naším plotem (již tam stála je normálně…
selskyrozum
Před 3 lety
3
Kuchyne horni skrinky v bilem lesku a dolni drevodekor
Prosim o inspiraci. Chtela bych horni skrinky bile v nejvyssim lesku a nemohu si vybrat dekor dreva…
m2s
Před 3 lety
4
Přislíbení změny Uzemního plánu starým zastupitelstvem a starostou, nové zastupitelstvo nesouhlasí
Dobrý den, zde je mů předchozí dotaz na tomhle skvělém fóru profíků i lidiček kteří tohle řešili. …
hansel_hoovik
Před 3 lety
8
sponzor fóra
Nové dveře do starých kovových zarubní
Dobrý den, potřebujeme vyměnit vchodové dveře do bytu v dvougeneračním rod.domě.Nemusí být bezpečno…
azsinanecovzpomenu
Před 3 lety
2
Zákaz vjezdu na soukromý pozemek
Dobrý den, máte někdo nápad, jak nejlépe bránit tomu, aby nám na náš vjezd jezdila cizí auta? Máme …
daruna
Před 3 lety
1
2
47
Kuchyňská pracovní deska
Ahojte jakou pracovní desku do kuchyně jste zvolili? Žula? Kvarcit? Technický kámen? Umělý kámen?…
bibi2022
Před 2 lety
1
2
41
Nájemníci netopí v bytě
Dobrý den, jak byste řešili problém, že nájemníci nechtějí v bytě téměř topit , je tam teplota kole…
martina2674
Před 3 lety
22
Dům 5x15m
Zdravím, má někdo zkušenosti s projektem pro dům obdélník 5x15m? Díky předem, Dana
jakuda
Před 3 lety
3
Nová horní koupelna - zničí napojením rozvodů tu dolní?
Zdravím, v rodinném domě máme zrekonstruované dolní patro a chtěli bychom teď zrekonstruovat i to h…
zubr487
Před 3 lety
3
Jaké máte interiérové parapety?
Dobrý den, chci se zeptat jaké máte interiérové parapety? S nosem nebo bez nosu a z jakého materiál…
jandour
Před 3 lety
5
Praskliny kolem polystyrénové rohové lišty
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak vytmelit praskliny kolem polystyrenové lišty, která tvoří př…
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
Franke kašmír
Zdravím, prosím má někdo dřez Franke Kašmír nebo Saharu? Moc moc prosím i reálné foto. Děkuji
kaem
Před 3 lety
1
Podlaha z Polska výrobce PARQUET MERCADO
Zdravím máte někdo zkušenosti přímo s tímto výrobce nebo s touto podlahou ?Vinylová deska SPC Dab C…
dejv0150
Před 3 lety
1
HS portál - dvě varianty
Zdravím. Poptávali jsme několik firem na zhotovení dřevěných oken. Firmy se však liší v provedení H…
dream4
Před 3 lety
1
Fasada praskla
Dobrý den, mám 7let starou fasadu od firmy Weber a letos se mi stalo ... viz. obrazek. Cele se to z…
sona250
Před 3 lety
13
Vykonny radiator - doporucite?
Dobry den, do chodby (4x2,5 s sestimetrovym stropem), kde je podlahovka hledam radiator k umisteni …
zdenek13
Před 3 lety
1
Názor na dispozici. žádná okna do ulice
Jaký máte názor na dům bez oken do ulice? Líbí se mi dispozičně typový dům, který právě disponuje p…
secuser1
Před 3 lety
10
Příprava a zatravnění jílovitého kamenitého pozemku
Dobrý den. Máme pozemek s jílovitou půdou a spoustou kamenů, místy i stavební suti. Pozemek je na …
davex
Před 3 lety
1
2
34
Barva venkovních žaluzií DB 703 nebo RAL 7016? Máte někdo?
Hezký den, vybíráme barvu venkovních žaluzií Isotra a nemůžeme se rozhodnout zda jít do DB 703 nebo…
roman_
Před 10 měsíci
25
Cena TČ včetně instalace
Zdravím, chci se zeptat zda jste někdo v současné době (třeba v roce 2021) kupovali tepelne cerpad…
tomus
Před 3 lety
19
VPC - přerušení tepelného mostu v patě zdiva
Dobrý den, mám prosím dotaz ke konstrukčnímu detailu "přerušení tepelného mostu v patě zdiva". Plá…
dusli
Před 3 lety
5
Penb vs realita
Zdravím, dneska jsem dostal vypočítany Penb od projektantky. Bude to pasivní dům, TČ, rekuperace.. …
zubr487
Před 3 lety
13
Cena práce za krovy
Zdravím, tesař si řekl za práci na krovu 133 000Kč a nám se to zdá nějak moc. Plocha střechy je 23…
martin_s
Před 3 lety
6
Kuchyně - dekory dřeva, rozmístění
Dobrý den, toto je naše vizualizace kuchyně společně s jídelnou a obývákem. Jsem vcelku spokojená, …
tyna_novakova03
Před 3 lety
1
RAL 7039 Quarzgrau
Dobrý den, má někdo okna, dveře v barvě Metbrush Quarzgrau ? Prosím o foto, uvažujeme o této barve.…
libor93
Před 3 lety
1
1
2
…
158
159
160
161
162
…