O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Fasáda před teréníma úpravama
Dobrý den, myslíte že můžu udělat kompletní fasádu ještě před teréníma úpravama ? Dělal někdo z vás…
sviva
Před 3 lety
4
Cihlová fasáda - řešení vnějšího rohu
Chtěli bychom částečně obložit dům cihlovými pásky. Jak máte řešený vnější roh fasády - přechod cih…
wampec
Před 3 lety
3
Pračka a sušička vedle sebe
Dobrý den, mátě někdo doma řešenou prádelnu či koupelnu tak, že máte oba spotřebiče (pračku i sušič…
puhelin
Před 3 lety
9
Vodovod v polystyrenu
Zdravím. Mám dotaz ohledně vedení sítí v podlaze. Mám skladbu 17 cm polystyren, podlahovka a beton.…
kofejn
Před 3 lety
2
Vnitřní rozložení skříně na "bodrel" v chodbě
Ahoj, na chodbě chceme mít velkou vestavěnou skčín až do stropu se 3 fochy - sloužily by na: tyčov…
maty56
Před 3 lety
4
Okapový plech - prkno
Dobrý den, budeme mít střechu z vazníků. Dávali jste pod okapový plech, na který se napojuje fólie…
petr12321
Před 3 lety
1
Hypoteční poradce Plzeň
Zdravím, nemáte prosím někdo doporučení na hypo poradce v Plzni a okolí? Díky
tomka11
Před 3 lety
3
Dům na klíč nebo hrubá stavba?
Zdravim, mam konkretni predstavu, toto: https://www.domy-dnes.cz/domy/bungalow-xl-04/ nebo toto: …
edcbubu
Před 3 lety
5
sponzor fóra
Priznané trámy aj sadrokartón- ako dať parozábranu a izoláciu
Ahojte, jedná sa mi o zateplenie stropu. Mám v dome v obývačke plus kuchyni priznané trámy, na zvyš…
japalo
Před 3 lety
1
Typový projekt domu s oddělenou kuchyní
Dobrý den, neviděl jste někdo typový projekt domu s oddělenou kuchyní, přízemní, 3 pokoje, obývák. …
puhelin
Před 3 lety
5
Prijezdova cesta přes dvur rodicu
Dobrý den, chci se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s prijezdovou cestou přes dvůr rodicu. Cesta …
filipv98
Před 2 lety
11
Bazar MS - pozor na podvody
Pěkný den všem, pozor kdo budete inzerovat zde v Bazaru. Podvodníci se rozšiřují z Bazosu a Sbazaru…
hondaxl
Před 3 lety
1
Odborník -stavař
Ahoj, plánujeme rekonstrukci domu. Můžete mi poradit nějakého šikovného stavaře, potřebujeme techni…
mmmarcelaaa
Před 3 lety
2
Podlahové topení (Eurosystémy.cz)
Ahoj, budeme dělat rekonstrukci rodinného domu a vybíráme od koho vezmeme podlahové topení a tepeln…
vimamima
Před 3 lety
2
Vzduchotěsnost SDK roštu na obvod. stěně v pasivu - blower door
Dobrý den, prosím o pomoc ty, kdo už realizovali nebo teprve budou a vědí, jak na to. Jak se, prosí…
ajagachova
Před 3 lety
9
FVE panely - zkušenosti a tipy na firmy
Hledáme zkušenosti a tipy ohledně FVE panelů. Stavíme dům a rádi bychom s pomocí panelů splnili pod…
edcbubu
Před 3 lety
1
Montáž kuchyně IKEA Ikeou, nejlépe Ostrava - zkušenosti i cena
Dobrý den, moc by mi pomohlo, kdyby mi někdo napsal jaké má zkušenosti s montáží přímo Ikeou. Přest…
knapikovad
Před 3 lety
6
IVT GEO 600 nebo NIBE S1255?
Ahoj, vybírám mezi těmito TČ - IVT GEO 600 a NIBE S1255 (země voda). Zajímal by mě váš názor, kter…
esmeralda2
Před 3 lety
2
Projekt RD Vaše Názory
Zdravím všechny z Modré střechy, podělte se se mnou prosím o názor na projekt bungalovu, který plán…
xxbarysekxxbarysekxx
Před 3 lety
30
Zkušenosti s JMS Stavební s.r.o.
Dobrý den, Mohu se zeptat zdali máte někdo nějaké reference na zmíněnou firmu ze Zlína? Předem dě…
petr_stanek
Před 3 lety
1
Kde nacenit stavbu RD pred projektem
Dobry den, Lze nekde nechat nacenit, kolik by stala stavba domu, kdyz nemam projekt? Jde mi o to zj…
martii1
Před 3 lety
19
HYDROIZOLACE
Dobrý den , chtěl bych se zeptat.. budeme stavet hrubou stavbu na stodole, kde jsou polozene panely…
petrkunc132
Před 3 lety
3
Velká spára mezi vanou a obkladem
Prosím o pomoc. Zednik resp obkladač v jedné osobě nám při rekonstrukci koupelny nedodržel kolmost …
ajl007
Před 3 lety
12
PVC na dlažbu
Zdravím :slight_smile: renovuju úklidovou místnost, kde je stará dlažba. Chci na ni položit PVC a n…
marketaskra
Před 3 lety
2
Rekonstrukce balkonu
ahoj, mám dotaz na rekonstrukci balkonu. Nastěhovala jsem se a zjistila, že mi protéká strop na ver…
pmarvanova
Před 3 lety
5
Hodinový manžel
Ahoj, doufám, že neporušuji nějaká pravidla, ale je možné zde zkusit poptat Hodinového manžela? Neb…
candat
Před 3 lety
8
Elektřina pro stavbu od souseda
Zdravím, čekáme na trvalou přípojku elektřiny a budem začínat stavět. Elektrikář řekl, že prozatím …
roman_
Před 1 rokem
17
WC s umývátkem
Zdravím, zajímalo by mě, zda má někdo reálnou zkušenost s WC kombi s umývátkem, přijde mi to jako s…
xous
Před 3 lety
8
Bobkovišeň - pěstování
Zdravím, máte někdo prosím zkušenost s pěstováním bobkovišní? Naše - zasazená v listopadu byla krás…
nnicool
Před 3 lety
11
Sedací okno vedle kuchyně
Dobrý den, pokud někdo máte realizované tzv.sedací okno, byla bych moc ráda za foto, plánujeme uděl…
rosiemary
Před 5 měsíci
1
2
32
1
2
…
152
153
154
155