O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Okna Castorplus
Dobrý den, někdo nějakou zkušenost s okny firmy Castor?
kossakowski1980
Před 3 lety
8
Jak sladit
Dobrý den. Potřebovala bych poradit. Máme hrubou stavbu a já přemýšlím, jak sladit podlahu, schody …
kofejn
Před 3 lety
14
Laminátová plovoucí podlaha Kronoswiss
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s laminátovou podlahou značky Kronoswiss?
oujee21
Před 3 lety
4
Návrh koupelny v novostavbě
Ahoj, jak byste vyřešili koupelnu viz. příloha. Bude tu jen vana a umyvadlo. Šíře té koupelny je …
kleee02
Před 3 lety
14
Jak navazat/propojit prijezdovou cestu se zahradou.
Moji milí, jak není sníh, tak je vse vidět a ja si kladu otázku. Co udělat s tím přechodem mezi ko…
atilius
Před 3 lety
5
Cena 6m HS portál
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte 6 m HS portál (rozděleny na 3 části - 2 fix a 1…
bayt
Před 3 lety
12
ČOV ASIO AS-MONOcomp 4
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s ČOV ASIO AS-MONOcomp 4?
zubr487
Před 3 lety
19
Prostup tepla Uw - okna
Dobrý den, prosím o radu. Vybíráme okna - dřevo, napojovaný smrk, trojsklo. Na doporučení jsme oslo…
barebare
Před 3 lety
11
sponzor fóra
Vestavný kávovar
Zdravím, má někdo z vás umístěný vestavný kávovar mezi troubou a mikrovlnou troubou? ( 3 spotřebiče…
xkarlos
Před 3 lety
10
Kuchyn bez digestoře
Dobrý den , Plánuji kuchyn a ve prostred budeme mít ostrůvek a na něm chci varnou desku. Je to prob…
artep1987
Před 3 lety
18
Byt 2kk na jihozapad
Chtela bych se tady zeptat na vase zkusenosti s takto orientovanym bytem 2kk, 46 m2 - byt ma 1 okn…
malcao
Před 3 lety
5
Na 65 bytu 1 vytah
Jen takove diskusni tema - jde o budouci novostavbu 2 bytovych domu,kazdy dum bude mit 65 bytu,vets…
malcao
Před 3 lety
11
HK - Dřestav
Splněný sen díky firmě HK-dřestav! Stavba našeho atypického montovaného patrového domu firmou HK-d…
edcbubu
Před 3 lety
4
Keramicka plovouci podlaha vs marmoleum
Zdravim, mate tu nekdo keramickou plovouci podlahu - ceramin? jaka je jeji odolnost popr udrzba? bu…
ko_taz
Před 3 lety
1
Skladba podlahy
Zdravím,jakou byste zvolili skladbu podlahy pro dřevěnou třívrstvou? původně sme začali pro vinyl,a…
pavlina_koudelkova
Před 3 lety
1
Přístup přes náš pozemek
Zdravím, dnes u nás byl potenciální kupec na vedlejší pozemek s tím zda mu umožníme/odkupem vybudov…
candat
Před 3 lety
22
Rolety den a noc vzdálenost od zdi
Chtěla bych se zeptat lidí, kteří mají rolety den a noc montované do zdi, zda poté, když jezdí po z…
dracula
Před 3 lety
1
Demolice Praha/Střední Čechy
zdravím, vím že tu je několik tématicky velmi podobných diskuzí, ale rád bych se zeptal, zda-li tu …
firewalker
Před 3 lety
2
Stavební stojky
Zdravím, vie mi tu niekto poradiť, kde kúpiť stavebné stojky za lacno? Teoreticky kľudne z PL ak t…
josefx
Před 3 lety
1
Cena domu na klíč Střední Čechy v roce 2022
Poptáváme stavební firmy. Stavba domu v roce 2022 - zděný. Poptával také někdo v této době, na koli…
michal_rybar
Před 3 lety
9
Elegantní kombinace vytápění, ohřevu TUV a větrání
Ahojte, jsme ve fázi kupování pozemku a než půjdeme za projektantem, chtěli byhcom mít nějakou před…
vladimir_sacha
Před 3 lety
5
Čelo
Dobrý den máte někdo tyto dřevěné trámky za postelí chtěla bych se zeptat jestli se tam neudržuje p…
rosiemary
Před 3 lety
2
Přídavný teplovodní výměník ke krbové vložce
Ahoj Máme krbovou vložku bez výměníku, když jsme řešili projekt tak mě tato myšlenka nějak nezajím…
zubr487
Před 3 lety
9
Vyjádření Povodí k realizaci ČOV
Vlastníme pozemek bez napojení na kanalizaci a vodovod. Původně jsme chtěli ČOV a studnu. Na vodopr…
lenny92
Před 3 lety
13
Stavební dozor Ústecký kraj
Dobrý den, nedal by nám někdo tip na stavební dozor pro dřevostavbu pro Ústecký kraj?
dajvr
Před 6 měsíci
18
Základy a izolace pod dřevostavbu
Prosím o radu. Zastavit další práce a vše nechat předělat. Firma tvrdí že je to v pořádku. Nejsem s…
josef_machnik
Před 3 lety
17
Rozkladacia pohovka - so šírkou max 160cm ? Kde kúpiť?
Dobrý deň, skúšal som šťastie aj na slovenskej stránke modrá strecha no zatiaľ neúspešne. Možno vy…
jenies
Před 3 lety
12
Odtah potrubí z digestoře
Zdravím. aktuálně řešíme natažení potrubí k digestoři. Potrubí povede v podlaze a bude odvedeno ve…
alena2109
Před 3 lety
4
Zástěna walk in s malými dětmi
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se sprchou s walk-in u malých dětí :slight_smi…
jakuda
Před 3 lety
8
3d flexifoam gun misto paropropustne pasky
Ahoj, byla mi navrzena moznost utesneni venkovni pripojovaci spary u oken pomoci 3d flexifoam gun…
wampec
Před 3 lety
3
1
2
…
156
157
158
159
160
…