O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rekonstrukce domu a dotace?
Dobrý den, chystám se na kompletní rekonstrukci řadového domu postaveného v roce 1921 a následně re…
janule123
Před 3 lety
2
Inženýrské sítě (Firmy,Ceny,atd...)
Dobrý den, chtel jsem se zeptat, zda má někdo nějakou firmu na doporučení ohledně inženýrských sítí…
romik67
Před 3 lety
10
Apex arch, diskuze, recenze
Narazil jsem na apex-arch.cz. Projekty má pěkné, ale cena mi přijde, že by měla být aspoň 3x vyšší.…
snowkill
Před 9 měsíci
5
Okna dekor Oregon
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte okna v dekoru Oregon a neukázali byste fotky už …
monitu
Před 3 lety
1
Rozmístění spotřebičů v kuchyni
Ahoj všem, prosím o radu s rozmístěním spotřebičů v kuchyni v novém domě, snažíme se vymyslet ideál…
obludak
Před 3 lety
5
Setrvání v užívání bytu po převodu vlastnického práva
Dobrý den, prosím o radu, jak nejlépe uchopit a vyřešit následující situaci: Kupuji nemovitost - b…
skiny_n
Před 3 lety
7
Nákres kuchyně jak to předělat?
Chceme výsuvný koš ,ale ten nám truhlář nakreslil trochu dál. Pod dřezem je "prázdná" skříň. Chcem…
spaghetka
Před 3 lety
6
Jílovitá půda na zahradě
Zdravím, mám na zahradě jílovitou půdu. Neje já, celá ta oblast je tam taková. Je to těžká zemina, …
katyxq
Před 3 lety
27
sponzor fóra
Vinylová podlaha Kronostep SPC - Dub Butterscotch
Dobrý den, máte někdo prosím doma tuto podlahu a podělili byste se o fotky a zkušenosti? Děkuji moc…
makako90
Před 3 lety
1
Okna irský dub - jaký dekor vinylu?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdo má okna uvnitř v dekoru irský dub a k tomu vinylovou podlahu, j…
netty_
Před 3 lety
4
Blikající světlo
Zdravím, potřebuju poradit. Jsme v městském bytě, kde je umakartové jádro. Poslední dobou nám bliká…
franti_p
Před 3 lety
4
KG TRUBKY (SVISLÉ SVODY V NATVRDO V BETONU)
Ahoj, Až později jsem zjistil, jak jsem dělal základovou desku, tak jsem svislé svody KG TRUBEK cca…
kofejn
Před 3 lety
14
Vsychání anhydritu
Dobrý den, po vylití anhydritu momentálně topím podlahovkou, začínám na 20° a každé tři dny mám př…
venouska
Před 3 lety
6
Betonové ploty Plzeňský kraj
Dobrý den, prosím o tip na firmu (nejlépe na základě osobní zkušenosti), která by nám udělala beton…
lucievlckova
Před 3 lety
1
Prasklina zdi při výměně krytiny
Dobrý den, aktuálně měníme krytinu na domě a při realizaci se nám objevila prasklina na zdi. Praskl…
vladimir_sacha
Před 3 lety
2
Stavba na klíč západní Čechy
Dobrý den, máme vyřešený rovinatý pozemek cca 900m2, který bude kompletně zasíťovaný do října 2022.…
acco
Před 3 lety
1
Truhlář - Středočeský kraj, Ml. Boleslav
Zdravím, můžete mi prosím doporučit šikovného truhláře z okolí Mladé Boleslavi? Popřípadě kuchyňsk…
pajaj1
Před 3 lety
1
Nové ceníky od 2022, co zdraží
Předpokládám, že od ledna 22 budou mít fa nové ceníky. Můžete sem dát, prosím info, které segmenty …
norikakaa
Před 3 lety
12
Perito dveřní výplň
Ahoj, máte někdo vstupní dveře s nějakou rustikální výplní od Perita, jako např. https://www.perit…
wampec
Před 3 lety
1
Rekuperace -podhled
Ahoj, budu stavět bungalov. Od čisté podlahy po spodek trámů mám 300 cm. Místo na vedení rozvodů re…
martinfox
Před 3 lety
12
Cena za projektovou dokumentaci - individuální projekt
Ahoj, dnes jsem dostala nabídku na vyhotovení projektové dokumentace a jelikož s tím nemáme zkušeno…
panlorenc
Před 3 lety
1
2
32
Dlažba na podlaze
Zdravím, dokázal byste tu někdo popsat, jak si položit dlažbu? Chybí mi kousek, firma mi udělala je…
pmarvanova
Před 3 lety
10
Objekt k bydlení v ploše pro občanskou vybavenost
Dobrý den, vybírám dům ke koupi a jeden z domů je za velmi dobrou cenu a moc se mi líbí. Ale má to…
japona
Před 3 lety
10
Kompletní rekonstrukce - bytový architekt
Hezký den všem, chystáme se v dohledné době pustit do rekonstrukce bytu v panelovém domě v Praze.…
vaneko
Před 3 lety
1
Odvětrávací roura u základů
Dobrý den, pořídil jsem starý dům (cca 100 letý) Situace je: ---> že byl celý podřezán (netuším k…
radek_pycha
Před 3 lety
1
Poradte stavebniho konzultanta
Dobry den, nemel byste nekdo prosim doporuceni na skutecneho odbornika-konzultanta v oboru stavebni…
jarda82
Před 3 lety
2
DP Mont s.k.
DP Mont s.k. recenze varování vyberou peníze a zakázku neudělají jen výmluvy.Nekomunikují je to pod…
xjane
Před 2 lety
2
Prosím o radu kdy začít řešit ČOV
Ahoj, koupili jsme nezasíťovaný pozemek a momentálně máme požádáno u ČEZu o napojení a začali jsme …
jarin1
Před 3 lety
7
Zcela uzavřený sprchový kout
Dobrý den, plánujeme sprchový kout, který je ze tří stran vyzděný. Na čtvrté straně budou standardn…
tomas_manca
Před 3 lety
7
Zmoklé krovy - je to problém?
Dobrý den, minulý týden nám dělali krovy a od té doby na ně prší a sněží. Střecha by se měla doděla…
s_he
Před 3 lety
3
1
2
…
156
157
158
159
160
…